CanArda0166
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Genellikle çok oyun oynayan birisiyim ve günlük hayatta da sosyal medya dışında fazla bir şey ile ilgilenmiyorum hangi telefonu önerirsiniz?
Sosyal medya ağırlıklı kullanım için en doğru tercih İphone.İkisi arasında 11 Pro almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.Genellikle çok oyun oynayan birisiyim ve günlük hayatta da sosyal medya dışında fazla bir şey ile ilgilenmiyorum hangi telefonu önerirsiniz?
Oyun ve performans yönünde Bi sorun olmaz değil mi çünkü bu miktarda telefona ilk defa sahip olacağım ve istediğim zaman değiştirebileceğim Bi telefon değil o yüzden en doğru kararı vermek zorundayım. Bir kaç görüş daha almak istiyorum. İyi günler...Sosyal medya ağırlıklı kullanım için en doğru tercih İphone.İkisi arasında 11 Pro almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.
iPhone 11 Pro da piyasadaki en güçlü işlemci A13 bionic var.Bu cihazın bu işlemci ve yazılım ile altından kalkamayacağı oyun yok.İphone 11 Pro nun ikinci el piyasası çok iyi.Diyelim memnun kalmadın yada sıkıldın.İyi bir fiyata elden çıkarabilirsin.11 Pro ya her konuda kefilim.Gönül rahatlığı ile alabilirsin.İyi forumlar.Oyun ve performans yönünde Bi sorun olmaz değil mi çünkü bu miktarda telefona ilk defa sahip olacağım ve istediğim zaman değiştirebileceğim Bi telefon değil o yüzden en doğru kararı vermek zorundayım. Bir kaç görüş daha almak istiyorum. İyi günler...
Çok teşekkür ederim. İyi Günler....iPhone 11 Pro da piyasadaki en güçlü işlemci A13 bionic var.Bu cihazın bu işlemci ve yazılım ile altından kalkamayacağı oyun yok.İphone 11 Pro nun ikinci el piyasası çok iyi.Diyelim memnun kalmadın yada sıkıldın.İyi bir fiyata elden çıkarabilirsin.11 Pro ya her konuda kefilim.Gönül rahatlığı ile alabilirsin.İyi forumlar.
Genellikle çok oyun oynayan birisiyim ve günlük hayatta da sosyal medya dışında fazla bir şey ile ilgilenmiyorum hangi telefonu önerirsiniz?
Sosyal Medya'yı daha daha fazla kullandığın için iPhone 11 Pro almanı öneririm.Genellikle çok oyun oynayan birisiyim ve günlük hayatta da sosyal medya dışında fazla bir şey ile ilgilenmiyorum hangi telefonu önerirsiniz?