- Konuyu başlatan
Bu güncelleme iphone 4s ve üzeri için çıkarıldı iphone 4 te kasması normal![]()
Öyle düşünürsen haklısın ama bak senin bakış açını biraz değiştireyim. iPhone 4 ile 4s arasındaki fark nedir ? 4s in donanımsal olarak 4 den yüksek performansta olması. Şimdi düşünücek olursak gelen bir güncelleme 4s kaldırıyor tamam ama donanımsal olarak daha düşük olan 4 te kasması sence normal değil mi ? Ben öyle düşünüyorum farklı bir düşüncen varsa dinlemek isterim.
Bence bu iyi bir şey hataları bulup kapatıyorApple da cozuttu haftada 2 güncelleme çıkarıyor. =)))
7.1 4s için tam olarak oturmuş durumdaİOS ne 7.0.1 ne 7.0.3 hiç bir şey fayda etmiyor...
7.3 deyim kasma sorunu hayla var. Bu güncellemeler daha devam edicek mi yoksa cidden telefon deli edicek.7.1 4s için tam olarak oturmuş durumda
Final sürümüne kadar 7.1 4 de aynen 6 gibi stabil çalışacaktır.
şaun 7.0.3 desiniz 7.1 yüklerseniz sorunsuz çalışacaktır yada bekleyin ocak ayında 7.1'in full sürümü çıkınca yükleyin7.3 deyim kasma sorunu hayla var. Bu güncellemeler daha devam edicek mi yoksa cidden telefon deli edicek.
arkadaşlar bende apple ailesine yeni giriş yapanlardanım daha 1 hafta olmadı vodafone dan ıphone 4 aldım kontratlı ve ıphone bilgisine pek sahip değildim bir anlık merakla güncelleme yaptım ve daha sonra araştırdımki yedek almamanın kötü olduğunu ve geri dönüşlerin kapandığını gördüm tabi telefonuda güncellemiş oldum üzerinde gelen sistem 6.1.3 tü ben wi-fi üzerinden 7.0.4 sürümüne güncelledim ve inanın telefon çok kasmaya başlamıştı yani sizin anlıyacağınız aldığıma pişman olmuştum forumları gezdim bi çok yöntem denedim kontrastı artır hareketi azalt seçeneklerini uyguladım yinede fayda etmedi geri dönmeye çalıştım olmadı sonra Birde itunes ile deneyeyim dedim gerçekten fark etti arkadaşlar şu an telefon süper oldu (sizde benim gibi 7.0.4 güncellemesini wifi üzerinden yaptıysanız muhtemelen sizin telefonunuzda kasıyordur ve sinir olmuş bir durumda çare aryıorsunuzdur forumlarda özellikle ıphone 4 sahipleri bu dediğim yöntemi bi denesinler ben gerçekten beklentimin üzerinde bir telefona sahibim şu an bu kadar hızlanacağını hiç düşünmemiştim...... Telefonunuzu sıfırlayın önce yeni bir ıphone olarak kurun ben öyle yaptım daha sonra itunese bağladım bilgisayarı yetkilendirdim bu arada yedeğiniz varsa alın benim yoktu sadece rehber yedeği aldım sonra itunes üzerinden GERİ YÜKLE seçeneğine tıkladım itunes ilk önce telefonu kontrol ediyormuş ve daha sonra en güncel yazılımı bilgisayarınıza indiriyormuş vs yüklemeler bitince size yine soracak itunes yedektenmi yükleyeyim diye onu seçmeyin tekrar yeni bir ıphone olarak yükle yada kur seçeneğini seçiyoruz ve tatammm telefon süper bir telefon oluyor yani aslında cihaz aynı iletim sistemi aynı ama kasmalar gidiyor ben bu şekilde yaptım inş sizinde işinizi görürü kolay gelsin![]()