kesinlikle samsung s10 plus dan pişman olmiyacaksin androide alış sende anliyacaksin zaten pubg full grafik 60 fps rahat açar ve sarji 6 7 saat boyunca dayaniyo pubg da 30-40 civari oluyo.Arkadaşlar sorum başlıkta kı gibi iOS’un kısıtlamalarından hoşlanmamaya başladım ama telefonumun özellikle kamerasını çok beğeniyorum bu ayarda beni özellik olarak eksiye düşürmeyecek android telefon önerir misiniz
samsung s10 plusArkadaşlar sorum başlıkta kı gibi iOS’un kısıtlamalarından hoşlanmamaya başladım ama telefonumun özellikle kamerasını çok beğeniyorum bu ayarda beni özellik olarak eksiye düşürmeyecek android telefon önerir misiniz
Oyun oynamıyorum ön kamera ve geniş açı performansı önemli benim içinkesinlikle samsung s10 plus dan pişman olmiyacaksin androide alış sende anliyacaksin zaten pubg full grafik 60 fps rahat açar ve sarji 6 7 saat boyunca dayaniyo pubg da 30-40 civari oluyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsung s10 plus
Bulunduğum yer de s21 bulamıyorum s20 ultra ve note 20 ultra var ama exynos dan korkuyorumS21 ve Mi 11T Pro. Mi 11T Pro kamera konusunda daha geride ama GCam kurarak aradaki farkı biraz daha kapatabilirsin.
İnternetten neden almıyorsun? Ne yaparsan yap Exynos 990'dan uzak dur.Oyun oynamıyorum ön kamera ve geniş açı performansı önemli benim için
Bulunduğum yer de s21 bulamıyorum s20 ultra ve note 20 ultra var ama exynos dan korkuyorum
o zaman samsung s21 öneririmkesinlikle samsung s10 plus dan pişman olmiyacaksin androide alış sende anliyacaksin zaten pubg full grafik 60 fps rahat açar ve sarji 6 7 saat boyunca dayaniyo pubg da 30-40 civari oluyo.
samsung s10 plus
S21 almanı öneririm.Oyun oynamıyorum ön kamera ve geniş açı performansı önemli benim için
Hangi telefona geçersen geç, o fiyata ios akıclığında cihaz yok benim fikrimce. Ama tabii ki sen bilirsin senin kararın. Benim gibi light kullancılar için ios ideal ama seni bilemem.Arkadaşlar sorum başlıkta kı gibi iOS’un kısıtlamalarından hoşlanmamaya başladım ama telefonumun özellikle kamerasını çok beğeniyorum bu ayarda beni özellik olarak eksiye düşürmeyecek android telefon önerir misiniz
Hocam bende kullanıyorum garantim bitince jailbreak yapıcağım yapmanızı tavsiye ederim ios kısıtlamasından kurtulmuş olursunuzArkadaşlar sorum başlıkta kı gibi iOS’un kısıtlamalarından hoşlanmamaya başladım ama telefonumun özellikle kamerasını çok beğeniyorum bu ayarda beni özellik olarak eksiye düşürmeyecek android telefon önerir misiniz
bu yüzden Samsung hiç kullanıla bilir değil ben f2 pro cihazımda hdr da 60 FPS çok rahat alabiliyorum.Şu an s10 plus tan yazıyorum bunu. Pubg denediğimde hdr full grafik 40-45 fps. Gayet iyi bence. Ama samsung s10 plus desteği kesti ne yazıkki artık s10 plus son güncellemesini alacak bu ay.
Gcam nedir hocam note 10 pro için kullanılır mıS21 ve Mi 11T Pro. Mi 11T Pro kamera konusunda daha geride ama GCam kurarak aradaki farkı biraz daha kapatabilirsin.
Gcam, Google'in Pixel telefonlardaki kamera uygulaması. Yazılım tarafında daha iyi işler başardığı için başka cihazlarda çalışınca normalden daha iyi fotoğraflar çekmene yarıyor. İşlemcin Snapdragon ise kullanabilirsin çok yüksek ihtimalle.Gcam nedir hocam note 10 pro için kullanılır mı