Iphone 4 Icloud Sorunu

arslann3401

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
beyler bayanlar bende yeni iphone 4 aldım icloud hesabına girmeye çaıştığımda apple kimliği doğrulama kodu gerekli diye bir sorunla karşılaşıyorum. ıcloud hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda doğrulama kodu gönderiyor
tel no ma kod geliyor ama kodu yazıcağım bölüm çıkmıyor karşıma yeni ıcloud hesabı açmaya çalıştığımda ise apple kimliği yaratılamıyor diye bir uyarı ile karşılaşıyorum.
teli sıfırladım ıcloud hesabına girmeye çalıştım yeni hesab açmaya çalıştım pc den ıcloud hesabıma girip hesabı telde aktif etmeye çalıştım aklıma gelen herşeyi yaptım bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum.

not: bu teli 2.el aldım benden önce başka biri kullanıyordu ama o apple hesabına bu telden giriş yapabiliyordu. sıfırladıktan sonra böyle oldu dahada düzelmedi.

IMG_0012.PNG

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
0 dan açmaya çalıştığınız ve apple desteğini kestiği için kaynaklanıyor sanırım. bilgisayar veya başka bir iphonedan denerseniz muhtemelen açılacaktır belki sadece daha önceden açılmış hesapları açıyor olabilir

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
iCloud hesabına bilgisayardan girip telefonu kaldırın, yeni hesap oluşturun, onu telefona girin. Bildiğim kadarıyla hesap ekleme limiti vardı, bu da ancak diğer hesaplardan o cihaz kaldırılınca çözülüyordu. 6s çıktığı zaman 2-2.5 sene kullanıp canına okudum jailbreak vs, şu anda da zaten iPhone kullanmadığım için bu kadarını biliyorum. (Aynı şey başıma gelmisti diye hatırlıyorum)