Acaba 12 çıktıktan sonra 11 in fiyatında bi değişim olur muAcil ihtiyaç yoksa bekle hocam
bence bekle. çünkü aşağı yukarı aynı fiyatlarda olucak ikiside . 2-3 ay sabret iphone 12 al derim.Şuan ıphone 11 almayı düşünüyorum ama sizce ıphone 12 yi beklemeli miyim
12 yı beklemeni tavsiye ederim.Şuan ıphone 11 almayı düşünüyorum ama sizce ıphone 12 yi beklemeli miyim
Knk tasarım değilde 12 nin en uygun modeli 5.4 inç olcak diyorlar sizce çok küçük değil mi12 bekle acelen yoksa baktın fiyat veya tasarımı içine sinmedi 11 alırsın.
SE (2020) den boyut olarak küçük olacak. Demek ki tam ekranlı model çıkacak.Knk tasarım değilde 12 nin en uygun modeli 5.4 inç olcak diyorlar sizce çok küçük değil mi
Şuan ıphone 11 almayı düşünüyorum ama sizce ıphone 12 yi beklemeli miyim
Eğer bütçeniz yetiyorsa beklemenizi öneririm.Şuan ıphone 11 almayı düşünüyorum ama sizce ıphone 12 yi beklemeli miyim
Şuan ıphone 11 almayı düşünüyorum ama sizce ıphone 12 yi beklemeli miyim
Beklemesine beklerim ama 5.4 inç olacakmış çok küçğk olduğunu düşünüyorumBeklemenizi tavsiye ederim![]()
Beklemesine beklerim ama 5.4 inç olacakmış çok küçğk olduğunu düşünüyorum
6.1 de çok büyük benim için ideal büyüklük 5.8 o da yokİphone 12 2 farklı model ile çıkacak birisi 5.4 İnç diğeri 6.1 inç ona göre karar verirsiniz.
Çok küçük gelirse 6.1 inç olan modele bakarsınız.
6.1 de çok büyük benim için ideal büyüklük 5.8 o da yok
11 Pro 7700tl olmalıydı ama pahalı.İphone 11 Pro 5.8 inç İphone Xs 5.8 İnç İphone X 5.8 inç
Xs ve x artık eski nesil cihazlar 11 pro alacsk kadar da param yokİphone 11 Pro 5.8 inç İphone Xs 5.8 İnç İphone X 5.8 inç
11 Pro 7700tl olmalıydı ama pahalı.
Xs ve x artık eski nesil cihazlar 11 pro alacsk kadar da param yok
sızdıralan bilgilere göre 5.8 inç almak isterseniz 128 gb 650 dolar 2 kamera boe veya lg nin üreteceği oled bir ekrana sahip 60 herz yenilenme sahip olacaksınız lidar tarayıcı pro ve pro maxlerde bekleniyor6.1 de çok büyük benim için ideal büyüklük 5.8 o da yok
Ciddi misşn nerden duydun bunu ben bütün youtube videolarını izledim yok böyle bişeyQUOTE="Mfci, post: 5281054, member: 633926"]
sızdıralan bilgilere göre 5.8 inç almak isterseniz 128 gb 650 dolar 2 kamera boe veya lg nin üreteceği oled bir ekrana sahip 60 herz yenilenme sahip olacaksınız lidar tarayıcı pro ve pro maxlerde bekleniyor
Youtube iphone 12 yazarak sızdırılan bilgilere erişebilirsin.Ben sana en güncel güvenilir bir youtube kanalından hem kendi yorumlarıyla oluşturduğu hem de sızdırılan bilgilere bu kanalın güncel videolarından izleyebilirsin.Ciddi misşn nerden duydun bunu ben bütün youtube videolarını izledim yok böyle bişey
dostum hiçbi yerde 5.8 demiyorYoutube iphone 12 yazarak sızdırılan bilgilere erişebilirsin.Ben sana en güncel güvenilir bir youtube kanalından hem kendi yorumlarıyla oluşturduğu hem de sızdırılan bilgilere bu kanalın güncel videolarından izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dakika 4:00'dan başlıyor sızdırılan bilgilere göre adam da ekrana getiriyor
Evet 5.8 demiyor 5.4 diyor bunda haklısın ama öbür verdiğim bilgilerin kanıtlı bir şekilde sana sunduğumu düşünüyorum.dostum hiçbi yerde 5.8 demiyor
[/QUOTE]Evet 5.8 demiyor 5.4 diyor bunda haklısın ama öbür verdiğim bilgilerin kanıtlı bir şekilde sana sunduğumu düşünüyorum.