WarpedSplash
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 43
Hocam hayırlı uğurlu olsun keyfini çıkart.Bugün itibariyle iPhone 13 256 GB'ye geçmiş bulunmaktayım. Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım![]()
Hocam hayırlı uğurlu olsun keyfini çıkart.Bugün itibariyle iPhone 13 256 GB'ye geçmiş bulunmaktayım. Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım![]()
noter masrafı sigorta derken yine 10 bini bulduk telefonla beraber ama yürümekten kurtardım.8 bin TL'ye iyi olmuş![]()
7.500 TLHocam hayırlı olsun. iPhone 12 miniyi ne kadara sattınız acaba?
6S Gecen arkadas 6 bıne aldı sen bedava almıssın kardesım Hayırlı olsun..8 bin TL'ye iyi olmuş![]()
6s'i mi 6 bine aldı?6S Gecen arkadas 6 bıne aldı sen bedava almıssın kardesım Hayırlı olsun..
Hayırlı olsun, M1 iPad Pro yalnız bilgisayara yönelik bence çok telefon değil sankiBen de 11'i satıp 13 almayı düşünüyordum ama onun yerine M1 11" iPad Pro aldım. Artık telefona bakmam bile büyük ihtimalle![]()
Umarım biz yanlış anlamışızdır.6s'i mi 6 bine aldı?
Eğer Cellular varsa işini görebilir. Telefon ile farkı kalmamış olur. Tabii yanında çanta olmadan taşıması pek de mümkün değil.Hayırlı olsun, M1 iPad Pro yalnız bilgisayara yönelik bence çok telefon değil sanki![]()
Zaten pek bakmıyordunuz telefona pili 2 gün gidiyor falan diyordunuz şimdi evde telefonun nerde olduğunu unutursunuz artık.Ben de 11'i satıp 13 almayı düşünüyordum ama onun yerine M1 11" iPad Pro aldım. Artık telefona bakmam bile büyük ihtimalle![]()
Teşekkür ederim. Arada yatakta otururken YT, Netflix falan izlerdim telefondan. Şimdi onlar için telefona ihtiyacım yok. Ana amacım not almak ve MacBook'a ikinci ekran yapmak zatenHayırlı olsun, M1 iPad Pro yalnız bilgisayara yönelik bence çok telefon değil sanki![]()
Onlar çok pahalı ya. Sırf SIM takmak için bir kalem + kılıf parası veremem. Telefonu sadece arama yapmak için kullanıyorum artık.Umarım biz yanlış anlamışızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer Cellular varsa işini görebilir. Telefon ile farkı kalmamış olur. Tabii yanında çanta olmadan taşıması pek de mümkün değil.
Aynen öyleZaten pek bakmıyordunuz telefona pili 2 gün gidiyor falan diyordunuz şimdi evde telefonun nerde olduğunu unutursunuz artık.
Evet Sacmalama dedım halde6s'i mi 6 bine aldı?
Bugün itibariyle iPhone 13 256 GB'ye geçmiş bulunmaktayım. Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım![]()
Telefonun boyutu hoşunuza gittiyse 13 mini alabilrisiniz. Bataryasıda gayet iyi 12 miniye kadar çok fark var. Youtubeden test videolarını izleyeibilrisnizHerkese selam,
Ağustos 2021 başından beri iPhone 12 mini kullanıyorum. Açıkçası cihazın boyutu güzel ancak bataryası yetersiz. iPhone 13 mini ya da iPhone 13 modelinden birine geçmeyi düşünüyorum. Bu konuda ne önerirsiniz?
iPhone 13 serisine geçince ne kazanacağım:
- Daha dar çentik
- Büyük batarya
- A15 Bionic
- Direkt 128 GB depolama
- Sinematik mod ve fotoğrafik stiller
Aklıma gelenler bunlar. Benim 12 mini 64 GB bu arada.
3 aydır iPhone 13 kullanıyorum iyi ki 12 miniden geçmişim.Telefonun boyutu hoşunuza gittiyse 13 mini alabilrisiniz. Bataryasıda gayet iyi 12 miniye kadar çok fark var. Youtubeden test videolarını izleyeibilrisniz
o fiyata satacak olursanız ben alabilirim ??Hepsiburada telefonumu 5.949 TL'ye alıyor.
7.850 TL'ye satmıştımo fiyata satacak olursanız ben alabilirim ??