İpad mini vs nexus 7 (2013)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bmw m3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi bu ikisinden birini düşünüyorum yalnız en merak ettigim konu ipad mini 521mb ram kullanıyor kasma problemi olurmu nexus 7 2gb ram
ve ipad e apk gibi bedava oyun yükleyebiliyormuyuz

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
E ipadteki uygulamalarda android te paralı iyi oyunlar günlük/haftalık bedava oluyo uygulamadan yana sorunun olmasın bence ipad al daha android tabletlerde apple la yarışabilecek gibi değil ipad al

ibrahimuzum1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad mini büyük oyunlarda kasıyor ve ekran kalitesi kötü onda göre

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle nexus derim. çünkü nexus full hd ekran var, ipan mini'nin çözünürlüğü düşük.
ayrıca 500 mb ram ipad için sorun oluşturabilir. mesela ios7, iphone4'lerde sorun oluşturdu, cihaz kasmaya başladı.
ancak nexus'ta 2gb ram var. güncelleme alırsın, istediğin oyunu oynarsın.

emorex123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim herkezi dinleme iOS da ram o kadar etki etmez iOS daki 512 mb ram eğer androidde olsa bariz kasma sorunu yaşardın ama iOS için ram problem deil.

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabi tabi etki etmez :)
ipad mini çok ucuz, apple artık ipad mini'den kar edemiyor. bir güncelleme yapar, cihaz kullanılmaz hale gelir elinde kalır satamazsın bile.
peki apple bunu gerçekten yapar mı? pekala yapar. yeniden söylüyorum ip4'ün hali ortada ios7 ile kullanılmaz hale geldi.
şimdi gidin telefonculara sorun ios6'lı olanları alıyorlar, ios7'li olanları almıyorlar (ip4 için konuşuyorum)