Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Hayırlısıyla iphone 4 almayı düşünüyorum. Görüş ve fikirlerinizi alabilir miyim ?
samsung s2 al. hem ucuz hem son teknoloji. hemde uyuz edici kısıtlamalar yok.
iphone'daki uyuz edici bulduğunuz ksıtlamalar güvenlik için alınmış önlemlerdir. misal, appstore haricinde bir uygulama kuramamanız demek, apple'ın güvenliğini onaylamadığı bir uygulama demek, yani sizin hayati bilgilerinize erişemeyen uygulama demek. Şimdilerde belki çok büyük değil ama mobil virüsler gelecekte çok büyük tehdit olacak
Biraz daha para biriktir ve iPhone 4 al
Hayatın tadını yaşa
Ben iki telefonuda gördüm kullandım.
iPhone 4'de GS de GS2 de. Samsung telefondan anlamıyor kardeşim. TV olsun CCTV kamera olsun şu olsun bu olsun Samsung lu telefon olmasın yeter.
Ve şunu bil iPhone'u sadece marka olarak alanlar belki %5'lik bir kısım ama geri kalanı bilinçli bir kullanıcı. Elinde ki cihaz ile ne yapılabileceğini biliyor.
Hem GS2 Çift Çekirdekli olsa ne olurmuş![]()
Android'de Çift Çekirdek ile tam performans alabileceğin bir oyun mu varEzik Market
Daha Türkiye'ye bile açılamadı tam siz Android peşinde koşuyorsunuz.
Arkadaşım git iPhone'nunu al, sana her türlü desteği ben özelden veririm
Hadi selametle...
biraz daha bekle kardeşim yeni sürümü ile birlikte ucuzlar artık yeni sürümü 5 mi olur 4S mi olur bilmem ama sen yenisini bekle.
ben fiyat/özellik karşılaştırmasında neredeyse aynı fiyatlarda olan Galaxy SII ile iPhone 4'ü karşılaştıracak olsam iPhone 4'ü seçerim. Daha iphone 4'teki GPS sistemi kadar kaliteli bir sistem hiç bir telefonda ne yazıkki yok![]()
katılıyorum. ikisinden birini tercih etme hakkım olsa taklit olan samsung yerine iphone4 derim. tabi garantili olması şartıyla. yoksa çok arıza çıkartabiliyor ve çok masraflıya çıkabiliyor. gps konusunda da gerçekten çok başarılı ve çok seri çalışıyor cihaz.
Gösterişim olsun diyosan iphone 4 derim yok arkadaş ben sınırsız yaşamak istiyorum bi ton jb savsatalarla uraşmak istemiyorum diyosan android tabanlı bir telefon almanı tavsiye ederim...
Samsung telefon yapmayı bilmiyor diyen arkadaş sevgilerimle dünyadaki nokia hakimiyeti kıran marka samsungtur..
Kişisel fikrim her iki markayıda iphone 2g ve htc g1 den beri kullanmaktayım ama bana android kullanan cihazlar daha iyi gelmiştir her zaman. En son makinam motorola milestone.
Açık kaynak maçık kaynak beni bağlamaz benim param var yada jb le uraşıcam her uygulama için diyosan İphone'dan şaşma derim.
Bide iphone kullanıcı çok farklı bir kullanıcı değişmez iphone'u hiç bi şekilde bir hastalık gibi bir şey bu.
Gösterişim olsun diyosan iphone 4 derim yok arkadaş ben sınırsız yaşamak istiyorum bi ton jb savsatalarla uraşmak istemiyorum diyosan android tabanlı bir telefon almanı tavsiye ederim...
Samsung telefon yapmayı bilmiyor diyen arkadaş sevgilerimle dünyadaki nokia hakimiyeti kıran marka samsungtur..
Kişisel fikrim her iki markayıda iphone 2g ve htc g1 den beri kullanmaktayım ama bana android kullanan cihazlar daha iyi gelmiştir her zaman. En son makinam motorola milestone.
Açık kaynak maçık kaynak beni bağlamaz benim param var yada jb le uraşıcam her uygulama için diyosan İphone'dan şaşma derim.
Bide iphone kullanıcı çok farklı bir kullanıcı değişmez iphone'u hiç bi şekilde bir hastalık gibi bir şey bu.
Migrosta 1.699 Tl'ye satılıyor iphone 4.... yine de bence çok pahalı... bende almayı düşünüyordum ama peşin alamam kontratlı da inanılmaz uçuk.. bir de kaba geldi bana...