İpad Pro 9.7"

MÜCRÎM19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bildiğiniz 24 veya 36 taksit yapan teknoloji marketleri varmı?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gecen yıl wacomun kalemiyle Air'i kullandım pek randıman alamadım geri sattım o yüzden Pencil ve Pro alacam sizce bundan randıman alabilir miyim.
bu ile o ayrı. birisi başka marka diğeri apple, baktınız memnun kalmadınız apple 14 gün iade alıyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Gecen yıl wacomun kalemiyle Air'i kullandım pek randıman alamadım geri sattım o yüzden Pencil ve Pro alacam sizce bundan randıman alabilir miyim.

Yapay dokunmatik kalemler pek kullanışlı değil. Apple pencil'de direk çipimsi bir şey var ve şarjlı. O yüzden daha akıllı bir kalem. Tecrübem yok ama iPhonedo incelemesini bırakayım

MÜCRÎM19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Öyle mi bilmiyordum. Peki vatan Teknosa bimeks gibi yerlerden alsak yine iadesi var mı ???

MÜCRÎM19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben Wocom Finline Stylus Pen kullandım ama pek verim alamadım. Geçen yıl 300₺ ye almıştım.
Merhaba , arkadaşlar iPad Pro 10.5 için en iyi not uygulaması hangisi? Bana bı not alma programı önerebilir misiniz? Üniversitede not almak için kullanacağım.

MÜCRÎM19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bu ile o ayrı. birisi başka marka diğeri apple, baktınız memnun kalmadınız apple 14 gün iade alıyor
Merhaba , iPad Pro 10.5 için en iyi not uygulaması hangisi? Bana bı not alma programı önerebilir misiniz? Üniversitede not almak için kullanacağım.

Turgay94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ben diş hekimliği okuyorum ve iPad Pro 9.7 almayı düşünüyorum. Acaba iPad Pro 9.7 ile diş tasarımı yapılabiliyor mu? İnternetten araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.