- Konuyu başlatan
Redlonmas
Profesör
benimki yatmıyor şuan elimde.
JB yap yada başka yok biliyorsan söyle evde öyle yatan bi 3gs var
JB yap yada başka yok biliyorsan söyle evde öyle yatan bi 3gs var
benimki yatmıyor şuan elimde.
Malesef onlar yüklenmedi.Whatsapp veya instagram yükledin mi ?
nasıl yapacağımı tam anlatırmısınız ?O eğer hiç yüklenmiyorsa anca JB çözer o işi.
iPhone 4 deki iCloud hesabını biliyorsanız, iPhone 3GS e de aynı hesabı kurun ve App Store da satın alınanlarda çıkacak. Eğer bilmiyorsanız ve iPhone 3GS de farklı bir icloud hesabı kullanıyorsanız, PC ye itunes un 12.7 sürümünden daha eski bir sürümü indirin ve indirdikten sonra App Store bölümüne gidin ve instagram ı indirin. Sonra iPhone 3GS deki iCloud hesabınızı PC ye girin. Sonra iPhone 3GS de App Store a gidin sonra satın alınanlara gidin eski sürüm instagramı yükleyecektir.Arkadaşlar Merhabalar Elimde iPhone 3GS var. Cidden var. Ve bu telefonla bir şey olmayacağını bende biliyorum sadece 1 süre bunu kullanmak zorunda kaldım. ancak annem benle SMS harici ulaşamıyor. yani Telefona Whatsap fln lazım. ama İOS sürümü'de 6.1.6 nasıl yaparım ?
Daha önce iPone 4'de kullandım ona instagram fln indirdim de buna indiremedim nasıl yapcam ?
NOT: TELEFONU SAL, NE İPHONE 3GS FLN DİYE DALGA GEÇMEYİN. 1 AY MECBUREN BUNU KULLANACAĞIM.
Mesaj otomatik birleştirildi:
???
bir deniyimiPhone 4 deki iCloud hesabını biliyorsanız, iPhone 3GS e de aynı hesabı kurun ve App Store da satın alınanlarda çıkacak. Eğer bilmiyorsanız ve iPhone 3GS de farklı bir icloud hesabı kullanıyorsanız, PC ye itunes un 12.7 sürümünden daha eski bir sürümü indirin ve indirdikten sonra App Store bölümüne gidin ve instagram ı indirin. Sonra iPhone 3GS deki iCloud hesabınızı PC ye girin. Sonra iPhone 3GS de App Store a gidin sonra satın alınanlara gidin eski sürüm instagramı yükleyecektir.
Bu yöntem çalışır, fakat uygulama sürümü çok eski olduğu için tarih hatası verebilir.iPhone 4 deki iCloud hesabını biliyorsanız, iPhone 3GS e de aynı hesabı kurun ve App Store da satın alınanlarda çıkacak. Eğer bilmiyorsanız ve iPhone 3GS de farklı bir icloud hesabı kullanıyorsanız, PC ye itunes un 12.7 sürümünden daha eski bir sürümü indirin ve indirdikten sonra App Store bölümüne gidin ve instagram ı indirin. Sonra iPhone 3GS deki iCloud hesabınızı PC ye girin. Sonra iPhone 3GS de App Store a gidin sonra satın alınanlara gidin eski sürüm instagramı yükleyecektir.
tarihi eskiye çeksem ?Bu yöntem çalışır, fakat uygulama sürümü çok eski olduğu için tarih hatası verebilir.
bu sürümü olur mu ?iPhone 4 deki iCloud hesabını biliyorsanız, iPhone 3GS e de aynı hesabı kurun ve App Store da satın alınanlarda çıkacak. Eğer bilmiyorsanız ve iPhone 3GS de farklı bir icloud hesabı kullanıyorsanız, PC ye itunes un 12.7 sürümünden daha eski bir sürümü indirin ve indirdikten sonra App Store bölümüne gidin ve instagram ı indirin. Sonra iPhone 3GS deki iCloud hesabınızı PC ye girin. Sonra iPhone 3GS de App Store a gidin sonra satın alınanlara gidin eski sürüm instagramı yükleyecektir.
ben hangi sürümü kuracağım konusunda şaşırdım 12.7den daha eski sürüm kurdum ama app store bolumu diye bişi goremedim.iPhone 4 deki iCloud hesabını biliyorsanız, iPhone 3GS e de aynı hesabı kurun ve App Store da satın alınanlarda çıkacak. Eğer bilmiyorsanız ve iPhone 3GS de farklı bir icloud hesabı kullanıyorsanız, PC ye itunes un 12.7 sürümünden daha eski bir sürümü indirin ve indirdikten sonra App Store bölümüne gidin ve instagram ı indirin. Sonra iPhone 3GS deki iCloud hesabınızı PC ye girin. Sonra iPhone 3GS de App Store a gidin sonra satın alınanlara gidin eski sürüm instagramı yükleyecektir.
Müzik yazan yere tıklayın orda daha fazla göster gibi birşey çıkacak ona tıklayın ve sonra apps ı işaretleyin.tarihi eskiye çeksem ?
bu sürümü olur mu ?
(NOT: CRACK DEĞİL.)
ben hangi sürümü kuracağım konusunda şaşırdım 12.7den daha eski sürüm kurdum ama app store bolumu diye bişi goremedim.
Malesef onlar yüklenmedi.
nasıl yapacağımı tam anlatırmısınız ?
dediğinizi yaptım ve buldum ama sadece ios cihazlara iner diyor. isterseniz foto atabilrim.Müzik yazan yere tıklayın orda daha fazla göster gibi birşey çıkacak ona tıklayın ve sonra apps ı işaretleyin.
zarar gelir diye korkuyorum.3utools diye bir yazılım var onunla dene JB yapmayı
İcloud hesabınızı girin PC ye ve cihazınızı PC ye bağlayarak deneyin.dediğinizi yaptım ve buldum ama sadece ios cihazlara iner diyor. isterseniz foto atabilrim.
zarar gelir diye korkuyorum.