990 için eleştiriler iyi değil maalesef zaten dediğim gibi A13 çok daha iyi bir işlemci. Yani illaha Samsung olsun diyorsanız Note 10 serisinden bir cihaz da bakabilirsiniz.Ekran kasa oranı, ekranın cok daha kalıtelı olması, iphone 64 gb baz modelı alabılırken samsungda 128 gb alabılmem, hızlı sarjın ıphonedr cıkmaması samsungda cıkması başlıca arada kaldığım sebepler. Iphone cephesınde ıse daha revaşta olan tutulan bır marka olması samsung işlemcisinin ısınma sorunu olduguna daır yaptıgım arastırmalar aralarında kalmama neden oldu
SE yeterli olacaktır eğer çerçeve takıntınız yoksaİhtiyaçlarım şöyle. Aslında standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya kullanıyorum vıdeo ızlıyorum, Fotograf cekıyorum, sureklı olmamakla beraber arada sırada oyun oynuyorum. Extrem şekilde tüm özellikleriyle kullanan bır kullanıcı değilim.
İkisinide salla.Apple alacaksan xs yada 11 pro al.11 özellikleri kısılmış fiyasko bir cihaz.Samsung alacaksan Note 10 plusa bak derim.Madem Uzun zamandır Apple kullanıyorsun senin yerinde olsam 11 pro 256 GB alır keyfime bakardım.Konu başlığında belırttığım ıkı telefon fıyatı aynı karar vermekte güçlük çekiyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Uzun süredir apple kullanıcısım.