Sercan-2121
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar iphone 11 mi almalıyım yoksa 12 yi beklemelimiyim. Aynı fiyatta olacakları söylentisi var
Ben olsam ikisini de almazdım. Note 10 tercihimdir.Arkadaşlar iphone 11 mi almalıyım yoksa 12 yi beklemelimiyim. Aynı fiyatta olacakları söylentisi var
Yurtdışında almayı düşünüyorumAynı fiyatta olmasını beklememelisin.Türkiyede vergiler katılınca 1-2 bin fazlası olacağını düşünmekteyim.Beklerim diyorsanız 12yi bekleyiniz.
999 dolara çıkacağı prosunun da 1099 dolar olacağı iddiası atıldı ancak böyle bile olsa ülekmiz şartlarında iphone 11'den en az 1-2 bin fazlasına satılacağı düşüncesindeyim.Türkiye fiyatları ne alemde?
Bence bekleme imkaniniz varsa bekleyin.
Yine bi en az kayıtla vs ile 9 bine patlıyacaktır.Yurtdışında almayı düşünüyorum
Bende o şekilde düşünmekteyim fakat bizi şaşırtabilir Apple, suan bir vergi artışı yok ve dolar kurunu da yeni SE üzerinden hesaplayabiliriz fiyatlar icin.999 dolara çıkacağı prosunun da 1099 dolar olacağı iddiası atıldı ancak böyle bile olsa ülekmiz şartlarında iphone 11'den en az 1-2 bin fazlasına satılacağı düşüncesindeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine bi en az kayıtla vs ile 9 bine patlıyacaktır.
Olmayacağını düşünüyorum fakat iPhone 11 almak istese daha ucuza alır beklerse.Beklenebilir ama anım şanım bir fark olacak mı o önemli
Olmasını bekliyorum Apple bu ara diğer firmalara ağır bir fark atmak zorunda satışlarında büyük düşüş söz konusu.Beklenebilir ama anım şanım bir fark olacak mı o önemli
12 nin 11 le aynı fiyatta olacağını düşünmüyorum.12 yı bekleyin bir tanıtılsın.Kafanıza yatarsa alabilirsiniz.Kafanıza yatmadı 11 ailesinden birini alırsınız.Arkadaşlar iphone 11 mi almalıyım yoksa 12 yi beklemelimiyim. Aynı fiyatta olacakları söylentisi var
Ne zaman cikacak iphone 12Arkadaşlar iphone 11 mi almalıyım yoksa 12 yi beklemelimiyim. Aynı fiyatta olacakları söylentisi var
EylüldeNe zaman cikacak iphone 12