İphone 4 Hakkında Görüşleriniz.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayırlısıyla iphone 4 almayı düşünüyorum. Görüş ve fikirlerinizi alabilir miyim ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence vericeğin paraya yazık.. Hiçbir telefon o fiyat etmez.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
valla ben memnunum şahsen hatta 2. si gelio :D şeyini çıkardım olayın azcık :P ama şarjının çok daha uzun olmasını isterdim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
iyi güzel telefon ama gereksiz yere çok pahalı

of.duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon çok güzel ama çok pahalı be dostum!

sana tavsiyem yaşın tutuyosa ona vereceğin parayla bi motorsiklet falan al yazın efil efil gez.
(tabi yoksa) saygılar

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer 2bin lira gibi bir ödeme yapacaksan hiç düşünme derim :) karaborsa fiyatları minimum 2bin lira ama kontratlı yada 1700 gibi bir fiyata alacaksan vereceğin paraya kesinlikle değer.. Bende kullanıyorum, 3. iPhone 4'ümü beyaz aldım birini sattım birini kardeşime verdim ve memnunuz :) gerçekten bilgisayara neredeyse ihtiyacım yok gibi bir şey... eksiklikleride var ancak JB yaparak bu eksikliklerini giderebilirsin. Onun dışında diyeceğim son şeyde eğer bilgisayar'a alternatif olarak alıyorum diyorsan Bilgisayardaki her işi yapabileceğin bir cihaz değil onuda belirteyim ;) internet, sosyal ağ, gps gibi özellikleri bir çok telefona göre ciddi anlamda gelişmiş. Hele Retine display olayı çok güzel :) bir de güneş altında net görünse ekranı çok daha güzel olacakta artık o da oluversin nazar niyetine :P

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
samsung s2 al. hem ucuz hem son teknoloji. hemde uyuz edici kısıtlamalar yok.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynen galaxy S II bence daha iyi.Çift çekirdek 1.2 ghz işlemci.Android işletim sistemi.1080 P HD video kaydı falan filan.Çok güzel özellikleri var.Hem sanırım iphone 4'ten daha ucuz.Bana göre iphone'nin sadece adı var.Kötülemek değil.Ben de bir iphone'um olsun isterim.Ama piyasada iphone'dan daha iyi telefonlar var.Apple iphone 5 çıkardı diyelim.İphone 6'yı özellik olarak iphone 5ten kötü yaptı.Kırpılmış gibi.Eminim iphone 5'i olupta iphone 6 alan çok insan olur.Yine satar.Yine satar.Şu kadarını söyleyeyim iphone fiyatına alınabilecek daha güzel telefonlar var.

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
i phone çok pahalı ve bence insanların sırf adı var diye aldığı markalardan..

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yalan söyleyeyim, iphone 4 bence galaxy s serilerinden daha iyi bir çok konuda. çift çekirdek ancak android olması kötü bence. en azından iPhone 4 çok daha seri çalışıyor diyebilirim. he internet kullanımı felan dersen browser olarak safari kullanan iPhone biraz daha yavaş ama galaxy en basitinden ekran geçişlerinde bile takılma yapıyor. iphone 4'te bu gibi bir sorun yok. ayrıca bu iphone 5 çıkacak furyasını kim çıkarttıysa iyice sinirim bozuldu :) adamlar reklam yaptırtıyor size kendilerinin siz böyle iphone 5 iphone 6 diyince patlama yaşıyor adamlar :) ben fiyat/özellik karşılaştırmasında neredeyse aynı fiyatlarda olan Galaxy SII ile iPhone 4'ü karşılaştıracak olsam iPhone 4'ü seçerim. Daha iphone 4'teki GPS sistemi kadar kaliteli bir sistem hiç bir telefonda ne yazıkki yok :(

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben daha 18 19 yaşlarında bi delikanlıyım. Tüm yaz güzel bi telefon almak için çalışıyorum. Adam akıllı bi telefon almak istiyorum. Sms delisiyim : ) Kaliteli , sağlam şarjı uzun giden bir telefon alıyorum. Şu sıralar çevremde Iphone 4 çoğalmaya başladı . Iphone 4 ve Samsung 'un tabletleri gözüme çarpmaya başladı . Ipad ' e düşündüm bi ara. Galaxy ' e bi bakacağım .Iphone ' nun sadece markası var. Özelliklerinde bi değişiklik yok. Değiştiyse 1-2 ayar değişmiştir . Başka birşey yok diye düşünüyorum. Samsung Galaxy düşünebilirim . :)

Allah Hepinize Gönlüne Göre Versin.
Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.
YAŞASIN SDN !

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
ben bunca zaman hem hobi hemde ek kazanç olarak telefon satıyorum ve sana diyebileceğim pyasada iki tane telefon var
iphone ve diğerleri

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
I phone 4'e hayatta o paraları vermem , yaşasın Android.

godzilla87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
samsung s2 al. hem ucuz hem son teknoloji. hemde uyuz edici kısıtlamalar yok.

iphone'daki uyuz edici bulduğunuz ksıtlamalar güvenlik için alınmış önlemlerdir. misal, appstore haricinde bir uygulama kuramamanız demek, apple'ın güvenliğini onaylamadığı bir uygulama demek, yani sizin hayati bilgilerinize erişemeyen uygulama demek. Şimdilerde belki çok büyük değil ama mobil virüsler gelecekte çok büyük tehdit olacak

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone'daki uyuz edici bulduğunuz ksıtlamalar güvenlik için alınmış önlemlerdir. misal, appstore haricinde bir uygulama kuramamanız demek, apple'ın güvenliğini onaylamadığı bir uygulama demek, yani sizin hayati bilgilerinize erişemeyen uygulama demek. Şimdilerde belki çok büyük değil ama mobil virüsler gelecekte çok büyük tehdit olacak

arkadaşıma kesinlikle ve KESİNLİKLE katılıyorum... Tercih sizin mobil cihazınızda ne kadar çok özel bilgi taşıyorsanız o kadar riske atıyorsunuz... iPhone JB yapanlar içinde aynı şeyi söylüyorum bu arada ....

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Biraz daha para biriktir ve iPhone 4 al :)

Hayatın tadını yaşa :)

Ben iki telefonuda gördüm kullandım.

iPhone 4'de GS de GS2 de. Samsung telefondan anlamıyor kardeşim. TV olsun CCTV kamera olsun şu olsun bu olsun Samsung lu telefon olmasın yeter.

Ve şunu bil iPhone'u sadece marka olarak alanlar belki %5'lik bir kısım ama geri kalanı bilinçli bir kullanıcı. Elinde ki cihaz ile ne yapılabileceğini biliyor.

Hem GS2 Çift Çekirdekli olsa ne olurmuş :D

Android'de Çift Çekirdek ile tam performans alabileceğin bir oyun mu var :D Ezik Market :) Daha Türkiye'ye bile açılamadı tam siz Android peşinde koşuyorsunuz.

Arkadaşım git iPhone'nunu al, sana her türlü desteği ben özelden veririm :)

Hadi selametle...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Biraz daha para biriktir ve iPhone 4 al :)

Hayatın tadını yaşa :)

Ben iki telefonuda gördüm kullandım.

iPhone 4'de GS de GS2 de. Samsung telefondan anlamıyor kardeşim. TV olsun CCTV kamera olsun şu olsun bu olsun Samsung lu telefon olmasın yeter.

Ve şunu bil iPhone'u sadece marka olarak alanlar belki %5'lik bir kısım ama geri kalanı bilinçli bir kullanıcı. Elinde ki cihaz ile ne yapılabileceğini biliyor.

Hem GS2 Çift Çekirdekli olsa ne olurmuş :D

Android'de Çift Çekirdek ile tam performans alabileceğin bir oyun mu var :D Ezik Market :) Daha Türkiye'ye bile açılamadı tam siz Android peşinde koşuyorsunuz.

Arkadaşım git iPhone'nunu al, sana her türlü desteği ben özelden veririm :)

Hadi selametle...

Haklısın arkadaşım .
Ben 3 ay hiç harcamadan biriktirirsem alırım :)
Grafikerlik yapıyorm.
Daha maaşım verilmedi.
Ama güzel bi maaş verirler.
Verdikleri zaman gitcem. Verin Oradan Bi Iphone 4 Dicem. En güzelinden :D
Çakcam parayı . Hadi eyw :D

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biraz daha bekle kardeşim yeni sürümü ile birlikte ucuzlar artık yeni sürümü 5 mi olur 4S mi olur bilmem ama sen yenisini bekle.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biraz daha bekle kardeşim yeni sürümü ile birlikte ucuzlar artık yeni sürümü 5 mi olur 4S mi olur bilmem ama sen yenisini bekle.

hocam yeni iPhone daha seneye yazın anca çıkar... Bu sene umudu kesin bence :) reklam yapıyor adamlar dedikodular ya :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben fiyat/özellik karşılaştırmasında neredeyse aynı fiyatlarda olan Galaxy SII ile iPhone 4'ü karşılaştıracak olsam iPhone 4'ü seçerim. Daha iphone 4'teki GPS sistemi kadar kaliteli bir sistem hiç bir telefonda ne yazıkki yok :(

katılıyorum. ikisinden birini tercih etme hakkım olsa taklit olan samsung yerine iphone4 derim. tabi garantili olması şartıyla. yoksa çok arıza çıkartabiliyor ve çok masraflıya çıkabiliyor. gps konusunda da gerçekten çok başarılı ve çok seri çalışıyor cihaz.

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gösterişim olsun diyosan iphone 4 derim yok arkadaş ben sınırsız yaşamak istiyorum bi ton jb savsatalarla uraşmak istemiyorum diyosan android tabanlı bir telefon almanı tavsiye ederim...
Samsung telefon yapmayı bilmiyor diyen arkadaş sevgilerimle dünyadaki nokia hakimiyeti kıran marka samsungtur..
Kişisel fikrim her iki markayıda iphone 2g ve htc g1 den beri kullanmaktayım ama bana android kullanan cihazlar daha iyi gelmiştir her zaman. En son makinam motorola milestone.
Açık kaynak maçık kaynak beni bağlamaz benim param var yada jb le uraşıcam her uygulama için diyosan İphone'dan şaşma derim.
Bide iphone kullanıcı çok farklı bir kullanıcı değişmez iphone'u hiç bi şekilde bir hastalık gibi bir şey bu.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum. ikisinden birini tercih etme hakkım olsa taklit olan samsung yerine iphone4 derim. tabi garantili olması şartıyla. yoksa çok arıza çıkartabiliyor ve çok masraflıya çıkabiliyor. gps konusunda da gerçekten çok başarılı ve çok seri çalışıyor cihaz.

zaten yurtdışından getirenlerde 1100 dolar gibi bir şey ödüyorlar sıfır aldıklarında, turkiye içerisinde de aynı fiyat.. ( cihaz yaklaşık 1000 dolar [simfree olanı] birde ortalama 100 dolar pasaport kaydı vs eğer yok ise kendilerinin öyle bir hakkı) turkiyedekiler hem simfree hemde garantili oluyor kesinlikle... yurtdışından getirtmek mantıksız ancak stok sorunu olduğunu da unutmamak gerekiyor (ki yalan bu bence kesinlikle)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gösterişim olsun diyosan iphone 4 derim yok arkadaş ben sınırsız yaşamak istiyorum bi ton jb savsatalarla uraşmak istemiyorum diyosan android tabanlı bir telefon almanı tavsiye ederim...
Samsung telefon yapmayı bilmiyor diyen arkadaş sevgilerimle dünyadaki nokia hakimiyeti kıran marka samsungtur..
Kişisel fikrim her iki markayıda iphone 2g ve htc g1 den beri kullanmaktayım ama bana android kullanan cihazlar daha iyi gelmiştir her zaman. En son makinam motorola milestone.
Açık kaynak maçık kaynak beni bağlamaz benim param var yada jb le uraşıcam her uygulama için diyosan İphone'dan şaşma derim.
Bide iphone kullanıcı çok farklı bir kullanıcı değişmez iphone'u hiç bi şekilde bir hastalık gibi bir şey bu.

Teşekkür Ederim Arkadaşım Bilgilerin İÇin : )

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam yanlış diyorsun. JB yapmak 10 dakikalık iş belki o kadar bile sürmüyor. Bence de samsung telefon yapmayı pek beceremiyor (en azından akıllı telefonlarda ki hakkını yemiyim şimdi galaxy seriisi güzel ufak tefek sıkıntılar dışında)

2 Nokia'nın tahtı 2007 senesinde iPhone çıkmasıyla devrilmeye başladı, 3G daha büyük darbe vurdu ve son olarak 3GS çıktığında Nokia çöküşe girdi. Nokia'nın sunduğu kaliteden daha iyisini Apple piyasaya sundu ve o zamana kadar akıllı telefon üreticisi bir tek Nokia vardı. (6600 ile olan patlayış ve N serii ile akıllı mobil cihaz) Androidin girmesi ve iOS karşı açtığı savaşla symbian işletim sistemi ile birlikte, donanımsal olarak bir çok sıkıntı içeren nokia cihazlar tamamıyla çöktü.(geçmişe baktığınıda Nokia'nın gerileme sürecini görebilirsin, Apple'dan önce en iyi markaydı 2007'de duraksamaya başladı)

Yane senin anlayacağın, samsung'da iPhone'da aynı para yaklaşık olarak.. 1600 1700 lira Galaxy SII'ye vereceğime yine yaklaşık o fiyatlarda olan iPhone 4'ü tercih ederim. Çunki en kötü haliyle Retine Display ile Galaxy serisini alt etmiş durumda şu an Apple...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Migrosta 1.699 Tl'ye satılıyor iphone 4.... yine de bence çok pahalı... bende almayı düşünüyordum ama peşin alamam kontratlı da inanılmaz uçuk.. bir de kaba geldi bana...

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple cep telefonu dunyasında çığır açmıştır bunu kabul ederim her zaman...
Ama apple çıkana kadar samsung nokia'nın dunyadali tek rakibiydi...
1.2 Ghz çift çekirdekli işlemciye rağmen hala alt etmiştir diyosan bişey diyemem.Retina display çok büyük bir fark değildir ben işlevselliğe ve donanıma bakarım...İşlevsellik ve donanım olarak S2 daha üstün bir cihazdır...He ekran konusunda da samsung'un pixel düşüklüğünün sebebi cihazın şarj süresini uzatmak içindir daha az enerji harcaması adına.
İphone'nun rakibimidir dersen hayır değildir derim nedeniyse biri 1 yıl önceki cihaz biri daha 4 aylık bir cihaz.Ancak iphone 5 ve s3'ü kıyaslayabiliriz o zaman gerçek güçlü kim anlaşılır.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Migrosta 1.699 Tl'ye satılıyor iphone 4.... yine de bence çok pahalı... bende almayı düşünüyordum ama peşin alamam kontratlı da inanılmaz uçuk.. bir de kaba geldi bana...

Migrosta 1699 liraysa gayet güzel fiyat... Ayrıca kontratlı daha da ucuza geliyor hocam cihaz... İstersen sana kaba bi hesap veriyim Vodafone ve Turkcell'den almış bir insan olarak ikisi içinde hesap yapıyorum...
Turkcell 185'liralık FULL paket abonesiyim. Zaten Platinium aboneydim aylık 130 lira ödüyordum
içinde 3000 Her yöne msj 1000Dk her yöne 5000dk Turkcelle ve 4GB internet var bu pakette
Aynı şekilde iPhone 4 ile aldığımda 185 lira fatura
185 lira'dan zaten her ay ödediğim 130 lirayı çıkart ayda 55 lira fazladan ödüyorum iPhone 4 cihaz parası
24 ay boyunca ödemek için sözleşme yaptım (ki kötü yanı bu sadece onda haklısınız, ancak cihazın fatura tutarının ödenmemiş kısımlarını ödeyerek çıkabiliyorsunuz)

bu da 24 ay boyunca 55 tl ödemem demek ki 24 x 55 tl = 1320 tl iPhone 4 için ödemiş olucam (2 yıl garanti maranti herşeyi işte anladın sen)

Vodafone için

Konuşma paketi olarak her yöne olanından aldığını farzederekten anlatıcam(ben o şekilde aldım)
55 liralık paket zaten kullanıyordum
(o zaman 65liraydı 16 GB ) 75 lira Cepnet Paketi ile birlikte -ki bu pakettende bende vardı

55 ile 75 lirayı topluyoruz sonuç olarak aylık 130 lira ödeyeceğiz..
Bundan dediğim gibi 9 liralık bir Cepnet ve 55 liralık konşma paketlerini düşersen cihaz sana ayda 66 liraya gelmiş olacak

yine 24 aylık bir sözleşme yapıyorsun (Sözleşme iptalinde Turkcell'de olan madde yine geçerli)
24 x 66 = 1584 lira....

yane aslında Turkcell cihazı bence gayet mükemmel fiyata satıyor bu koşullarda. Hesaplar yukarıda istediğiniz yerde bu hesabı yaptırabilirsiniz (müşteri hizmetleri matematikçi fizikçi kim olursa olsun aynı sonucu çıkartıyor ben denedim :) )

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor; ama jailbreaksiz kullanmaya kalkma. Hiç tat vermez. Al, jb yap rahat rahat bedava bedava kullan. Sonuna kadar helal olsun paraya.