Çok teşekkür ederim içime su serpin kardeşimHerkes tablet gibi telefon kullanmayı sevmiyor bence gayet iyi bir boyut. Kendim ekranı aşırı büyük geldiği için XR'dan SE 2020 geçtim. Küçük telefon kullanmak çok kullanışlı geliyor. Cebe atıyorsun ne rahatsızlık veriyor ne bir şey.
Arkadaşlar ıphone 12 nin en uygun modelinin 5.4 inç olacağı söyleniyor sizce çok küçük değil mi
Xr den xs e geçmek yerine neden se ye geçtinHerkes tablet gibi telefon kullanmayı sevmiyor bence gayet iyi bir boyut. Kendim ekranı aşırı büyük geldiği için XR'dan SE 2020 geçtim. Küçük telefon kullanmak çok kullanışlı geliyor. Cebe atıyorsun ne rahatsızlık veriyor ne bir şey.
benim tam aradığım boyut. bence küçük değil.Arkadaşlar ıphone 12 nin en uygun modelinin 5.4 inç olacağı söyleniyor sizce çok küçük değil mi
benim tam aradığım boyut. bence küçük değil.
5.8 bence en iyisibenim tam aradığım boyut. bence küçük değil.
bu insandan insana değişir. bende 5.8 inçlik telefon kullanıyorum.ama tam istediğim boyut bunun biraz daha altı.5.8 bence en iyisi
5.4 fazla küçük olmaz mıbu insandan insana değişir. bende 5.8 inçlik telefon kullanıyorum.ama tam istediğim boyut bunun biraz daha altı.
iphone 12 lerin hepsinde çerçeve azalacak ekran büyüyecek. yani kasa 5.4 inç kasa ama çerçeve az olduğundan çokta küçük bir ekran olmayacak.5.4 fazla küçük olmaz mı
Bazıları küçük telefon kullanmayı seviyor.Arkadaşlar ıphone 12 nin en uygun modelinin 5.4 inç olacağı söyleniyor sizce çok küçük değil mi
Çentikli telefon kullanmayı sevmiyorum. Başlarda çok çekici gelmişti ancak kullandıkça sevmemeye başladım. Tuşlu iPhone tasarımı çok daha hoş geliyor bana. Ama iPhone 12 SE2020 ile aynı boyutta ve tam ekran çıkarsa almaya çalışırım.Xr den xs e geçmek yerine neden se ye geçtin