kerem3434
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
An itibariyle iPhone 11 mi almak daha mantıklı, iPhone SE 3 mü?
Bence 11.Batarya daha iyi ve ekran daha büyük.SE3'ün işlemcisi daha iyi sadece.An itibariyle iPhone 11 mi almak daha mantıklı, iPhone SE 3 mü?
SE nin kamerası 11 den iyimi?Belki SE daha hızlı bir işlemciye sahip olabilir. Lakin şöyle bir baktığınızda 11 daha cazibeli. Daha yeni tasarıma sahip. Ekranı ve pili daha büyük dendiği gibi. SE daha güçlü çipe ve 5g bağlantısına, bazı daha güncel kamera özelliklerine sahip.
Detaylı karşılaştırma şuradan yapılabilir: iPhone - Modelleri Karşılaştırın
Pratikte 11 daha fazla kullanımda hoşnut eder.
Hayır aynı neredeyse.SE nin kamerası 11 den iyimi?
İkisininde arka kamerası 12 piksel fakat ön kamera se nin daha düşük diye biliyorumHayır aynı neredeyse.
Ben olsam zaten SE almam.Hiç yenilikçi değil.İkisininde arka kamerası 12 piksel fakat ön kamera se nin daha düşük diye biliyorum
Hayır, kamera özellikleri derken Fotoğrafik Stiller, Gece modunda hızlı çekim, Deep Fusion gibi özellikleri kastettim. Aynı şekilde SE’de olmayan özellikler de var.SE nin kamerası 11 den iyimi?
Evet. Ön kamera 11 12mp iken SE 7mp.İkisininde arka kamerası 12 piksel fakat ön kamera se nin daha düşük diye biliyorum
iPad 9 gibi, eski kasaya yeni çipi koyup devam ediyorlar. En azından iP 13 mini gibi olmalı. Eğer Apple se4’te öyle yaparsa, iP13 mini tasarımında, yok satabilir. Tabii tek kamera koyar, Face ID olur artık. Lakin Touch ID’den de vazgeçemiyor Apple.Ben olsam zaten SE almam.Hiç yenilikçi değil.
Plus modeli gibi olsa yeter.Hayır, kamera özellikleri derken Fotoğrafik Stiller, Gece modunda hızlı çekim, Deep Fusion gibi özellikleri kastettim. Aynı şekilde SE’de olmayan özellikler de var.
Evet. Ön kamera 11 12mp iken SE 7mp.
11’in çipi iki sene evvel olmasına rağmen kötü değil ama SE’ninki kadar da güçlü değil. Ekran kalitesi aynı. Dahası bence kullanım konforu 1’in daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPad 9 gibi, eski kasaya yeni çipi koyup devam ediyorlar. En azından iP 13 mini gibi olmalı. Eğer Apple se4’te öyle yaparsa, iP13 mini tasarımında, yok satabilir. Tabii tek kamera koyar, Face ID olur artık. Lakin Touch ID’den de vazgeçemiyor Apple.
Hatırladığım kadarıyla plus’ların ekran kasa oranı çok kaba duruyordu. Sanki aynen tutup büyütülmüş gibiydi. 14 ile 14 Max gibi değil en azından.Plus modeli gibi olsa yeter.
Normal küçük versiyondan iyidir?Hatırladığım kadarıyla plus’ların ekran kasa oranı çok kaba duruyordu. Sanki aynen tutup büyütülmüş gibiydi. 14 ile 14 Max gibi değil en azından.
İphone 11.An itibariyle iPhone 11 mi almak daha mantıklı, iPhone SE 3 mü?
o kasayı seven bi kitle var onlarada satmak için yapıyorlar zaten yoksa iphone 11 hala devam ediyor bence xr se 2ydi 11de se3dü (donanım olarak)iPad 9 gibi, eski kasaya yeni çipi koyup devam ediyorlar. En azından iP 13 mini gibi olmalı. Eğer Apple se4’te öyle yaparsa, iP13 mini tasarımında, yok satabilir. Tabii tek kamera koyar, Face ID olur artık. Lakin Touch ID’den de vazgeçemiyor Apple.