İphone 3gs ios5 yavaşlama ve takılmalar

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. iPhone 3gs cihaza ios5 kararlı sürümünü yükledim fakat yüklediğimden beri iphone dan nefret etmeye başladım. Aşırı derece yavaşladı ve sürekli takılmalar oluyor. Nette araştırdım bir çok arkadaş çok memnun olduklarını yazmış. Bundan dolayı tekrar kurdum 1-2 gün normal çalışıyor daha sonra yine aynı. 3 defa restore ettim fakat aynı. ios 5 3gs de keyif vermiyor. Bu sorun sadece bende mi yoksa sizlerde de gözle görülür yavaşlama ve takılmalar var mı?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
yukledikden sonra onceki versiyonda almıs oldugun backup dan kaynaklı o backup ı geri yukleme, şimdi itunes e bagla , diğer seceneklerden rehber mail resim gibi yedekleri al ve temiz kurulumdan sonra telini yenı ,iphone olarak ayarla ardından almıs oldugun yedekleri geri at backup değil unutma

itunes/iphone bilgi kısmından bahsediyorum.

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya, bende o kadar uğraşıyorum. İnşallah dediğin gibidir. Bugün deneyip kullandıkça sonucu bildireceğim.

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Bugün baya uğraştım, temiz bir format attım ama açıkcası o kadar uğraştığıma değmemiş. Takılmalar ve yavaşlama devam ediyor. Tabi biraz olsun düzelme var ama çok iyi değil. Sanırım ios 5, 3gs de tam performans vermiyor. Umarım güncellemeler ile bu sorun çözülür.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hadi ya, bende o kadar uğraşıyorum. İnşallah dediğin gibidir. Bugün deneyip kullandıkça sonucu bildireceğim.

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Bugün baya uğraştım, temiz bir format attım ama açıkcası o kadar uğraştığıma değmemiş. Takılmalar ve yavaşlama devam ediyor. Tabi biraz olsun düzelme var ama çok iyi değil. Sanırım ios 5, 3gs de tam performans vermiyor. Umarım güncellemeler ile bu sorun çözülür.

bende 3gs var ve ios 5 ilk günden kurdum. şu ana kadar herhangi bir sinir edici davranışını görmedim. gayet stabil ve performanslı çalışıyor. hatta ipad ten daha sağlıklı çalışıyor. ipad de zaman zaman safari kendiliğinden kapanıyor ama iphone da yok öyle bir problem.

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 3gs var ve ios 5 ilk günden kurdum. şu ana kadar herhangi bir sinir edici davranışını görmedim. gayet stabil ve performanslı çalışıyor. hatta ipad ten daha sağlıklı çalışıyor. ipad de zaman zaman safari kendiliğinden kapanıyor ama iphone da yok öyle bir problem.

Belkide benim beklentilerim fazladır, yada işlemlerin çok hızlı olmasını istiyorum onu tam bilemiyorum fakat bana sorunlu geldi. Acaba uygulama sayısı ve hafıza kapasitesinden olabilir mi? Benim 8gb modeli yaklaşık 100 uygulama var. Şuan ki boş alan 4,3 gb

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Garantili ürün ise servise başvur. Senin cihazdan kaynaklanıyor olabilir.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bende de aynı problem vardı. Fakat bu genel bir problem ve tamamen iphnoe 3gs donanım yetersizliğinden kaynaklanıyor. Bu yüzden ios 4.3.3'e geri döndüm..