İphone 12 için Eylül ayını beklemek

Targaryen

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Arkadaşlar merhaba telefon dünyasına apple ekosistemi ile giriş yapmıştım yıllar önce, son 2 yıldır android kullanıyorum şuanda s10 + cihaza sahibim ayrıca galaxy watch active 2 saatim ve galaxy buds + kulaklığım var. Elimdeki cihazları satarak tekrar apple ekosistemine dönmek istiyorum bunun için (İphone+apple watch+airpods pro) bundle şeklinde alacağım bunun için bütçem şuan 12000 tl ye yakın. Size sorum bu bundle( İphone 11 + Aple watch 5+ airpods pro ) şeklinde mi yapmam daha uygun yoksa ...
İphone 12 Eylül ayında çıkacak deniyor , peki Apple watch series 6 nın tahmini çıkış tarihi ne zamandır? Eğer iphone 12 ile paralel tanıtım olursa eylülü bekleyip(İphone 12 +Applewatch 6 +airpods pro ) bundle mı daha mantıklı olur?

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Merhabalar , Eylül ayında evet yeni IPhone çıkıcak , her sene Apple telefon çıkarır bu aylarda. Ve fiyat probleminiz varsa şurdaki konuma bakmanızı tavsiye ediyorum ;
Merhabalar.. Sizlere bilgi edindiğim bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum. Bir çok kişi Apple telefon ya da ürünlerini almayı planlıyorlar , dolar yükselişte , herkes ne yapmalıyız bu durumda diye merak ediyor.. O yüzden sizin işinize yaracak bilgiler vericeğim. Öncelikle INDIRIM bundan sonraki süreçte malesef olmayacak , bahar ayları Apple'ın zam dönemidir ve fiyatlar DOVIZE bağlı olarak güncellenecek. Şu anki fiyatlar DOLARIN 6.50 bandına göre hesaplanıp , koyulmuş fiyatlardır. Şu anda güncel kur DOLAR 6.90. Gelecek zamın ise MAYIS SONU , HAZIRAN BASI olarak tahmin ediliyor. Bu tarihlerde de olmazsa muhtemelen haziran sonu olucaktır.. UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR.. Ekli dosyayı görüntüle 99500

kaynak: ig:appleworldturkish

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar merhaba telefon dünyasına apple ekosistemi ile giriş yapmıştım yıllar önce, son 2 yıldır android kullanıyorum şuanda s10 + cihaza sahibim ayrıca galaxy watch active 2 saatim ve galaxy buds + kulaklığım var. Elimdeki cihazları satarak tekrar apple ekosistemine dönmek istiyorum bunun için (İphone+apple watch+airpods pro) bundle şeklinde alacağım bunun için bütçem şuan 12000 tl ye yakın. Size sorum bu bundle( İphone 11 + Aple watch 5+ airpods pro ) şeklinde mi yapmam daha uygun yoksa ...
İphone 12 Eylül ayında çıkacak deniyor , peki Apple watch series 6 nın tahmini çıkış tarihi ne zamandır? Eğer iphone 12 ile paralel tanıtım olursa eylülü bekleyip(İphone 12 +Applewatch 6 +airpods pro ) bundle mı daha mantıklı olur?
12 ailesini bekle derim.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Bence iPhone 11 pro max al reis düz iPhone alma✌️ 12 yi bekle dicem de bekleme reis. Zam geliyor. Zama zam zamlara zam zam zam zaaaammmmmm. Yoksa 14 bin e kadar çıkar hepsi...

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

12 serisini beklemenizi öneririm. En basitinden Oled ekranlı bir cihaz almış olursun:) Daha bir çok artısı var.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
O bütçeyle saydığınız cihazları almanız imkansız.
Bence bu senenin ürünlerini almaya bakın.

Apple Watch iPhone ile birlikte tanıtılıyor.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Hocam 12.000 TL yeni çıkacak 12 serisi için biraz düşük bence (İphone 11 + Aple watch 5+ airpods pro) kombinasyonunu almalısınız. Tabi eğer üzerine bir miktar daha para koyabilirseniz yeni çıkacak ürünleri almanız daha mantıklı olacaktır.

Targaryen

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Hocam 12.000 TL yeni çıkacak 12 serisi için biraz düşük bence (İphone 11 + Aple watch 5+ airpods pro) kombinasyonunu almalısınız. Tabi eğer üzerine bir miktar daha para koyabilirseniz yeni çıkacak ürünleri almanız daha mantıklı olacaktır.
O bütçeyle saydığınız cihazları almanız imkansız.
Bence bu senenin ürünlerini almaya bakın.

Apple Watch iPhone ile birlikte tanıtılıyor.

değerli mesajlarınız için teşekkürler İphone 12 serisinin en üst segmenti değilde aynı iphone 11 de olduğu gibi düz iphone 11 düşünüyorum maks fiyat 8000 tlden çıkacağını varsaydım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
değerli mesajlarınız için teşekkürler İphone 12 serisinin en üst segmenti değilde aynı iphone 11 de olduğu gibi düz iphone 11 düşünüyorum maks fiyat 8000 tlden çıkacağını varsaydım.
11 yerine 11 pro yada xs almanìzì tavsiye ederim.11 xr la beraber Apple ìn iki fiyasko cihazìndan biri.Iyi düşünün derim.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
12.000 tl bütçe ile iphone 12+Apple watch 6 alabilirsin airpodsdan vazgeçmen gerek eğer o bütçeye para ekleyemiyorsan. Ama ben olsam iphone 12+apple watch 6 alırdım çünkü şu iki cihazı deneyimlemek için airpods+iphone 11+apple watch 5 den vazgeçilebilir.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Tamamdır o zaman hocam. Şimdiden hayırlı olsun cihazlarınız.