Arkadaşlar bu yanlı taraf olmanın kimseye faydası yok. Iphone'yi öven de kazanmayacak, Samsungu da.
Sonuç olarak Iphone alan oyun için almıyor, Samsung kamera için seçilmiyor. Herkesin bir beklentisi var evet, herkes daha iyisini ister lakin bir yerde de bu iş bütçe meselesi.
Şahsen Samsung'a e250 ile başladım. S7 EDGE kullanan arkadaşlarım var hala ve çok güzel cihaz. Bense Note5 kullanıyorum. Pubg yükledim oynuyorum. Arada takılsa da etse de ben oyuncu telefonu aladım, telefonu da oyun için üretilmiş birşey olarak görmüyorum. Kimi çift simli diye alır, kimi kamerasını daha uygun bulur, kimine bataryası iyi gelir, kimi arayüz ve os yüzünden seçim yapar, kimi de bütçesine göre.
Elinizde övdüğünüz telefonu kullanmıyorsanız, özellikle bu sidik yarışını gütmeye, devam ettirmeye hiç ama hiç gerek yok.
Sonuç olarak telefon piyasasına sadece bu modeller hükmetmiyor. Dayım Discovery kullanıyor, Annem X3 Nokia, Komşum Honor 10. En iyisini istesekte, bütçe belli.
--------------------------------
Bana gelecek olursak bu bütçelere çıkmayı kesinlikle istemiyorum çünkü yok. Borçla harçla alacak olduğum şeyi seçerken pubg performansına da bakmayacağım, faruk abinin yaptığı gibi 4k video çekip bunu 1080p'ye çevirmek ile de ilgili bir işim yok. Simetri takıntısı olan, işlevsel bir cihaz arayışındayım.
Iphone 11'in kameralarını çok güzel buluyorum,
Iphone 11'in şarj kısmının tasarımına hayranım,
Samsung'un 2.5 ye benzer ekranı çok hoşuma gidiyor,
Her ikisinin tam istediğim gibi wireless şarj özelliği var,
Samsung'un sırt kısmı A serisine benziyor ve çok iğrenç,
Iphone 11'e bile bütçem yetmiyor kredi çeksem dahi bu sefer çelik yerine aluminyum yapılan çerçeve çok tombul ve gıcık ediyor.
Uzun sürelerde telefon bakıyorum. En yakın P20 çıktı zevkime uygun, onuda trump tokatladı.
Simetriye takıntılı biri olarak gel de seçim yap

Örnek benim sizin için. Oyun isteyen gitsin ip11 alsın, şeklini beğenen s20 veya neyse. Herkesin kriteri başka ve kendine!
Başka teknoloji sitesine bakıyorum, malum orası bizden daha kalabalık. Kurdukları S20 kulübünde ısı 2 3 hafta sonra geçiyor diyorlar. Birebir kullanıcı deneyimi için gidip okuyun bence.