Merhaba ben taşınabilirliği önemli hafif bir dizüstü almayı düşünürken acaba ipad pro ve klavye alsam yerini tutar mı diyedüşünmeye başladım. Sadece ofisprogramları ve web için düşünüyorum. Sizne dersiniz?
Çok iyi olur. Hatta normal bir bilgisayardan daha hızlı olur.Merhaba ben taşınabilirliği önemli hafif bir dizüstü almayı düşünürken acaba ipad pro ve klavye alsam yerini tutar mı diyedüşünmeye başladım. Sadece ofisprogramları ve web için düşünüyorum. Sizne dersiniz?
Sağolasın üstad. Madem sardım sana devam edeyim
3 yok derken sadece sandiskin bir aparatı mı var yoksa sandiskin bir usb si mi var?
4 apple ın kendi markası yok galiba daha yeni sitesinden baktım. Kılıf klavye olanları diyorum. Sen bir marka önerir misin?
Ben 9.7 inch pro düşünüyorum ama bazen iki word dosyasını yanyana açmam gerekiyor ekran küçük gelir mi? Senin model tavsiyen nedir. Aslında macbook air veya pro alacaktım ama yenisini bekleyeyim derken beklemekten yoruldum. Şimdi bir ipad alsam diyorum ama az para değil ağlarmıyım sonra diye korkuyorum![]()
Apple'ın iPad Pro için olan klavyesi yalnızca İngilizce (Q) olarak bulunuyor.
Pardon o zaman. Logiteic (biliyorum yanlış yazdımSeçenek var ama stokda yok diyor. Aylardır böyle bu
Öğrenmiş oldum böyleceEkli dosyayı görüntüle 11583
Bakın burda seçenekler var.
Tab pro s windows tabanlı bir bilgisayar daha çok işiniz görürMerhaba Arkadaşlar,
İşim gereği Tablet almak zorundayım. Fakat i pad pro mu, yoksa Samsung Galaxy tab pro s mi arasında kaldım. İşim için office, outlook mailler, power point te hazırlanan görseli tablet üzerinde sunum. excel dosya üzerinde oynama vede sunum vb.
Şimdiden teşekkür ederim.
Tab pro s windows tabanlı bir bilgisayar daha çok işiniz görür
Şimdi açıklamak gerekirse neden böyle diyorsunteşekkür ederim
Forumda konuların sonuna giderek orda diğer ürünler sekmesi altında daha rahat cihazı satabilirsinMerhaba
İpad pro bir dizustu bilgisayar yerine gecebilir ancak usb gibi cihazlarla işiniz varsa sıkıntı çekebilirsiniz.Merhaba ben taşınabilirliği önemli hafif bir dizüstü almayı düşünürken acaba ipad pro ve klavye alsam yerini tutar mı diyedüşünmeye başladım. Sadece ofisprogramları ve web için düşünüyorum. Sizne dersiniz?
Durum ne peki aradan günler geçmiş ne aldınız ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?