SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Sadece iPhone'larda geçerli ve bizim ülkemizde yok.
o zaman satın. Öyle alın
maalesef 9 en fazla. Yeni yasa ile 12den 9a düştüBildiğiniz 24 veya 36 taksit yapan teknoloji marketleri varmı?
maalesef 9 en fazla. Yeni yasa ile 12den 9a düştü
her gün yeni yasa çıkarıyorlar takip edemiyorumWhoaa en fazla 6 ay diye biliyorum
o kadar bilmiyorumBanka kredisi kullandıranlar var diye hatırlıyordum.
o kadar bilmiyorum
bu ile o ayrı. birisi başka marka diğeri apple, baktınız memnun kalmadınız apple 14 gün iade alıyorGecen yıl wacomun kalemiyle Air'i kullandım pek randıman alamadım geri sattım o yüzden Pencil ve Pro alacam sizce bundan randıman alabilir miyim.
Gecen yıl wacomun kalemiyle Air'i kullandım pek randıman alamadım geri sattım o yüzden Pencil ve Pro alacam sizce bundan randıman alabilir miyim.
Gecen yıl wacomun kalemiyle Air'i kullandım pek randıman alamadım geri sattım o yüzden Pencil ve Pro alacam sizce bundan randıman alabilir miyim.
olması lazımÖyle mi bilmiyordum. Peki vatan Teknosa bimeks gibi yerlerden alsak yine iadesi var mı ???
Hocam bu apple ın kalemi çok pahalı başka ekran kalemi alsak olur mu ki.olması lazım
Apple'ın ki kadar profesyonel olmaz. Sadece dokunsun yeter derseniz olur.Hocam bu apple ın kalemi çok pahalı başka ekran kalemi alsak olur mu ki.
Hocam bu apple ın kalemi çok pahalı başka ekran kalemi alsak olur mu ki.
Merhaba , arkadaşlar iPad Pro 10.5 için en iyi not uygulaması hangisi? Bana bı not alma programı önerebilir misiniz? Üniversitede not almak için kullanacağım.Ben Wocom Finline Stylus Pen kullandım ama pek verim alamadım. Geçen yıl 300₺ ye almıştım.
Merhaba , iPad Pro 10.5 için en iyi not uygulaması hangisi? Bana bı not alma programı önerebilir misiniz? Üniversitede not almak için kullanacağım.bu ile o ayrı. birisi başka marka diğeri apple, baktınız memnun kalmadınız apple 14 gün iade alıyor