İphone 4,4s

Afonostik2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
parayı çöpe saçmak için al... iPhone = çöp...

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar Merhaba.İphone 4 ucuzladığı için almak istiyorum.Apple ın eski ürünleri kullanılmıyormuş.Çok telefonla uğraşmayan birsiyim.Almalımıyım almamalımıyım.
Öncelikle telefonu sadece whatsapp sms az miktarda sosyal medya için kullanan basic bir kullanıcı isen seni götürür çok bir beklentin yoksa sıkıntı çekmezsin ama o ebatlarda bir cihaz alacaksan 4s öneririm.

franzkafka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bence iphone 4s güzel bir seçim olur. İos stabil çalışıyor, üstelik androidin en iyi telefonunu alsan 18 ay sonra güncelleme yok gardaş hadi uğurlar ola diyorlar sana (garanti 2 yıl , güncelleme 1.5 ; bari garanti kadar alsaydı diyen bir aşiret var neredeyse) .. halbuki ios ta bu 3 yıl..

Güvenlik için de ios derim ; iosta indirdiğin programda sadece ilgili erişim izni olurken , androidde bir oyun indiriyorsun kişilerine,kamerana,konum bilgine vs vs bir sürü erişim izni istiyor senden..

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu anki durumda bulabillirseniz İos sürümü düşük bir iphone 4s işinizi görür 9.2 sürüm iphone 4s maalesef cok kasma yapıyor sıkıntılı bir telefon..

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
4s için konuşuyorum. Çünkü 4 daha kötü. Pil berbat, kamera berbat, tasarım berbat, telefon çekmiyor, 4g yi bırak 3g tam anlamı ile yok. Ekran küçük ve kötü. Şarj girişi eski ve kötü.
Yani çöpe atacak paran varsa al. Yok ise alma.

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
şu anki durumda bulabillirseniz İos sürümü düşük bir iphone 4s işinizi görür 9.2 sürüm iphone 4s maalesef cok kasma yapıyor sıkıntılı bir telefon..
4s kulanıyorum ios 9.2 yüklü bence 4s için en iyi sürüm ios 6 idi haklısınız yani. bende kasma çok olmasada ios 6 daha iyidi. güncellemeyi eski telefon sahiplerine yeni telefon aldırtma stratejisi yaparakta veriyorlar. Sevindik ios 9 4s e uyumlu diye ama çokta iyi değilmiş :)