EMRE YONAT
Dekan
Xr ile 11 arasında kamerada ultra geniş açı lens ve 10-15 dk batarya performansı dışında bir fark yok.İkinci el Xr almanı tavsiye ederim.
Ben İphone 11 alınması taraftarıyım
Benim şahsi düşüncem 0 alınması yönündedir.
Xr ile 11 arasında kamerada ultra geniş açı lens ve 10-15 dk batarya performansı dışında bir fark yok.İkinci el Xr almanı tavsiye ederim.
Piyasada kaliteli ikinci eller var.Ben bu zamana kadar aldığım cihazları genelde ikinci el aldım,bir sorun yaşamadım.Xr ın ikinci eli 5500 TL.İphone 11 in sıfırı 7300 TL.Arada 1800 TL fark var.1800 TL yi hakedecek ciddi bir fark görmüyorum.Ben İphone 11 alınması taraftarıyım2'el bir cihaza ne kadar güvenebiliriz ki?
Benim şahsi düşüncem 0 alınması yönündedir.
Performansı unutmuşsunuz ekleyeyim.Xr ile 11 arasında kamerada ultra geniş açı lens ve 10-15 dk batarya performansı dışında bir fark yok.İkinci el Xr almanı tavsiye ederim.
Haklısın.11 A13 le uçuyor Xr A12 ile kaplumbağa gibi çalışıyor.???Performansı unutmuşsunuz ekleyeyim.
IGHM IGHM Se2 almayı düşünen benÖzellikle İOS kullanmak istiyorsanız 11’i öneririm. 11 güzel cihaz sadece bataryası kardeş modellerine (11 Pro/ Pro Max) karşı daha düşük batarya kapasitesine sahip.
Bi Note 10 serisine ve OPPO Reno 10X Zoom’a da göz atmanızı öneririm.
Piyasada kaliteli ikinci eller var.Ben bu zamana kadar aldığım cihazları genelde ikinci el aldım,bir sorun yaşamadım.Xr ın ikinci eli 5500 TL.İphone 11 in sıfırı 7300 TL.Arada 1800 TL fark var.1800 TL yi hakedecek ciddi bir fark görmüyorum.
batarya önceliğiniz var mı ?IGHM IGHM Se2 almayı düşünen ben![]()
bu nedir ?
İkinci el olayı tercih meselesi.İkinci el alınmaz yorumunu doğru bulmuyorum.Konuyu açan 0 alacağım dese niye ikinci el almadın? Demem.İşlemci olayına gelince Siz kullandığınız İphone u eğer 5 ile 6 yıl kullanacaksanız o zaman işlemci farkı uzun vadede ortaya çıkıyor ama 2 yada 3 yıl sonra elden çıkarıyorsanız aradaki farkı anlayamazsınız.Bugün İphone kullananların yüzde 70 i cihazları 2 yada 3 yıl sonra elden çıkartıyor.Ortada böyle bir tablo varken İşlemci farkından bahsetmek bana mantıklı gelmiyor.Demek istediğim şans işi bu siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ancak, Alacak arkadaşın yaşamayacağını nereden bileceksiniz?
2'el çok zor durumda kalınmadığı sürece tercih edilmemeli bu benim bakış açım.
A12 ve A13 arasındaki farkı yeterince iyi gözlemlediğimi de düşünüyorum.
İphone Xs Max den İphone 11 Pro Max geçtiğimde her iki cihazı da karşılaştırmak gibi bir artım olmuştu.
Ve artı 1 yıl daha güncelleme alma gibi faktörleri de göz önünde bulunduracak olursak İphone 11 alınması daha mantıklı olacaktır.
İkinci el olayı tercih meselesi.İkinci el alınmaz yorumunu doğru bulmuyorum.Konuyu açan 0 alacağım dese niye ikinci el almadın? Demem.İşlemci olayına gelince Siz kullandığınız İphone u eğer 5 ile 6 yıl kullanacaksanız o zaman işlemci farkı uzun vadede ortaya çıkıyor ama 2 yada 3 yıl sonra elden çıkarıyorsanız aradaki farkı anlayamazsınız.Bugün İphone kullananların yüzde 70 i cihazları 2 yada 3 yıl sonra elden çıkartıyor.Ortada böyle bir tablo varken İşlemci farkından bahsetmek bana mantıklı gelmiyor.
Ve ayrıca 2'el alınmaz demiyorum, zor durumda kalınmadığı sürece tercih edilmemeli diyorum!İkinci el olayı tercih meselesi.İkinci el alınmaz yorumunu doğru bulmuyorum.Konuyu açan 0 alacağım dese niye ikinci el almadın? Demem.İşlemci olayına gelince Siz kullandığınız İphone u eğer 5 ile 6 yıl kullanacaksanız o zaman işlemci farkı uzun vadede ortaya çıkıyor ama 2 yada 3 yıl sonra elden çıkarıyorsanız aradaki farkı anlayamazsınız.Bugün İphone kullananların yüzde 70 i cihazları 2 yada 3 yıl sonra elden çıkartıyor.Ortada böyle bir tablo varken İşlemci farkından bahsetmek bana mantıklı gelmiyor.