İphone 11 s20 plus

Reaksiyon puanı
6,371
Macrreus diye bir kullanıcı var onun yorumunu oku.O son güncellemeden sonra ısınma olmadığını söylüyor.Onada bı bak derim.
O kişi ıphone 11 tarayıcıda cayır cayır yanıyor diyor. Başka kimse demezken o kişi Samsung savunmak için ıphone 11 cayır cayır yanıyor diyor. Diğer herkes ise hala fark edilir ısınma var diyor. Sizin dediğiniz kullanıcı Asphalt 8 oynadım ısınmadı diyor. S20 serisi bir cihaz ile asphalt 8 oynayıp ısınmasını bekleyen birinin lafına güvenilmez.

Son düzenleme:

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Arkadaşlar bu yanlı taraf olmanın kimseye faydası yok. Iphone'yi öven de kazanmayacak, Samsungu da.
Sonuç olarak Iphone alan oyun için almıyor, Samsung kamera için seçilmiyor. Herkesin bir beklentisi var evet, herkes daha iyisini ister lakin bir yerde de bu iş bütçe meselesi.

Şahsen Samsung'a e250 ile başladım. S7 EDGE kullanan arkadaşlarım var hala ve çok güzel cihaz. Bense Note5 kullanıyorum. Pubg yükledim oynuyorum. Arada takılsa da etse de ben oyuncu telefonu aladım, telefonu da oyun için üretilmiş birşey olarak görmüyorum. Kimi çift simli diye alır, kimi kamerasını daha uygun bulur, kimine bataryası iyi gelir, kimi arayüz ve os yüzünden seçim yapar, kimi de bütçesine göre.
Elinizde övdüğünüz telefonu kullanmıyorsanız, özellikle bu sidik yarışını gütmeye, devam ettirmeye hiç ama hiç gerek yok.

Sonuç olarak telefon piyasasına sadece bu modeller hükmetmiyor. Dayım Discovery kullanıyor, Annem X3 Nokia, Komşum Honor 10. En iyisini istesekte, bütçe belli.

--------------------------------

Bana gelecek olursak bu bütçelere çıkmayı kesinlikle istemiyorum çünkü yok. Borçla harçla alacak olduğum şeyi seçerken pubg performansına da bakmayacağım, faruk abinin yaptığı gibi 4k video çekip bunu 1080p'ye çevirmek ile de ilgili bir işim yok. Simetri takıntısı olan, işlevsel bir cihaz arayışındayım.

Iphone 11'in kameralarını çok güzel buluyorum,
Iphone 11'in şarj kısmının tasarımına hayranım,
Samsung'un 2.5 ye benzer ekranı çok hoşuma gidiyor,
Her ikisinin tam istediğim gibi wireless şarj özelliği var,
Samsung'un sırt kısmı A serisine benziyor ve çok iğrenç,
Iphone 11'e bile bütçem yetmiyor kredi çeksem dahi bu sefer çelik yerine aluminyum yapılan çerçeve çok tombul ve gıcık ediyor.

Uzun sürelerde telefon bakıyorum. En yakın P20 çıktı zevkime uygun, onuda trump tokatladı.
Simetriye takıntılı biri olarak gel de seçim yap :) Örnek benim sizin için. Oyun isteyen gitsin ip11 alsın, şeklini beğenen s20 veya neyse. Herkesin kriteri başka ve kendine!

Başka teknoloji sitesine bakıyorum, malum orası bizden daha kalabalık. Kurdukları S20 kulübünde ısı 2 3 hafta sonra geçiyor diyorlar. Birebir kullanıcı deneyimi için gidip okuyun bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
O kişi ıphone 11 tarayıcıda cayır cayır diyor. Başka kimse demezken o kişi Samsung savunmak için ıphone 11 cayır cayır yanıyor diyor. Diğer herkes ise hala fark edilir ısınma var diyor.
Bir kullanıcıda ilk aldığında 15 gün ısınma olduğunu ama sonradan ısınmadan eser kalmadığını söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erenist ise hala günlük kullanımda ısınmıyor demeye devam etsin. Sanki günlük kullanımda kamera konusu yok.
Kamerada ısınmayan cihaz varmı? Yorum yapmak için yorum yapma.Kullanıcılar ısınmanın normal seviyede olduğunu söylüyorlar.Bir tane kullanıcı ilk 15 gün cihazında ısınma olduğunu,zamanla ısınmadan eser kalmadığını söylüyor.Günlük kullanımda hiç ısınmıyor demiyorum.Diğer cihazlar günlük kullanımda ne kadar ısınıyorsa buda o kadar ısınıyor.

Reaksiyon puanı
6,371
Kamerada ısınmayan cihaz varmı? Yorum yapmak için yorum yapma.Kullanıcılar ısınmanın normal seviyede olduğunu söylüyorlar.Bir tane kullanıcı ilk 15 gün cihazında ısınma olduğunu,zamanla ısınmadan eser kalmadığını söylüyor.Günlük kullanımda hiç ısınmıyor demiyorum.Diğer cihazlar günlük kullanımda ne kadar ısınıyorsa buda o kadar ısınıyor.
Ya hala mı?

128. sayfada da kamerada hala belirgin bir ısınma olduğunu söylüyor.

Öff, iyice sizle o böyle diyor yarışmasına girdim, exynos 990 çok iyi demeye devam edin.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ya hala mı?

128. sayfada da kamerada hala belirgin bir ısınma olduğunu söylüyor.

Öff, iyice sizle o böyle diyor yarışmasına girdim, exynos 990 çok iyi demeye devam edin.
Exynos 990 iyi demiyorum.Günlük kullanımda Oyun yoksa yeterli bir performans veriyor diyorum.Kamerada ısınma var ama abartılı bir ısınma yok.Daha bu konuda yazmayalım.Siz beğenmeyin bir itirazım yok.

Reaksiyon puanı
6,371
Exynos 990 iyi demiyorum.Günlük kullanımda Oyun yoksa yeterli bir performans veriyor diyorum.Kamerada ısınma var ama abartılı bir ısınma yok.Daha bu konuda yazmayalım.Siz beğenmeyin bir itirazım yok.
Ya batarya diyoruz, batarya da sıkıntıları var diğerlerine göre çok geride diyoruz hala günlük kullanımda oyun olmazsa iyi diyorsunuz. Batarya diyoruz batarya.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ya batarya diyoruz, batarya da sıkıntıları var diğerlerine göre çok geride diyoruz hala günlük kullanımda oyun olmazsa iyi diyorsunuz. Batarya diyoruz batarya.
Bataryada sadece düz model S20 sıkıntılı oda 120 Hz kullanılırsa.S20 düz model 60hz da 7 saate yakın ekran süresi veriyor.

Reaksiyon puanı
6,371
Bataryada sadece düz model S20 sıkıntılı oda 120 Hz kullanılırsa.S20 düz model 60hz da 7 saate yakın ekran süresi veriyor.
Diğerlerine göre S20 ultra da çok sıkıntılı ve KÖTÜ batarya konusunda. Iphone 11 S20 plus'tan daha iyi batarya performansı veriyor.

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Diğerlerine göre S20 ultra da çok sıkıntılı ve KÖTÜ batarya konusunda.
S20 ailesi bataryada süper demiyorum.Samsung hala batarya yönetimini çok iyi bir seviyeye getiremedi.Apple a helal olsun.Hem işlemci verimliliği,hemde iosun ekran kapandığında fazla pil tüketimi yapmaması sayesinde mükemmel batarya performansı sunuyor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Canım, sen S20'yi eline alıp deneyimlemişmiydin ? Eğer deneyimlemediysen sen zaten" o böyle diyor yarışmasının "bayrak taşıyanısın ? Almadığı bir ürüne niye çamur atıyorsun ? Hadi onu geçtim elinde Ip11 var mı acaba ?

Sağdan soldan koyduğunuz testler kimseyi kapsamıyor arkadaşlar. Kimi 24 saat oyun oynar, uzun süredeki fps düşüşleri etkiler. Kimi 1 el atıp çıkar ona farkeden birşey olmaz. Kimi 4 saat kayıt almaya çalışır, kimi 2 dakikalık video ile işini bitirir.

Sayfalardır batarya kötü terimlerine istinaden bende bir adet batarya test videosu koyayım. Ama bu seni beni bağlamıyor. Ben 1 saat sosyal medya 5 dakika oyun 2 dakika video kayıt çekerim. Telefon benim için efsanedir. Sen yarım saat 4k video çekersin şarjın biter. Kişi bazlı değerleme daha uygun olur.

Video izleme zahmetinden kurtulayım dersen;
S20 12sa 12 dk
s20 + 12 sa 40 dk
s20 u 12 sa 23 dk
---
ip 11 11 sa 25 dk
ip 11 pro 8 sa 41 dk
ip 11 pro max 12 sa 53 dk
Aradaki 13 dakika veya 30 dakika mı samsungu bu kadar kötü gösteriyor sana ?

--------------------------------------------------------------------
Youtube video izleme testi;
s20 10 sa 20 dk
s20+ 9 sa sa 53 dk
s20 u 10 sa 30 dk
--
ip 11 7 sa 13 dk
ip 11 pro 6 sa 27 dk
ip 11 pro max 8 sa 58 dk

burada da ip 11 geride kalıyor. öncekine kıyasen 30 dakika fazla dayanamamış. tam tersine1 saat 30 dakika önce gitmiş.

hangimizi yansıtıyor bu testler ? tv al bu kadar youtube takılacaksan, veya 30 dakikayla bu kadar argeyi gömüyorsan samsungda git batarya teknolojisi geliştir.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,371
Canım, sen S20'yi eline alıp deneyimlemişmiydin ? Eğer deneyimlemediysen sen zaten" o böyle diyor yarışmasının "bayrak taşıyanısın ? Almadığı bir ürüne niye çamur atıyorsun ? Hadi onu geçtim elinde Ip11 var mı acaba ?

Sağdan soldan koyduğunuz testler kimseyi kapsamıyor arkadaşlar. Kimi 24 saat oyun oynar, uzun süredeki fps düşüşleri etkiler. Kimi 1 el atıp çıkar ona farkeden birşey olmaz. Kimi 4 saat kayıt almaya çalışır, kimi 2 dakikalık video ile işini bitirir.

Sayfalardır batarya kötü terimlerine istinaden bende bir adet batarya test videosu koyayım. Ama bu seni beni bağlamıyor. Ben 1 saat sosyal medya 5 dakika oyun 2 dakika video kayıt çekerim. Telefon benim için efsanedir. Sen yarım saat 4k video çekersin şarjın biter. Kişi bazlı değerleme daha uygun olur.

S20 12sa 12 dk
s20 + 12 sa 40 dk
s20 u 12 sa 23 dk
---
ip 11 11 sa 25 dk
ip 11 pro 8 sa 41 dk

s20 10 sa 20 dk
s20+ 9 sa sa 53 dk
s20 u 10 sa 30 dk
--
ip 11 7 sa 13 dk
ip 11 pro 6 sa 27 dk
ip 11 pro max 8 sa 58 dk

burada da ip 11 geride kalıyor. öncekine kıyasen 30 dakika fazla dayanamamış. tam tersine1 saat 30 dakika önce gitmiş.

hangimizi yansıtıyor bu testler ? tv al bu kadar youtube takılacaksan, veya 30 dakikayla bu kadar argeyi gömüyorsan samsungda git batarya teknolojisi geliştir.
Yazık, yazık. Sözde video kimseyi bağlamıyor ama başka kanıt gösterecek bir şeyiniz yok. Video kimseyi bağlamaz ama video ile kanıt gösteriyorsunuz. Madem Iphpne 11 çok çok daha düşük batarya ile 30 dakika geride kalıyor, madem çok çok daha küçük batarya ile ıphone 11 2 saat geride kalıyor o zaman gidin siz Apple'da batarya yazılımı geliştirin. Madem video kimseyi bağlamaz veya doğru değil veya başka bir şey o zaman S20 plus sahibiyseniz lütfen ekran süresini ss alıp atın. Burada S20 plus sahibi olmanız umurumda değil video kimseyi bağlamaz deyip video ile kanıt göstermeniz. Sadece batarya testi atıyorsunuz lütfen sıcaklığı da gösteren bir test atın. Ama doğru video kimseyi bağlamaz. O zaman bende atmayayım. Siz exynos 990'ın yoğun kullanımda ısındığını, yüksek performansta ısındığını, kamerada ısındığını biliyorsunuzdur her halde. Bunları de bilmeyip geliyorsanız asıl siz, sizin tırnak içinde yazdığınız o böyle diyor yarışmasının bayrak taşıyanısınız da. Madem her telefonu deneyimlediniz ve hepsi hakkında çok bilgilisiniz, o zaman biz neden öneri yapıyoruz? Siz yapın. Madem S20 serisi hakkında inanılmaz deneyimlisiniz insanlar neden öneri yapıyor, siz yapın herkese öneri. Madem insanlar deneyimleri ile konuşsun bilmeden konuşmasın forum niye var? Foruma girmek için her telefonu deneyimlemek mi gerekiyor?

Şu an forumda 3000 bütçe ile telefon isteyen bir var çok uzun deneyimleriniz ile öneri yapın. Sonuçta biz önerilebilecek telefonları alıp 2-3 ay kullanmadık.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

S20 12sa 12 dk
s20 + 12 sa 40 dk
s20 u 12 sa 23 dk
---
ip 11 11 sa 25 dk
ip 11 pro 8 sa 41 dk

s20 10 sa 20 dk
s20+ 9 sa sa 53 dk
s20 u 10 sa 30 dk
--
ip 11 7 sa 13 dk
ip 11 pro 6 sa 27 dk
ip 11 pro max 8 sa 58 dk

Bu ezberci tayfaya ne anlatsan boş.Hayatında S20 yi eline almayan adamlar S20 ye sallıyor.Hele bitanesi varki S10 un portre fotoğrafları S20 ultra dan daha iyi diyor.??? Adama S10 un rezil olduğu kamera testini atıyorum halada utanmadan sıkılmadan S10 daha iyi diyor.Birtanesine oyun dışında gündelik performansı yeterli diyorum, abartılı bir ısınma yok diyorum.Kanıt sunuyorum Halada cihaz abartılı ısınıyor diyor.Bu ezberci tayfaya ne anlatsak boş.Bunlara göre Dünyadaki bütün akıllı telefon kullanan herkes sabah akşam Pugb, fortnite oynuyor.???

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Ben gözümle gördüğüm kullanıcı yorumuna mı inanayım yoksa sana mı? Kamerada ısınma sorunları var. Senin kötülediğin tuğla dediğin cihaz olan iPhone 11 Videoda bile ısınmıyor.

Bu ezberci tayfaya ne anlatsan boş.Hayatında S20 yi eline almayan adamlar S20 ye sallıyor.Hele bitanesi varki S10 un portre fotoğrafları S20 ultra dan daha iyi diyor.??? Adama S10 un rezil olduğu kamera testini atıyorum halada utanmadan sıkılmadan S10 daha iyi diyor.Birtanesine oyun dışında gündelik performansı yeterli diyorum, abartılı bir ısınma yok diyorum.Kanıt sunuyorum Halada cihaz abartılı ısınıyor diyor.Bu ezberci tayfaya ne anlatsak boş.Bunlara göre Dünyadaki bütün akıllı telefon kullanan herkes sabah akşam Pugb, fortnite oynuyor.???
Bak hala savunmaya devam ediyor. Amiral Gemisi bu cihaz. ALO amiral gemisi diyorum. Amiral gemisi bütün işleri en iyi şekilde yapması lazım. Ama senin öve öve bitiremediğin s20 ultra dediğin cihaz düzgün oyun oynatamıyor onu geçiyorum bataryası Sd ye göre rezalet, fazla ısınıyor. Şimdi bu cihazın 2 yıl sonra problem çıkarmayacağı nereden biliyorsunuz. Hala savunmaya utanmadan sıkılmadan devam ediyor.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
8,192
Exynos işlemcileri neden herkes bu kadar gömüyor? Exynos 9810'lu cihaz kullandım ve gayet memnundum her işimi görüyordu. Exynos 990'da şu an sevilse de sevilmese de 2020 yılının en iddialı işlemcilerinden. Forumda Exynos öyle bir anlatılıyor ki bilmeyen birisi Snapdragon 430 ile eşdeğer sanacak 990'ı. Evet Snapdragon ve Apple A serisine kıyasla hataları var fakat bu çöp yapmıyor cihazı. Alanlar gayet memnun performanslarından. 2 3 saniye Snapdragon erken bitirmiş Exynos erken bitirmiş bunlar günlük kullanımda etki etmiyor. Videoda olduğu gibi ikisini günlük hayatta yan yana kullanmayacağımıza göre sallayın. Bu kadar tartışmaya gerek yok bence.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Exynos işlemcileri neden herkes bu kadar gömüyor? Exynos 9810'lu cihaz kullandım ve gayet memnundum her işimi görüyordu. Exynos 990'da şu an sevilse de sevilmese de 2020 yılının en iddialı işlemcilerinden. Forumda Exynos öyle bir anlatılıyor ki bilmeyen birisi Snapdragon 430 ile eşdeğer sanacak 990'ı. Evet Snapdragon ve Apple A serisine kıyasla hataları var fakat bu çöp yapmıyor cihazı. Alanlar gayet memnun performanslarından. 2 3 saniye Snapdragon erken bitirmiş Exynos erken bitirmiş bunlar günlük kullanımda etki etmiyor. Videoda olduğu gibi ikisini günlük hayatta yan yana kullanmayacağımıza göre sallayın. Bu kadar tartışmaya gerek yok bence.
Exynos 9810 vs SD845 de çok büyük bir fark yoktu gündelik kullanımda özellikle. Ama SD865 ile Exynos 990 arasında Gündelik kullanımda nasıl fark olmuyor? Bari siz bunu demeyin hocam. Batarya ve ısınma konusunda Sd çok daha iyi. Aynı parayı verip daha kötü bir cihaz almayı siz kabul edebiliyormusunuz? Siz bu arkadaşın iPhone 11 yerden yere vurmasınını haklı buluyormusunuz? S20 Ultra nın hiç bir sorunu veya rakibi yokmuş gibi övmesini haklı buluyormusunuz?

Reaksiyon puanı
6,371
9810 ile 990 arasında çok çok fark var. Exynos gittikçe kötüleşti. Exynos 990 inanılmaz throttle yiyor.

Reaksiyon puanı
8,192
Gündelik kullanımda nasıl fark olmuyor? Bari siz bunu demeyin hocam. Batarya ve ısınma konusunda Sd çok daha iyi. Aynı parayı verip daha kötü bir cihaz almayı siz kabul edebiliyormusunuz? Siz bu arkadaşın iPhone 11 yerden yere vurmasınını haklı buluyormusunuz?
Isınma sorununda evet Exynos biraz daha fazla ısınıyor ama ısınınca performansı kıstığı halde oyunlar ve uygulamalarda bunu anlamıyoruz. Sentetik testlerde ortaya çıkıyor yavaşlama. Bu ısınma tahminimce yazılımsal. Samsung One UI arayüzünü Snapdragon cihazlara göre optimize etti , Exynos işlemcilerde bu nedenle ısınıyor diye düşünüyorum. Ülkemizde ve Avrupa pazarında Snapdragon alamadığımız için Exynos modeli alıyoruz alanlar için de büyük bir problem değil bu. Sonuçta S20 alıp kasıyor diyen görmedim şahsen. Erenin iPhone 11'i sevmemesinin sebebi çok kalın , ağır ve fiyatına göre ekranın kağıt üstünde düşük gözükmesi. Ben iPhone 11 seviyorum sadece tartışmaya girmemek için o konuda yazmadım.

9810 ile 990 arasında çok çok fark var. Exynos gittikçe kötüleşti. Exynos 990 inanılmaz throttle yiyor.
Evet biliyorum ama demek istediğim günlük kullanımda bunu hissetmiyoruz. İşlemcinin kendini kısmış hali bile güçlü olduğu için sadece sentetik testlerde ortaya çıkıyor. İmkan olsa ben de Snapdragon modelini tercih ederim ama bizim bölgeye göndermiyor samsung.

Reaksiyon puanı
6,371
Evet biliyorum ama demek istediğim günlük kullanımda bunu hissetmiyoruz. İşlemcinin kendini kısmış hali bile güçlü olduğu için sadece sentetik testlerde ortaya çıkıyor. İmkan olsa ben de Snapdragon modelini tercih ederim ama bizim bölgeye göndermiyor samsung.
Hocam sadece yüksek performans verince ısınmıyor. Yoğun kullanımda da rakiplerine göre ısınıyor.

Reaksiyon puanı
8,192
Biraz araştırdım sözümü geri alıyorum günlük hayatta da hissediliyormuş :D

Videoda adam soğutuculu ve soğutucusuz şekilde Fortnite oynuyor. Soğutulduğu zaman herhangi bir sorun yok 55-60FPS arasında ama soğutucu yokken 30 dakika sonra FPS 25 civarlarına geriledi. Bu kadarını tahmin etmemiştim.

Reaksiyon puanı
6,371

Videoda adam soğutuculu ve soğutucusuz şekilde Fortnite oynuyor. Soğutulduğu zaman herhangi bir sorun yok 55-60FPS arasında ama soğutucu yokken 30 dakika sonra FPS 25 civarlarına geriledi. Bu kadarını tahmin etmemiştim.
Hocam zaten günlük kullanımda hiç bir şey olmasa biz bir şey demeyiz ki. Isınıyor ama günlük kullanımda fark edilmiyor deriz. Samsung'u savunan 2 arkadaşın tek yaptığı fan boyluk. Isınıyor denilince herkes pubg mi oynuyor diyorlar.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Hocam sadece yüksek performans verince ısınmıyor. Yoğun kullanımda da rakiplerine göre ısınıyor.
Aynen.

Hocam zaten günlük kullanımda hiç bir şey olmasa biz bir şey demeyiz ki. Isınıyor ama günlük kullanımda fark edilmiyor deriz. Samsung'u savunan 2 arkadaşın tek yaptığı fan bpyluk.
Aynen öyle.

Bende bu yüzden eleştiriyorum:D. Ben Exynos 990 ın performansını bu kadar kötü beklemiyordum.

Reaksiyon puanı
6,371

Ki zaten soğutucu olmasa bile 60 fps'nin çok yukarısını vermesi gerek. Amiral gemisi sonuçta. Oneplus 8, 8 pro fortnite'ı çok rahat 90 fps oynatıyor. Soğutucusuz ve tamamen yalın halde.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Yazık, yazık. Sözde video kimseyi bağlamıyor ama başka kanıt gösterecek bir şeyiniz yok. Video kimseyi bağlamaz ama video ile kanıt gösteriyorsunuz. Madem Iphpne 11 çok çok daha düşük batarya ile 30 dakika geride kalıyor, madem çok çok daha küçük batarya ile ıphone 11 2 saat geride kalıyor o zaman gidin siz Apple'da batarya yazılımı geliştirin. Madem video kimseyi bağlamaz veya doğru değil veya başka bir şey o zaman S20 plus sahibiyseniz lütfen ekran süresini ss alıp atın. Burada S20 plus sahibi olmanız umurumda değil video kimseyi bağlamaz deyip video ile kanıt göstermeniz. Sadece batarya testi atıyorsunuz lütfen sıcaklığı da gösteren bir test atın. Ama doğru video kimseyi bağlamaz. O zaman bende atmayayım. Siz exynos 990'ın yoğun kullanımda ısındığını, yüksek performansta ısındığını, kamerada ısındığını biliyorsunuzdur her halde. Bunları de bilmeyip geliyorsanız asıl siz, sizin tırnak içinde yazdığınız o böyle diyor yarışmasının bayrak taşıyanısınız da. Madem her telefonu deneyimlediniz ve hepsi hakkında çok bilgilisiniz, o zaman biz neden öneri yapıyoruz? Siz yapın. Madem S20 serisi hakkında inanılmaz deneyimlisiniz insanlar neden öneri yapıyor, siz yapın herkese öneri. Madem insanlar deneyimleri ile konuşsun bilmeden konuşmasın forum niye var? Foruma girmek için her telefonu deneyimlemek mi gerekiyor?

Şu an forumda 3000 bütçe ile telefon isteyen bir var çok uzun deneyimleriniz ile öneri yapın. Sonuçta biz önerilebilecek telefonları alıp 2-3 ay kullanmadık.
Güzel kardeşim benim. Yazdıklarımı tekrar tekrar okumanı rica edeceğim. Her iki cihazı da kullandığımı neredesinde söylemişim ? İnternetten samsung veya iphone fanboylarının attığı videolara bakarak onların ağzıyla bir diğerine laf sokuyorsunuz. Bende size diyorum ki KULLANICI DENEYİMİNİZ var mı ? Yok. Madem siz ip11 tarafını tutan videolar paylaşıyorsunuz, bende gittim samsungçu bir arkadaşın batarya testini attım. Kim haklı şimdi bu durumda ? Video paylaşınca şimdi en kral şarj samsungda mı olmuş oldu ? Sana bunu anlatıyorum "video kimseyi bağlamaz diyorsun, video atıyorsun" diyorsun yapı taşlarına söyle okuduğunu tekrar okusun algılasıya kadar bir daha okusun. Sen burda elalemin birşeyi ile g*rd*ğe giriyorsun.

Oraya hayvan gibi de yazdım, videodaki gibi tam gün film izlemiyorum şahsen, oyunda oynamıyorum. Benim kullanımıma göre yetecek belki samsung bana nereden biliyorsun ? Neye göre kötü diyorsun ? Bana göre belki mükemmel bir cihaz ?

Atma arkadaşım sağdan soldan bulduğun datayı atma. Kendi deneyimin varsa onu at. Biz zaten yutuptan istediğimiz şeyi araştırabiliyoruz Allaha şükür o yetkinliğimiz var. Eğer sen elinde tutmuyorsan, kendin deneyimlemediysen, gelen güncelleme ile düzelip düzelmediği bilgisini veremiyorsan varsayımlarını başkalarının tezlerini buraya yazma.

Hangi cümlemde her cihazı bildiğimi veya deneyimlediğimi söyledim ? Allah aşkına yaşın gerçekten 16 mı senin ?

[ Elimde sektörün lideri termal kamera var ama bu iş için power butonuna basmam, Eski bir Samsung teknisyeni olarak ]

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Hocam bu ikisine laf anlatamıyorum bari sen yapma.S20 ailesinin hitap ettiği kitle belli,hitap etmediği kitle belli.Yüksek grafikli oyunları oynayan,9-10 saat ekran süresi bekleyen biri almasın zaten.Oyunda throttle yiyor ona lafım yok.Gündelik hayatta da çok ısınıyormuş.Forumları takip ediyorum.Abartıldığı gibi bir ısınma yok.@Evolution denilen şahıs diyorki amiral gemisi bu herşeyi en iyi yapmalı.?? Peki hocam S20 amiral gemiside İphone11 ne hocam? Giriş seviyesi cihazmı? 8000 TL ye satılan cihazda kutudan hızlı şarj çıkmıyor.8000 TL'ye satılan cihazın ekranı HD ips.Aynı şahıs diyorki S20 ultra amiral gemisi S10 dan çok üstün olmalı.Adama diyorum ki.Peki 11 in Xs e karşı ekran ve tasarım konusunda rezil olmasını nasıl yorumluyorsun? Diyorum.Bana diyorki xs in ekran, telephoto, tasarım dışında ne artısı var? Diyor.????? Bir insan kendisi ile ancak bu kadar çelişir.Ben bu şahısın saçma yorumlarına gülmekten yoruldum o kendini rezil etmekten yorulmadı.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Güzel kardeşim benim. Yazdıklarımı tekrar tekrar okumanı rica edeceğim. Her iki cihazı da kullandığımı neredesinde söylemişim ? İnternetten samsung veya iphone fanboylarının attığı videolara bakarak onların ağzıyla bir diğerine laf sokuyorsunuz. Bende size diyorum ki KULLANICI DENEYİMİNİZ var mı ? Yok. Madem siz ip11 tarafını tutan videolar paylaşıyorsunuz, bende gittim samsungçu bir arkadaşın batarya testini attım. Kim haklı şimdi bu durumda ? Video paylaşınca şimdi en kral şarj samsungda mı olmuş oldu ? Sana bunu anlatıyorum "video kimseyi bağlamaz diyorsun, video atıyorsun" diyorsun yapı taşlarına söyle okuduğunu tekrar okusun algılasıya kadar bir daha okusun. Sen burda elalemin birşeyi ile g*rd*ğe giriyorsun.

Oraya hayvan gibi de yazdım, videodaki gibi tam gün film izlemiyorum şahsen, oyunda oynamıyorum. Benim kullanımıma göre yetecek belki samsung bana nereden biliyorsun ? Neye göre kötü diyorsun ? Bana göre belki mükemmel bir cihaz ?

Atma arkadaşım sağdan soldan bulduğun datayı atma. Kendi deneyimin varsa onu at. Biz zaten yutuptan istediğimiz şeyi araştırabiliyoruz Allaha şükür o yetkinliğimiz var. Eğer sen elinde tutmuyorsan, kendin deneyimlemediysen, gelen güncelleme ile düzelip düzelmediği bilgisini veremiyorsan varsayımlarını başkalarının tezlerini buraya yazma.

Hangi cümlemde her cihazı bildiğimi veya deneyimlediğimi söyledim ? Allah aşkına yaşın gerçekten 16 mı senin ?

[ Elimde sektörün lideri termal kamera var ama bu iş için power butonuna basmam, Eski bir Samsung teknisyeni olarak ]
Size göre oyun performansı,ısınma sorunu,Sd ye göre kötü pil performansı,kamerada ısınma/odaklama sorunları önemsizse, Exynos u savunmanıza gerek yok. Siz ve Erenist dışında herkes bu cihazın rezalet performans ve günlük kullanımda Sd ye göre rezalet performans vermesini eleştiriyor. Benim attığım videodaki arkadaş tarafsız bir şekilde çekmiş. Hala kullanmadıysanız yazmayın yazmış. Siz ve Erenist S20 serisinden sanki bir cihazı kullandınız. Demo cihazları inceleyip “şu çöp bu mükkemmel” diyor. iPhone SE nin iPhone 11 den daha iyi olduğunu söylüyor. Herkese S20 Ultra yı önerip mükkemmel cihaz demesi yanlış yönlendirmeden başka birşey değil.

Hocam bu ikisine laf anlatamıyorum bari sen yapma.S20 ailesinin hitap ettiği kitle belli,hitap etmediği kitle belli.Yüksek grafikli oyunları oynayan,9-10 saat ekran süresi bekleyen biri almasın zaten.Oyunda throttle yiyor ona lafım yok.Gündelik hayatta da çok ısınıyormuş.Forumları takip ediyorum.Abartıldığı gibi bir ısınma yok.@Evolution denilen şahıs diyorki amiral gemisi bu herşeyi en iyi yapmalı.?? Peki hocam S20 amiral gemiside İphone11 ne hocam? Giriş seviyesi cihazmı? 8000 TL ye satılan cihazda kutudan hızlı şarj çıkmıyor.8000 TL'ye satılan cihazın ekranı HD ips.Aynı şahıs diyorki S20 ultra amiral gemisi S10 dan çok üstün olmalı.Adama diyorum ki.Peki 11 in Xs e karşı ekran ve tasarım konusunda rezil olmasını nasıl yorumluyorsun? Diyorum.Bana diyorki xs in ekran, telephoto, tasarım dışında ne artısı var? Diyor.????? Bir insan kendisi ile ancak bu kadar çelişir.Ben bu şahısın saçma yorumlarına gülmekten yoruldum o kendini rezil etmekten yorulmadı.
Siz yazmadan önce kendi yazdıklarınıza bakın, sonra yazarsınız. Başka birşey demiyorum artık. Samsung bu cihazı bu kadar övmedi. Bu kadar övmek nedir. Kendinizi rezil etmekten başka anlattığınız birşey yok. Anlat ne gibi artısı var XS in telephoto ekran ve tasarım dışında. Anlat ama fanboyluktan vazgeçerek anlat.

Reaksiyon puanı
6,371

Burada iki telefonu savunuyoruz, siz gittiniz ve ağır kelimeler ile "laf anlatmaya" çalışıyorsunuz. Siz sürekli "Deneyiminizi paylaşın" diyorsunuz bende o zaman kullandığınız S20 plus'ın ekran süresini atın dedim. İlla size bunun denilmesi için S20 plus kullanıyorum demeniz de gerekmez. Lütfen alt tarafı iki telefonu savunduğumuz konuda gelip de ağır kelimeler ile savunmayın. Ben hiç ağır kelime kullanmadım "sansürlesem" bile kullanmadım. 16 yaşında olduğuma inanmıyorsunuz ama sizin alt tarafı tartıştığımız bir konuda sabredemeyip hemen ağır kelimeler kullanmaya başlıyorsunuz. Sadece yaş olunca mı insanlar mantıklı ve düzgün konuşuyor aynı sizin gibi. Ayrıca burası da başkalarına "Bilmeden konuşmayın" deme yeri değil. Size ne insanlar ne derse der. İnsanları yanlış yönlendirmedikçe başkalarına zararları olmadıkça istediklerini derler. Sizin hakkınız değil insanlara "Bilmeden konuşmama/Deneyimlemeden konuşmama" dersi vermek. Yaşınız büyük diye bu size düşmüyor. Ben küçük olsam da ne yamam gerektiğini ve insanlarla konuşurken saygı çerçevesinde konuşmam gerektiğini biliyorum. Bir şeyi bir insanın anlaması için de karşıdakinin illa yazmasına/söylemesine gerek yok. Madem benden büyüksünüz o zaman neden büyüklük göstermiyorsunuz? Madem yaşınız büyük ve eskiden bir Samsung teknisyeni idiniz o zaman büyüklüğünüzü belirtin.

Bir de hala deneyim ile konuşun diyorsunuz. Madem siz deneyim ile konuşuyorsunuz Iphone 11 çöp diyen adam sizin dediğiniz katıldı diye haklı demeyin. Erenist size haklısınız diyor sonra deneyimi olmadan ıphone 11 çöp diyor. "Deneyim olmadan konuşmayın" diyen siz de ona hak veriyorsunuz. Daha evet, aynen dediğiniz adamın daha önce ne dediğine bakmadan konuşuyorsunuz.

Ben bu şahısın saçma yorumlarına gülmekten yoruldum o kendini rezil etmekten yorulmadı.
???

O zaman mesajın tamamını okumadan ıphone 11 yazıyor diye hemen mesaja gülme emojisi atmayın yorulmazsınız.

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Peki 11 in Xs e karşı ekran ve tasarım konusunda rezil olmasını nasıl yorumluyorsun? Diyorum.Bana diyorki xs in ekran, telephoto, tasarım dışında ne artısı var? Diyor.????? Bir insan kendisi ile ancak bu kadar çelişir.Ben bu şahısın saçma yorumlarına gülmekten yoruldum o kendini rezil etmekten yorulmadı.
Tamam. Bende sizin oyun konusunda söylediğinizi söyleyecem. herkes ekrana önem veriyormu? Herkes tasarıma önem veriyormu? Herkes telephoto ya önem veriyormu. Bunu anlattım size. Ekranı Amoled olsaydı kesinlikle alırdım. Cihaz sizin anlattığınız gibi olsa dünyada en fazla satılan cihaz olmazdı. Öyle bir anlatıyorsun ki iPhone Se nin içinden hızlı şarj çıkıyor ve tasarımı harikalar harikası. Hızlı şarj olayı çözülür ama S20 ultra daki throttle ı nasıl çözeceksin? O servisleri devre dışı bıraksan o cihaz iki kat daha fazla pil yiyecek ve daha fazla ısınacak zaten fazla ısınıyor.

Ancak gülme emojisi atıyorsunuz. Sıkılmadan gerçekleri anlatsam burda sonsuza kadar savunarak benimle tartışmaya girecek Erenist.

Son düzenleme: