İphone 4 İOS 7 Çok kasıyor!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kasma değil stabilitedir o yanlış biliyorsun sen.
veya geriye dönük uyumluluk falandır iphone kasmaz, piyasa değeri düşmez, masaya koydun mu havan artar, az yakar çok kaçar.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kasmadır o kasma, bi iphone kasar ama Samsung olsun Android olsun hayatta kasmaz, o donanımla atomu parçalarsın sen.

Masaya bi Samsungu koydun mu masa kırılır,gök delinir. Piyasa fiyatı 1 ay sonra hemen düşer eşe dosta alırsın sen gel Samsung'a pişman(!) olmazsın. Az yakmaz az ödersin.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ama apple 3 yıl güncelleme veriyor diyenler nerede :4:biildiği kadarıyla da 7 nin tüm özellikleri ile gelmediği halde.
böylee güncelleme geleceğine hiç gelmesin daha iyi sırf güncelleme veriyoruz diye veriyorlar.

uqrkartL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 4 Kullanıcısıyım.
İOS 7.0.3 yüklü.
Ne yazık ki örneğin facebook uygulamasına girince 5 saniye bekliyor ondan sonra giriyor.
Bu nedir böyle sıkıntılar ya.
APPLE BATIRDI TELEFONLARI.

ariakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4 serinin en hantal telefonlarının başında geliyor ve ios7 yüklemeleri tavsiye edilmiyor. Aynı şekilde ipad 2 lere de. 4s ten ve sonrası için kurmak daha ideal. Kurduysanız da 7.0.4 e update edin. Bir miktar performans artışı olduğu söyleniyor.

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu güncelleme iphone 4s ve üzeri için çıkarıldı iphone 4 te kasması normal :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu güncelleme iphone 4s ve üzeri için çıkarıldı iphone 4 te kasması normal :)

iPhone 4 için de çıkarılmasaydı iphone 4'e iOS7 güncellemesi verilmezdi, 3GS gibi o da 6.1.3'te kalırdı. Biz çıkardık ama sizinki kaldırmaz boşuna yüklemeyin gibi saçma sapan bir mantık gütmezler sevgili iOS geliştiricileri..

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle düşünürsen haklısın ama bak senin bakış açını biraz değiştireyim. iPhone 4 ile 4s arasındaki fark nedir ? 4s in donanımsal olarak 4 den yüksek performansta olması. Şimdi düşünücek olursak gelen bir güncelleme 4s kaldırıyor tamam ama donanımsal olarak daha düşük olan 4 te kasması sence normal değil mi ? Ben öyle düşünüyorum farklı bir düşüncen varsa dinlemek isterim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyle düşünürsen haklısın ama bak senin bakış açını biraz değiştireyim. iPhone 4 ile 4s arasındaki fark nedir ? 4s in donanımsal olarak 4 den yüksek performansta olması. Şimdi düşünücek olursak gelen bir güncelleme 4s kaldırıyor tamam ama donanımsal olarak daha düşük olan 4 te kasması sence normal değil mi ? Ben öyle düşünüyorum farklı bir düşüncen varsa dinlemek isterim.

Öncelikle güncelleme 4S ve sonrası için değil, 4 ve sonrası için geldi. 4'te kasması, onun için gelmediği anlamına gelmiyor. Ayrıca iOS sistemine 2-3 özellik eklediler ve temasını değiştirdiler. Nasıl olur da iphone 4'ü kasabilir, nasıl olur da 6.1.4 ile aralarında bu kadar hız farkı olur? Gören de zanneder ki iOS7 ile bambaşka bir sisteme geçtiler. Hayır. Sadece teması değişti, aşağıdan yukarıya kısayol çekmecesi eklendi, multitasking tarzı değiştirildi, arama sayfası kaldırıldı onun yerine sayfayı aşağı çekme özelliği getirildi. Bir kaç kamera fonksiyonu eklendi. Bu kadar basit özellikler bir telefonu bu kadar kasamaz. Bu apple için büyük bir ayıp, büyük bir kayıp..

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru söylüyorsun Apple güncelleme yaparken bunları düşünmeliydi. Büyük bir hata.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İos 7 kasıntı abi kim ne derse desin.en basitinden duvar kağıdı değiştirmek bile saniyeler alıyor.birde ekranı aşağıya kaydırmayla çıkan arama ve klavye bile kasılarak açılıyor garip.cihaz ipad3.Bilerekmi yapıyorlar anlamıyorum. :)

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 4 kullanıyorum şuan telefona verdiğim paraya acımaktayım subway surfte bile büyük takılmalar var

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ios 7.1 betayla kaymak gibi olmuş. bence ios 7.1 final sürümünü bekle kasma neredeyse 0. 6.1.3 performansına eşdeğer performans veriyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Apple da cozuttu haftada 2 güncelleme çıkarıyor. =)))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Elbette iyi bir şey. Aslında hatalı güncelleme vermesi kötü ama onu ardından hızlıca iyileştirmesi güzel. Bi zamanlar telefonum sık sık güncelleştirme alıyor diye kullandığı markayı övenlere ithafen yazdım. Bir telefon sorunlu olmasa sık sık güncelleme alır mı? Bunun en güzel örneği iPhone. Bu kötü bir şey değil. Ancak çok fazla güncelleme aldım diye övünenlere benim lafım. E sorunlu ki alıyorsun değil mi? =)

uqrkartL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İOS ne 7.0.1 ne 7.0.3 hiç bir şey fayda etmiyor...

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone 5 yada 5s yada 5c al. zaten apple da onun için kastırıyor.

uqrkartL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7.1 4s için tam olarak oturmuş durumda
Final sürümüne kadar 7.1 4 de aynen 6 gibi stabil çalışacaktır.
7.3 deyim kasma sorunu hayla var. Bu güncellemeler daha devam edicek mi yoksa cidden telefon deli edicek.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
7.3 deyim kasma sorunu hayla var. Bu güncellemeler daha devam edicek mi yoksa cidden telefon deli edicek.
şaun 7.0.3 desiniz 7.1 yüklerseniz sorunsuz çalışacaktır yada bekleyin ocak ayında 7.1'in full sürümü çıkınca yükleyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende apple ailesine yeni giriş yapanlardanım daha 1 hafta olmadı vodafone dan ıphone 4 aldım kontratlı ve ıphone bilgisine pek sahip değildim bir anlık merakla güncelleme yaptım ve daha sonra araştırdımki yedek almamanın kötü olduğunu ve geri dönüşlerin kapandığını gördüm tabi telefonuda güncellemiş oldum üzerinde gelen sistem 6.1.3 tü ben wi-fi üzerinden 7.0.4 sürümüne güncelledim ve inanın telefon çok kasmaya başlamıştı yani sizin anlıyacağınız aldığıma pişman olmuştum forumları gezdim bi çok yöntem denedim kontrastı artır hareketi azalt seçeneklerini uyguladım yinede fayda etmedi geri dönmeye çalıştım olmadı sonra Birde itunes ile deneyeyim dedim gerçekten fark etti arkadaşlar şu an telefon süper oldu (sizde benim gibi 7.0.4 güncellemesini wifi üzerinden yaptıysanız muhtemelen sizin telefonunuzda kasıyordur ve sinir olmuş bir durumda çare aryıorsunuzdur forumlarda özellikle ıphone 4 sahipleri bu dediğim yöntemi bi denesinler ben gerçekten beklentimin üzerinde bir telefona sahibim şu an bu kadar hızlanacağını hiç düşünmemiştim...... Telefonunuzu sıfırlayın önce yeni bir ıphone olarak kurun ben öyle yaptım daha sonra itunese bağladım bilgisayarı yetkilendirdim bu arada yedeğiniz varsa alın benim yoktu sadece rehber yedeği aldım sonra itunes üzerinden GERİ YÜKLE seçeneğine tıkladım itunes ilk önce telefonu kontrol ediyormuş ve daha sonra en güncel yazılımı bilgisayarınıza indiriyormuş vs yüklemeler bitince size yine soracak itunes yedektenmi yükleyeyim diye onu seçmeyin tekrar yeni bir ıphone olarak yükle yada kur seçeneğini seçiyoruz ve tatammm telefon süper bir telefon oluyor yani aslında cihaz aynı iletim sistemi aynı ama kasmalar gidiyor ben bu şekilde yaptım inş sizinde işinizi görürü kolay gelsin :)

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone4 7.1 Beta yükledim. İOS6dan daha hızlı çalışıyor. Tavsiye ederim kasma problemleri gidiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar bende apple ailesine yeni giriş yapanlardanım daha 1 hafta olmadı vodafone dan ıphone 4 aldım kontratlı ve ıphone bilgisine pek sahip değildim bir anlık merakla güncelleme yaptım ve daha sonra araştırdımki yedek almamanın kötü olduğunu ve geri dönüşlerin kapandığını gördüm tabi telefonuda güncellemiş oldum üzerinde gelen sistem 6.1.3 tü ben wi-fi üzerinden 7.0.4 sürümüne güncelledim ve inanın telefon çok kasmaya başlamıştı yani sizin anlıyacağınız aldığıma pişman olmuştum forumları gezdim bi çok yöntem denedim kontrastı artır hareketi azalt seçeneklerini uyguladım yinede fayda etmedi geri dönmeye çalıştım olmadı sonra Birde itunes ile deneyeyim dedim gerçekten fark etti arkadaşlar şu an telefon süper oldu (sizde benim gibi 7.0.4 güncellemesini wifi üzerinden yaptıysanız muhtemelen sizin telefonunuzda kasıyordur ve sinir olmuş bir durumda çare aryıorsunuzdur forumlarda özellikle ıphone 4 sahipleri bu dediğim yöntemi bi denesinler ben gerçekten beklentimin üzerinde bir telefona sahibim şu an bu kadar hızlanacağını hiç düşünmemiştim...... Telefonunuzu sıfırlayın önce yeni bir ıphone olarak kurun ben öyle yaptım daha sonra itunese bağladım bilgisayarı yetkilendirdim bu arada yedeğiniz varsa alın benim yoktu sadece rehber yedeği aldım sonra itunes üzerinden GERİ YÜKLE seçeneğine tıkladım itunes ilk önce telefonu kontrol ediyormuş ve daha sonra en güncel yazılımı bilgisayarınıza indiriyormuş vs yüklemeler bitince size yine soracak itunes yedektenmi yükleyeyim diye onu seçmeyin tekrar yeni bir ıphone olarak yükle yada kur seçeneğini seçiyoruz ve tatammm telefon süper bir telefon oluyor yani aslında cihaz aynı iletim sistemi aynı ama kasmalar gidiyor ben bu şekilde yaptım inş sizinde işinizi görürü kolay gelsin :)

Zaten iphone'ları hiçbir zaman wifi üzerinden telefonla güncellemeyin. İphone 5 dahi olsa itunes ile güncelleyin her zaman.