Afonostik2
Öğrenci
Arkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.
Öncelikle telefonu sadece whatsapp sms az miktarda sosyal medya için kullanan basic bir kullanıcı isen seni götürür çok bir beklentin yoksa sıkıntı çekmezsin ama o ebatlarda bir cihaz alacaksan 4s öneririm.Arkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.
Arkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.
İkinci el temiz LG G2 Bul al iPhone 4 den kat kat üstün cihazArkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.
4s kulanıyorum ios 9.2 yüklü bence 4s için en iyi sürüm ios 6 idi haklısınız yani. bende kasma çok olmasada ios 6 daha iyidi. güncellemeyi eski telefon sahiplerine yeni telefon aldırtma stratejisi yaparakta veriyorlar. Sevindik ios 9 4s e uyumlu diye ama çokta iyi değilmişşu anki durumda bulabillirseniz İos sürümü düşük bir iphone 4s işinizi görür 9.2 sürüm iphone 4s maalesef cok kasma yapıyor sıkıntılı bir telefon..