Ipad'i Kılıfsız Kullanırken Elektrik Çarpıyor Gibi.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ipad i kılıftan çıkarıp kullandım fakat sol elimde bir batma gibi kaşınma gibi bişeyler oluyor çok emin değilim ama elektrikten mi oluyor tabletin kenarları keskin olduğu için mi bilmiyorum. Bina yaklaşık 7 yıllık bir sitenin içerisinde fakat prizler topraklı mı bilmiyorum bir de ipad şarjdayken kulaklık takınca çok çok düşük bir tısssss sesi geliyor bir alakası var mıdır? Birşey bozulur mu?

Swochtiar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Heyy! Olayından dolayı geçmiş olsun. Bu sebeplerden bir tanesi olabilir
- Flaş bozuk olabilir
- Prizlerde bir sıkıntı olabilir
- Şarj cihazında kaçak, delik, kopuk olabilir

Bu tür olaylar genellikle Flaşdan kaynaklanıyor dikkat edilmesinde fayda var. Prizle alakalı bir sıkıntıysa çarpılabilirsin, flaşla alakalıysa çok ısınıyorsa (yanıyorsa yanmıyorsa bile) bataryayı yakabilir/patlatabilir. Hemen olarak bir telefoncu/tamirciye götürmeni öneririm. İyi geceler

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Heyy! Olayından dolayı geçmiş olsun. Bu sebeplerden bir tanesi olabilir
- Flaş bozuk olabilir
- Prizlerde bir sıkıntı olabilir
- Şarj cihazında kaçak, delik, kopuk olabilir

Bu tür olaylar genellikle Flaşdan kaynaklanıyor dikkat edilmesinde fayda var. Prizle alakalı bir sıkıntıysa çarpılabilirsin, flaşla alakalıysa çok ısınıyorsa (yanıyorsa yanmıyorsa bile) bataryayı yakabilir/patlatabilir. Hemen olarak bir telefoncu/tamirciye götürmeni öneririm. İyi geceler
Iyı geceler. Flaş dediğiniz nedir telefonlardaki kameranın yanındaki ışığı mı kastediyorsunuz?