İphone 11 mi samsung galaxy s20 plus mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BKaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu başlığında belırttığım ıkı telefon fıyatı aynı karar vermekte güçlük çekiyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Uzun süredir apple kullanıcısım.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam ihtiyaçlarınızı yazar mısınız daha iyi bir cevap verebiliriz. Bence ikisi de gereksiz telefonlar. S8+ bile gelecek bir kaç dönem için gayet yeterli. Eğer o telefonlarda olan ve cidden işinize yarayacak bir özellik varsa ona göre söyleyelim bari.

Reaksiyon puanı
892
iphone 11 diyebilirim,s20 ekran ve özellik olarak daha başarılı ama iphonea alışan vazgeçemiyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Klasik iOS takıntılarına sahipseniz orada kalın ama yenilik ve farklılık arıyorsanız S20+ idealdir.
Ekran ve tasarım açısından tartışmaya gerek yok. Kamera oldukça kişisel Apple kamerası siz daha çok hitap ediyorsa üzülürsünüz. Bunun yanında performans olarak günlük kullanımda fark olmasa da A13 çok daha başarılı. Pil olarak da tam emin değilim. Tercih sizin.

BKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kasa oranı, ekranın cok daha kalıtelı olması, iphone 64 gb baz modelı alabılırken samsungda 128 gb alabılmem, hızlı sarjın ıphonedr cıkmaması samsungda cıkması başlıca arada kaldığım sebepler. Iphone cephesınde ıse daha revaşta olan tutulan bır marka olması samsung işlemcisinin ısınma sorunu olduguna daır yaptıgım arastırmalar aralarında kalmama neden oldu

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Ekran kasa oranı, ekranın cok daha kalıtelı olması, iphone 64 gb baz modelı alabılırken samsungda 128 gb alabılmem, hızlı sarjın ıphonedr cıkmaması samsungda cıkması başlıca arada kaldığım sebepler. Iphone cephesınde ıse daha revaşta olan tutulan bır marka olması samsung işlemcisinin ısınma sorunu olduguna daır yaptıgım arastırmalar aralarında kalmama neden oldu
990 için eleştiriler iyi değil maalesef zaten dediğim gibi A13 çok daha iyi bir işlemci. Yani illaha Samsung olsun diyorsanız Note 10 serisinden bir cihaz da bakabilirsiniz.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Direkt olarak kıyaslamak doğru olmaz ihtiyacınız ne ona göre tercih yapmak daha doğru.
Ayrıca etkin bir biçimde kullanmayacaksanız bu telefonları İnstagram Wp vs vs içinse gereksiz bence.
SE 2020 , S10 serisinden biri olur hala çok güncel ve güçlüler.
Ama ben bunlardan birini alacağım derseniz bence iPhone 11 çok daha ideal geliyor açıkçası.

BKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İhtiyaçlarım şöyle. Aslında standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya kullanıyorum vıdeo ızlıyorum, Fotograf cekıyorum, sureklı olmamakla beraber arada sırada oyun oynuyorum. Extrem şekilde tüm özellikleriyle kullanan bır kullanıcı değilim.

Reaksiyon puanı
892
İhtiyaçlarım şöyle. Aslında standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya kullanıyorum vıdeo ızlıyorum, Fotograf cekıyorum, sureklı olmamakla beraber arada sırada oyun oynuyorum. Extrem şekilde tüm özellikleriyle kullanan bır kullanıcı değilim.
SE yeterli olacaktır eğer çerçeve takıntınız yoksa

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Konu başlığında belırttığım ıkı telefon fıyatı aynı karar vermekte güçlük çekiyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Uzun süredir apple kullanıcısım.
İkisinide salla.Apple alacaksan xs yada 11 pro al.11 özellikleri kısılmış fiyasko bir cihaz.Samsung alacaksan Note 10 plusa bak derim.Madem Uzun zamandır Apple kullanıyorsun senin yerinde olsam 11 pro 256 GB alır keyfime bakardım.

Son düzenleme: