Iphone 12

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ıphone 12 nin en uygun modelinin 5.4 inç olacağı söyleniyor sizce çok küçük değil mi

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Herkes tablet gibi telefon kullanmayı sevmiyor bence gayet iyi bir boyut. Kendim ekranı aşırı büyük geldiği için XR'dan SE 2020 geçtim. Küçük telefon kullanmak çok kullanışlı geliyor. Cebe atıyorsun ne rahatsızlık veriyor ne bir şey.
Çok teşekkür ederim içime su serpin kardeşim

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Arkadaşlar ıphone 12 nin en uygun modelinin 5.4 inç olacağı söyleniyor sizce çok küçük değil mi

Ekran kasa oranı yüksek olacağı için üzmez. Şahsen güzel bir hamle yaptıklarını düşünüyorum. Kompakt cihazlar kullanmak isteyen kitleyi de unutmamışlar.

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Herkes tablet gibi telefon kullanmayı sevmiyor bence gayet iyi bir boyut. Kendim ekranı aşırı büyük geldiği için XR'dan SE 2020 geçtim. Küçük telefon kullanmak çok kullanışlı geliyor. Cebe atıyorsun ne rahatsızlık veriyor ne bir şey.
Xr den xs e geçmek yerine neden se ye geçtin

Reaksiyon puanı
8,191
Xr den xs e geçmek yerine neden se ye geçtin
Çentikli telefon kullanmayı sevmiyorum. Başlarda çok çekici gelmişti ancak kullandıkça sevmemeye başladım. Tuşlu iPhone tasarımı çok daha hoş geliyor bana. Ama iPhone 12 SE2020 ile aynı boyutta ve tam ekran çıkarsa almaya çalışırım.