• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 13 Ekran Işık Titremesi Sorunu

fequare

Öğrenci
Herkese selam. 3 gün önce satın aldığım İphone 13 telefonumu ios 16 ya yükselttim. Telefonumu koyu modda kullanıyorum. Orta parlaklıkta gmail, youtube gibi uygulamalarda ekranın gri kısınlarında bi titreme oluyor. Sanki ekran parlaklığı azalıp artıyor gibi. Full parlaklıkta olmuyor. Sizce neden? Aynı durumu yaşayan iphone 13 kullanıcıları varsa konuşmak isterim.

Hocam merhabalar, aynı sorunu yaşayan çok kişi mevcut. 16.1 Güncellemesinde düzelmesini umuyoruz.

Herkese selam. 3 gün önce satın aldığım İphone 13 telefonumu ios 16 ya yükselttim. Telefonumu koyu modda kullanıyorum. Orta parlaklıkta gmail, youtube gibi uygulamalarda ekranın gri kısınlarında bi titreme oluyor. Sanki ekran parlaklığı azalıp artıyor gibi. Full parlaklıkta olmuyor. Sizce neden? Aynı durumu yaşayan iphone 13 kullanıcıları varsa konuşmak isterim.
İos 16 kaynaklı.Yeni güncelleme beklemekten başka yapacağın bir şey yok.

Bende de var inşallah güncelleme kaynaklıdır 1 haftalık cihazımda böyle bir sorun yaşamak canımı çok sıkar

sanırım yazılımsal sorundu. youtubeda bir kaç video vardi, forumda da çok kişi belirtmiş. 16.1 güncellemesi dün geldi sorun kalkmış deniyor.