iPhone 11 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardalo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ne ayni performansı? :D p30 pro'nun nasil fotoğraf çektiğinden ve bataryasindan haberin var mi? :D yani alakasız fiyatlara ragmen cok daha iyi .S10+ da var note 10+ plus'dan bahsetmiyorum bile. :D
+12 arkadaşım şunu izle de android fanboyluğu yapma artık batıyorsun yerin dibine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gosteris icin hani arkasindaki elma isirigi icin o kadar parayi çöp etmeye gerek yok ne kadar zengin de olsam ben mate 20x ya da note 10+ yerine tercih etmezdim
Boş yapıyorsun videoyu izle

Gosteris icin hani arkasindaki elma isirigi icin o kadar parayi çöp etmeye gerek yok ne kadar zengin de olsam ben mate 20x ya da note 10+ yerine tercih etmezdim
Ben sana diyorum ki Dandroid telefonlardan almayacağım önereceksen Apple çercevesinde öner önermeyeceksen konudan git

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Beynini kullan da neden boş dediğime bak adam sorgulamadan sual yapmadan gösteriş için diyor sen de boşsun
Sana Apple'ın ile mutlu zamanlar dilerim.Biraz daha terbiyeli olsaydın daha fazla istişare yapabilirdik ama ne demiş Mevlana Celaleddin Rumi;
"Cahille sohbet etmek zordur bilene,çünkü cahil ne gelirse söyler diline..."

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,868
pro max'in fiyatından haberiniz yok mu siz onu direkt 11 ile karşılaştırın.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Yine firmaları babalarınızın fabrikalarıymış gibi savunma dönemi başlamış klasik. Konu böyle devam ederse kilitleyeceğim.
Olur mu ya Apple namustur,Android alanı idam etmek gerekir.Hiçkimsenin fikirleri ve zevkleri farklı olamaz,herkes apple sevecek,Apple Apple Appleeee (!)

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,868
Olur mu ya Apple namustur,Android alanı idam etmek gerekir.Hiçkimsenin fikirleri ve zevkleri farklı olamaz,herkes apple sevecek,Apple Apple Appleeee (!)
nE android mi? :eek::eek: öcü mü o ne????? hmmm madem daha pahallıya başka bir şey var ve ismi apple neden onu almıyoruz sonuçta apple değil mi demir kutunun arkasına elma ısırığı koy işletim sistemini başka bir şey koy fiyatını da haddinden fazla uçur oley (!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)

ardalo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Sana Apple'ın ile mutlu zamanlar dilerim.Biraz daha terbiyeli olsaydın daha fazla istişare yapabilirdik ama ne demiş Mevlana Celaleddin Rumi;
"Cahille sohbet etmek zordur bilene,çünkü cahil ne gelirse söyler diline..."
Boş yapan ergenlerle burada noktalıyorum.

Reaksiyon puanı
892
nE android mi? :eek::eek: öcü mü o ne????? hmmm madem daha pahallıya başka bir şey var ve ismi apple neden onu almıyoruz sonuçta apple değil mi demir kutunun arkasına elma ısırığı koy işletim sistemini başka bir şey koy fiyatını da haddinden fazla uçur oley (!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
pahalı değil s10la fiyatı(11)aynı ama yetenek olarak daha başarılı 2 yıl sonra güncelleme gelmeyecek o cihaz hala güncelleme alacak yeni özellikleri kullanacak,note 5 instada gece modu kullanamıyor,6s te cayır cayır çalışıyor.

Reaksiyon puanı
45
Hocam 11 yerine PTT avm gibi yerler de note 10 var Samsung garantili süper telefon ama 2 3 sene sonra adını bile anan olmaz marka kendi telefonunu öldürüyor aslında. Uzun süreli kullanım için gerçekten alınacak bir telefon bende sizin gibiyim hep ıos kullandım hiç pişman olmadım zaten yazılımsal sorun olsun adamlar düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Donanımsal sorun olsun telefonun çizik bile olsa alıp yenisini veriyorlar. Benim 6s ezildi kenarı savaştan çıkık gibiydi garanti bitmeden 3 ay önce arıza yaptı yenisini verdiler şimdi çiçek gibi koruyorum bende satacam yakında ya 11 ya S10e plus ya da ptt avm ya da başka siteden note 10 düşünüyorum

ardalo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Hocam 11 yerine PTT avm gibi yerler de note 10 var Samsung garantili süper telefon ama 2 3 sene sonra adını bile anan olmaz marka kendi telefonunu öldürüyor aslında. Uzun süreli kullanım için gerçekten alınacak bir telefon bende sizin gibiyim hep ıos kullandım hiç pişman olmadım zaten yazılımsal sorun olsun adamlar düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Donanımsal sorun olsun telefonun çizik bile olsa alıp yenisini veriyorlar. Benim 6s ezildi kenarı savaştan çıkık gibiydi garanti bitmeden 3 ay önce arıza yaptı yenisini verdiler şimdi çiçek gibi koruyorum bende satacam yakında ya 11 ya S10e plus ya da ptt avm ya da başka siteden note 10 düşünüyorum
dedigim gibi 2 sene huawei hala da samsung kullaniyorum çöpçöpçöp berbat yazilim abartilmis ama sahte özellikler 4 gb ram mi ahhahaha pubgyi kasarak oynuyorum iPhone 11 4 gb daha iyi oynatiyo ben android almam android almak parayi cope atmakla ayni sey

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
iPhone 11 Pro Max alacaktım ama çok pahalı geldi iPhone 11'e yöneldim iPhone harici telefon dusunmuyorum 11 serisi harici de dusunmuyorum iPhone 11 almak mantikli olur mu parasi onemli degil iPhone 11 parasi harici neden alinmaz alinmama sebepleri çok etkiler mi yorumlariniz icin tskler
iPhone 10 yerine alınır sadece, sakın almayın iPhone 10'u daha fazla para ödeyeceğiniz için amerigaya vergi gider ve onlarda suriyedeki teröristlere silah yollarlar.

Reaksiyon puanı
45
dedigim gibi 2 sene huawei hala da samsung kullaniyorum çöpçöpçöp berbat yazilim abartilmis ama sahte özellikler 4 gb ram mi ahhahaha pubgyi kasarak oynuyorum iPhone 11 4 gb daha iyi oynatiyo ben android almam android almak parayi cope atmakla ayni sey
Bende öyle düşünüyorum bir yandan hatta arkadaşım diyor şuan da kullandığın 6s de bir sorun var mı diye 4 Senedir maşallahı var halla güncel benim niyetim değişiklik olsun. Batarya ömrü azaldı

Tabi tartışmasız daha iyi kamera daha iyi kamera var ama yazılım en büyük sıkıntı bir de piyasası bir dünya para bağlayacaksın sonuçta eskisi gibi değil artık piyasa note 10 S10 plus için diyorum

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,868
pahalı değil s10la fiyatı(11)aynı ama yetenek olarak daha başarılı 2 yıl sonra güncelleme gelmeyecek o cihaz hala güncelleme alacak yeni özellikleri kullanacak,note 5 instada gece modu kullanamıyor,6s te cayır cayır çalışıyor.
note 10+ diyecektin sanırım xD

Note 10'u note 10 yapan o kalemi ve tasarımı filan xD ama 11'den daha iyi olduğu kesin.

Son düzenleme:

ardalo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Kimin boş olduğu belli oluyor (iphone 11 e o paraları vermeyi düşünerek )
Ahahahaha bir boş daha 12 bin ver note 10 plus'a 2 sene sonra güncelleme alamadım diye ağlayarak dönersin AHAHAHA

Elxan252

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ondan daha iyi P30 Pro , Honor 20 pro , Note 10+ ve S10+ filan var ama illaki markasının ismi Apple olsun diyorsan o tuhaf tasarımlı cihazı alabilirsin sorun olmaz X almaktan daha mantıklı. :D
Huawei alınmaz daha belki ilerde tekrar yükselir

Fiyat farkı var diyorsunuzda apple ın kamera sına 200 den çok insan çalışıyor note 10 da zoom yaparken o kamera geçişinde olan donma falan bide apple bak hala çok paha diyorsan iphonedo kanalında iphone 11 incrlemesine bak

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Alınmaz. Nedenini asla yalan söylemeyen rakamlarla açıklayalım. Asgari ücretin yarısıyla bile rahatlıkla satın alınan iPhone anavatanı amerikada iPhone kullanım oranı %40 lar civarındadır. Dünyanın en iyisi olsa sizce herkes bu telefonu kullanmazmıydı?.
Yeni telefon alacak ve bu foruma soru soranlara bir kolaylık yapayım. 2019'da tüm dünyada en çok satan telefonlar.
1- iPhone xr
2-Samsung galaxy A10
3-Samsung galaxy A50
4-iPhone 8.
5-xiaomi Redmi 6A
6-Xiaomi Redmi Not 7
7-Samsung Galaxy j2 çekirdek
8-Oppo A5
9-iphone Xs Max
10-Samsung Galaxy A30
Kaynak: https://m.gadgetsnow.com/slideshows/10-highest-selling-smartphones-of-the-world-in-2019

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Alınmaz. Nedenini asla yalan söylemeyen rakamlarla açıklayalım. Asgari ücretin yarısıyla bile rahatlıkla satın alınan iPhone anavatanı amerikada iPhone kullanım oranı %40 lar civarındadır. Dünyanın en iyisi olsa sizce herkes bu telefonu kullanmazmıydı?.
Yeni telefon alacak ve bu foruma soru soranlara bir kolaylık yapayım. 2019'da tüm dünyada en çok satan telefonlar.
1- iPhone xr
2-Samsung galaxy A10
3-Samsung galaxy A50
4-iPhone 8.
5-xiaomi Redmi 6A
6-Xiaomi Redmi Not 7
8-Oppo A5
9-iphone Xs Max
10-Samsung Galaxy A30
Kaynak: https://m.gadgetsnow.com/slideshows/10-highest-selling-smartphones-of-the-world-in-2019
Ama satış ile de performans bağdaştırılmaz hava atmak için iphone alanları unutmayalım

Katılıyorum iPhone kendi ülkesinde bile %50 den az kullanılıyor

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
1- iPhone xr
2-Samsung galaxy A10
3-Samsung galaxy A50
4-iPhone 8.
5-xiaomi Redmi 6A
6-Xiaomi Redmi Not 7
8-Oppo A5
9-iphone Xs Max
10-Samsung Galaxy A30

bunları belirleyen bütçedir.

ardalo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
1- iPhone xr
2-Samsung galaxy A10
3-Samsung galaxy A50
4-iPhone 8.
5-xiaomi Redmi 6A
6-Xiaomi Redmi Not 7
8-Oppo A5
9-iphone Xs Max
10-Samsung Galaxy A30
Türkiye fakir bir ülke yani fakir değil ama bir şeyleri rahatça alabilecek bir ülke değil ve dünyada en çok satan telefonlar diyorsun liste baştan aşağı palavra kusura bakma ama öyle kimse gidip de dandirik A10 ve A50 alarak rekora koşmaz daha çok bu türkiye listesi gibi olmuş kaynak linkte 404 error veriyor farklı kaynağa baktım ve tabiki de 2019da en çok satan telefonların olması gereken listeyle karşılaştım senin sıraladığın liste dandik ve sallamasyon bir liste asıl liste bu ;
  1. Samsung Galaxy S10 Plus
  2. iPhone 11
  3. Samsung Galaxy Note 10 Plus
  4. iPhone 11 Pro Max
  5. Google Pixel 3
  6. Samsung Galaxy S10e
  7. OnePlus 7 Pro
  8. Huawei P30 Pro
  9. Samsung Galaxy S10
  10. iPhone XR
  11. Huawei Mate 20 Pro
  12. iPhone XS
  13. Google Pixel 3 XL
  14. Samsung Galaxy S9 Plus
  15. Samsung Galaxy Note 9

The best phones 2019: TechRadar's Top Shelf

1- iPhone xr
2-Samsung galaxy A10
3-Samsung galaxy A50
4-iPhone 8.
5-xiaomi Redmi 6A
6-Xiaomi Redmi Not 7
8-Oppo A5
9-iphone Xs Max
10-Samsung Galaxy A30
Türkiye fakir bir ülke yani fakir değil ama bir şeyleri rahatça alabilecek bir ülke değil ve dünyada en çok satan telefonlar diyorsun liste baştan aşağı palavra kusura bakma ama öyle kimse gidip de dandirik A10 ve A50 alarak rekora koşmaz daha çok bu türkiye listesi gibi olmuş kaynak linkte 404 error veriyor farklı kaynağa baktım ve tabiki de 2019da en çok satan telefonların olması gereken listeyle karşılaştım senin sıraladığın liste dandik ve sallamasyon bir liste asıl liste bu ;
  1. Samsung Galaxy S10 Plus
  2. iPhone 11
  3. Samsung Galaxy Note 10 Plus
  4. iPhone 11 Pro Max
  5. Google Pixel 3
  6. Samsung Galaxy S10e
  7. OnePlus 7 Pro
  8. Huawei P30 Pro
  9. Samsung Galaxy S10
  10. iPhone XR
  11. Huawei Mate 20 Pro
  12. iPhone XS
  13. Google Pixel 3 XL
  14. Samsung Galaxy S9 Plus
  15. Samsung Galaxy Note 9

The best phones 2019: TechRadar's Top Shelf

Ama satış ile de performans bağdaştırılmaz hava atmak için iphone alanları unutmayalım

iPhone 11 ve 11 Pro Max şu an S10'un satış rekorunu geçmekte Amerikada :D

Kaldı ki iPhone yine en çok satan telefon olacak ki daha çıkalı 2 ay oldu ona rağmen yüksek satışlar yaptı iPhone 11 alabilmek Amerikada 4 saat çalışmaya bedel o yüzden adamlar gidip a10 a30 a50 gibi dandik telefonları almaz diye düşünüyorum dandik dediğime gözünüz takılsın ben s7 edge kullanıyorum 3 senelik telefon hala en son sürüm alamadım arkadaşımda 6s var s7 edgeden 1 sene önce çıktı hala ios 13 alıyor ve kasmıyor bile samsungun s serisi böyle ise a serisi ne kadar dandiktir düşünemiyorum bixbyin çökmesini de eksik etmiyorum :))))))

drdemir09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bence olay iOS olayı , İos kullanmayı seviyorsanız iPhone 11 elbet alınır. İos yada android benim için farketmez diyorsanız o zaman android daha ucuz telefon çok. İkisini kıyaslamak bence işletim sistemi olarak yanlış olur.
Adının ne olduğundan çok işletim sistemi mantığına bakıyorum ben İOS bana her zaman daha güvenli, daha kullanışlı ve daha stabil geliyor ki sadece ben değil genel kanı ve incelemeler bunu gösteriyor. Apple sadece bir isim yada hava atma telefonu markası olarak görülmemeli bu yaklaşım basit bir yaklaşım olur.
Sonuçta ben stabil, sorunsuz, güvenilir bir ürün kullanayım kalitesinden şüphe duymayayım, beni uğraştırmasın diyorsanız İos işletim sistemi olacak.en iyisi en yenisi.
Eğer ben uğraşmak istiyorum her şeyi işletim sistemi düşünmesin bende karıştırayım hatta ekler yapayım tabii bu arada güvenlik ve stabilite ikinci planda diyorsanız sizi daha fazla Özgür bırakan Android işlerim sistemli her hangi bir marka alabilirsiniz. Konu budur. Eğer bütçeyi 1. Plana alanlar ise iostan uzak dursun.

Bir konuda daha ekleme yapmak istiyorum dünyada telefon fiyatları aşağı yukarı üretiçi girme için aynıdır. Yani ABD ile Türkiye için yada Çin için üretiçi firmanın fiyatları çok oynamaz. Farkı yaratan ülkelerin gümrük ve vergi ve katma değer vergisi sistemleridir. Suç üretici firmaya atmak haksızlık olur. Bugün 100bin tl ye Türkiye’ye gelişi olan bir Araç 2000cc üzeri ise KDV ve ÖTV ile yaklaşık 350 bin TL’ye çıkmaktadır. Yani bir araç satın aldığınızda 2 araçta devlete alıyorsunuz etti 3 araç kredi çekerseniz 1 araçta bankaya alırsınız :) 4 parasına 1 araç. Telefondada farklı değil maalesef.

Son düzenleme:

posedion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Konuyu bende hortlatayim birkaç tecrübemle, uzun zamandır android kullanan biri olarak (Samsung S8 64 gb. + 64gb. hafıza kartı 128gb. çokta memnunum) yakın zamanda tablet ihtiyacım oldu ve ilk defa bir apple ürünü olan bir ipad 7 nesil satın aldım, benim ihtiyacımı fazlasıyla gördü. Bunun üzerine hadi telefonu da apple yapayim demeye başladım. belkide sosyal medya çevresel faktörler beni etkiledi desem doğrudur. çünkü s8 den yana hiçbir şikayetim yoktu. tek sorun bazen ekran az daha büyük olsa demişliğim vardır. (bu arada hiç oyun oynamam ve s8 in kamerası bana yetiyor) Neyse sadede geleyim. bütçe önemli olduğu için ve halihazırda kullandığım telefondan beni daha fazla beni mutlu edebilecek apple ürünlerini araştırmaya başladım. Sonuç olarak yine inceleme videoları, forum siteleri vs. gibi yerlere girerek detaylı bir araştırma yaptım. Evet benim bütçeme en uygun olan telefon iphone 11 olduğunu öğrendim. Şimdi gelelim s8 , verip iphone11 aldığımda mutlu olacakmıyım durumuna . Sonuç olarak hayır cevabını aldım. neden derseniz. Şu anda apple store da 128 gb. olanı 7.749,00 TL. fiyatı olan iphone 11'i vatan bilgisayara giderek S8 ile yan yana koydum. kamera, whatapp, instagram, facebook, mail, arama, rehber vs gibi temel kullanım olan bütün işlemleri yaptım. evet iphone bazı yerlerde 1 sn daha hızlı yükledi. bazılarında inanın s8 daha hızlı açtı. yani öyle 7.749,00 TL tl. alınca dokununca salisesinde açmadı. oda önemli değildi benim için en önemli olan kriter ekrandı. en nihayetinde günün bir kısmında o ekrana bakıyoruz sonuçta, her iki cihazında parlaklığını sonuna kadar açtım. ve en yüksek çözünürlüklerinde video ve fotoğraflara baktım. Size net söylüyorum. eğer ekran önemli bir kriterse sizin için ve öncesinde s8-s9-s10 veya yine amoled panel kullanan biriyseniz. iphone 11 hem kalın çerçevesi ile hemde ips paneli ile beni üzdü, özellikle 7.749,00 TL fiyatıyla bu telefon bana süper fotoğraf çekse ne olur (ben hiçbir fotoğrafa artık bilgisayardan bakmıyorum yine telefonun ekranından bakıyorum) Bu demek oluyor ki benim amoled panel kullanan güncel ve s8 den büyük ekranı olan 2 telefon tercihim kaldı. 1. tercih XS MAX. 2. tercih 11 Pro MAX. Sonrasında fiyatlara baktım sonra kendi kendime manyakmısın olum dedim ve reyondan uzaklaştım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
iPhone 11 Pro Max alacaktım ama çok pahalı geldi iPhone 11'e yöneldim iPhone harici telefon dusunmuyorum 11 serisi harici de dusunmuyorum iPhone 11 almak mantikli olur mu parasi onemli degil iPhone 11 parasi harici neden alinmaz alinmama sebepleri çok etkiler mi yorumlariniz icin tskler
iPhone 11 tavsiye etmiyorum.Sene olmuş 2020 hayvan gibi çerçeveler,720 p leş çözünürlük.iphone 11 performans olarak üzmez ama cebinde tuğla taşıdığını hissedeceksin.Kamerası güzel olsada fotoğrafı çekip baktığında ilk bulanık gözüküyor.4 saniye sonra netlik düzeliyor.Daha güçlü işlemciye sahip olup fotoğrafı 4saniyede yüklemesi bana tuhaf geliyor.İos istiyorsan Xs tavsiye ederim.Android tarafında Mate 20 Pro,855 li S10, Mi9t Pro gibi kaliteli cihazlar var.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu konuyu açan kişi umarım iPhone 11 almıştır ona layık olan da budur.Bütün dertleri nedir 4 5 yıl gidiyor sanki 4 5 yıl kullanacaklarmış gibi demezler mi bide.

serkangezer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
şu an aşırı pahalı. 5-6 ay sonra 11 üstü çıkar. o zaman bi nebze ucuzlar. geerçi o zaman dolar ne olur onu bilemiyoruz :D