Iphone 4 alınır mı?

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Gündelik iletişim için ve sosyal ağ kullanımı için iphone 4 almaya değer mi androdilerin ömrü genelde 2 yıl falan oluyor sonra telefonda donmalar sıkıntılar başlıyor ne dersiniz eski bir ıphone 4 alınır mı?
cevaplarınızı bekliyorum

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
iPhone 4 ler zaten donuyor iOS 7 ile. 5 ten aşağısı alınmaz bence.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone son güncellemeden sonra düzeldi diyorlar

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
500 tl ye bir ip4 alabilirsin ve o fiyata alabileceğin bütün android cihazlardan daha iyidir. en azından çok kaliteli foto çekersin

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
500 tl ye bir ip4 alabilirsin ve o fiyata alabileceğin bütün android cihazlardan daha iyidir. en azından çok kaliteli foto çekersin

iphone4 yalnız 500 tl değil sıfır 900-1000 arası dedğinizde haklısınız

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İphone 4 mü :P General Mobile Elite'ye bak derim

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 4 mü :P General Mobile Elite'ye bak derim

benimde aklımın bir köşesinde o var ama 2 yıl sonra tekrar telefona para vermek istemiyorum androidler belli bir süre sonra donmalar kasmalar başlıyor biraz telefonun stabilitesi olsun diye düşünüyorum birde bayan kullanacak dediğim gibi telefon sosyal ağda kullanakcak falan

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
benimde aklımın bir köşesinde o var ama 2 yıl sonra tekrar telefona para vermek istemiyorum androidler belli bir süre sonra donmalar kasmalar başlıyor biraz telefonun stabilitesi olsun diye düşünüyorum birde bayan kullanacak dediğim gibi telefon sosyal ağda kullanakcak falan

İphone 4'ü kesinlikle önermem 5s falan olsa anlarım bayan rahatlıkla kullanır da 4'ü önermem general mobileye güvenmiyorsan lg g2 ye bak derim bataryası yarı yolda bırakmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 4'ü kesinlikle önermem 5s falan olsa anlarım bayan rahatlıkla kullanır da 4'ü önermem general mobileye güvenmiyorsan lg g2 ye bak derim bataryası yarı yolda bırakmaz

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0

güzel dedin kardeşim de android istemiyorum 2 yıl sonunda değiştirme ihtiyacı doguyor ondan dolayı stabil bir telefon istiyorum.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nexux alabilirsin bence o fiyata nexus 4 felan

Nexux alabilirsin bence o fiyata nexus 4 felan gayet güzel

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4 kesinlikle önermiyorum zaten ios7 mahvetti onu. 4s bile zor çalışıyor. Donanımsal hiçbir problemleri yok taş gibi ama yazılım sıkıntı.

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Gündelik iletişim için ve sosyal ağ kullanımı için iphone 4 almaya değer mi androdilerin ömrü genelde 2 yıl falan oluyor sonra telefonda donmalar sıkıntılar başlıyor ne dersiniz eski bir ıphone 4 alınır mı?
cevaplarınızı bekliyorum

Ben kullanıyorum valla 7.1 ile telefon gayet iyi çalışıyor 3-4 yıl önce çıkan telefon şuan androidlerden daha iyi 2.el temiz bulursan al derim ben 2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım iphone 4 io8 i kaldırmaz ona göre ios7 de kalır ancak stabil olması yeni güncelleme ile çok iyi oldu 4 yıl olmuş android telefon şuan ne durumda kim bilir :)