Ipad mini mi samsung galaxy note 8.0 mi?

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
note 8.0 al bence android olduğu için

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ipad mini daha kalite li ama ipad zengin işi android deki gibi ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemessin. ipad de mecbur para verecen.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11

ipad mini daha kalite li ama ipad zengin işi android deki gibi ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemessin. ipad de mecbur para verecen.

Hoş bir yanıltmaca http://www.teknosa.com/urunler/125042928/apple-ipad-md531tua-mini-16gb-wifi-white bu ipad mini

buda : http://www.teknosa.com/urunler/125043603/samsung-n5110-galaxy-note-8-0-white-tablet-pc 8.0 bak bakalım aradaki fiyat farkına zengin işi mi ? Sırf görünüşlerinden bile ipad mini tercih edilebilir çünkü 8.0 gerçekten iğrenç bir görüntüye sahip ne yazık ki şu fikre bende katılıyorum tam bir tepsi görüntüsünde .Jailbreak denen şeyi üstteki arkadaş inşAllah duymuştur

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşın zengin işinden kastı uygulamalara ve içeriklere daha az miktarda bütçeyle ulaşmak. Android cihazlarda .apk uzantılı dosyayı cihaza aktarıp takmak yeterli acemi kullanıcılar için. Kolay bir iş olmasına rağmen çoğu kişi JB işlemiyle uğraşmak istemiyor. Ki birçok iOS cihazınız varsa uygulamaları satın almak daha çok işe yarıyor. Burada da devreye para giriyor.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Jailbreak işlemi zaten sadece telefonu bağlıyorsun pcdeki programdan jailbreak tuşuna basıyorsun daha telefon uyarı verdiğinde ekrandaki simgeye bir kere tıklıyorsun ve olup bitiyor zaten uğraşılacak birşey değil

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamalara para vermek zengin işi de uygulamaları çalıp hırsızlık yapmak normal insan işi mi oluyor.Hiç mi geliştiricileri düşünmüyorsunuz.Bu arada bence İpad mini al.Androidte her ne kadar uygulamaları daha kolay çalabilsende tablet optimizasyonu olan uygulama çok az ve android marketteki çoğu uygulamada işlevini yerine getiremiyor.Sadece yok ben resim çizcem oyunlarla uygulamalarla işim olmaz diyorsan note 8.0 al.Ama note leğen plastiğinden yapıldığı için bir kalite hissiyatı da vermeyecek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes bir s4 kullanicisi olarak telefon google in isi cok kullanisli ama tablette apple in isi hakkini yememek lazim....sana tavsiyem ipad mini alman dus kirikligi yasamayacaksin garanti verebilirm...

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tabikide ipad mini ama 2 ay sonra ipad mini 2 cıkarsa üzülürsün bence bekle biraz ama sabredemezsen ipad al kesinlikle

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uygulamalara para vermek zengin işi de uygulamaları çalıp hırsızlık yapmak normal insan işi mi oluyor.Hiç mi geliştiricileri düşünmüyorsunuz.Bu arada bence İpad mini al.Androidte her ne kadar uygulamaları daha kolay çalabilsende tablet optimizasyonu olan uygulama çok az ve android marketteki çoğu uygulamada işlevini yerine getiremiyor.Sadece yok ben resim çizcem oyunlarla uygulamalarla işim olmaz diyorsan note 8.0 al.Ama note leğen plastiğinden yapıldığı için bir kalite hissiyatı da vermeyecek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

asıl jailbreak yapmak hırsızlık olur neden derseniz adamlar işletim sistemini kapalı kısıtlı bir şekilde yapmışlar ama androidde herşeyi sana izin veriyor. ben mesela adroid marketten bir uygulama satın aldın 2 tl ye bu oyun artık benim .apk dosyasınıda istediğim kişiye verir oda kurar. bence androiddeki hırsızlık değil. adamlar zaten bilior uygulamaların .apk sının herkesin bedava yükleyeceğini.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Ne alakası var? Sanki eline alıp kullandın da leğen, plastik diyorsun. Tablet optimizasyonu olan uygulama nasıl az? Telefona yüklediğin her uygulama, oyunu yüklersin note a. Çok saçma ve Fanlık yapmak için yorum yapmışsın.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hoş bir yanıltmaca http://www.teknosa.com/urunler/125042928/apple-ipad-md531tua-mini-16gb-wifi-white bu ipad mini

buda : http://www.teknosa.com/urunler/125043603/samsung-n5110-galaxy-note-8-0-white-tablet-pc 8.0 bak bakalım aradaki fiyat farkına zengin işi mi ? Sırf görünüşlerinden bile ipad mini tercih edilebilir çünkü 8.0 gerçekten iğrenç bir görüntüye sahip ne yazık ki şu fikre bende katılıyorum tam bir tepsi görüntüsünde .Jailbreak denen şeyi üstteki arkadaş inşAllah duymuştur

Bak şimdi şöyle anlatıyım :D tabletler az çok pc görevi yapıyor. hadi birisinin evinde pc yok gidip ipad aldı. ipad le wifi den internete giriyo. müzik indirmek ister . ama indiremez. mecbur parayla itunesten indirmesi lağzım ama parasını çarçur etmez. ama zengin napar açar kredi kartıyla müziğini indirir ben bu konuda zengin işi diyorum. bende zengi olsam bende apple alırım :D

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne alakası var? Sanki eline alıp kullandın da leğen, plastik diyorsun. Tablet optimizasyonu olan uygulama nasıl az? Telefona yüklediğin her uygulama, oyunu yüklersin note a. Çok saçma ve Fanlık yapmak için yorum yapmışsın.

Evet de uygulama telefonda nasıl gözüküyorsa tablettede aynı şekilde gözüküyor.yani tabletin ekranının avantajından faydalanamıyor. Ha bu arada nerden biliyorsun demişsin. Bendede bir tane note 8.0 var.Çizim vs. note'un işi de bence uygulamalar konusunda hemfikiriz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Evet de uygulama telefonda nasıl gözüküyorsa tablettede aynı şekilde gözüküyor.yani tabletin ekranının avantajından faydalanamıyor. Ha bu arada nerden biliyorsun demişsin. Bendede bir tane note 8.0 var.Çizim vs. note'un işi de bence uygulamalar konusunda hemfikiriz.

Tabletin ekranının avantajından faydalanamıyor derken neyden bashedşyorsun? Ios ta olan da bunda olmayan ne?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben kullanıcısı olarak Note 8.0 al derim...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben kullanıcısı olarak Note 8.0 al derim...

note 8.0 var acer için allshare apk yapabilme imkanın varmı acerda uyumlu değil diyor marktte çok makbule geçer evde smart tvler var uyumlu bir allshare bulamadım

yav senin eski adın (android değilmiydi avatardan tanıdımda ?)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
note 8.0 var acer için allshare apk yapabilme imkanın varmı acerda uyumlu değil diyor marktte çok makbule geçer evde smart tvler var uyumlu bir allshare bulamadım

yav senin eski adın (android değilmiydi avatardan tanıdımda ?)

yok android3 başka :) benim oll is well idi daha öncekide siaivus idi :D

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman diyorsunuz ki ya ipad mini 2 yi bekle ya da note 8.0 al?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İOS la Android ayrı dünyaların insanı İOS hızlı ama özgür değil Android de İOS kadar hızlı olamasa da hızlı ve özgür,
sonuç olarak Note 8 öneririm beklentini karşılar.

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kesinlikle Ipad mini. Pişman olmazsın asla. Jailbreak olayına da gerek yok. Ücretli dedikleri şey de dudak ısırtan fiyatlar değil.
Genelde 1,79 TL. Sürekli indirime ve bazı günler de bedava oluyor ücretli uygulamalar. Sırf günlük ücretsiz uygulamaları takip etmen için uygulamalar da mevcut. Kasılma, ısınma , donma gibi durumlar ile karşılaşılmıyor. Hızlı ve stabil. Tüm multimedya, oyun, internet vb ihtiyaçlarını fazlasıyla giderebiliyorsun. İlk 16 GB almıştım. Sonra 16 GB gibi az geldi ve bu kadar güzel bir cihazı neden küçük kapasiteli aldım diye pişman olup, bir arkadaşa sattım. ve 64 GB wifi+3G Ipad mini aldım. Pişman mıyım ? Asla.

Sırf kibar görünümü ve IOS olması bile seçmen için yeterli bir neden.

erdem61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hasanistan44 'a katılıyorum ios hızlı fakat istediğin her şeyi yapamıyorsun kısıtlama var androidde ise kısıtlama yok ios hızlı fakat ipad mini 1 ghz ve 512 mb ram var , note 8 ise 4 çekirdek 2 gb ram ve 1.6 ghz note 8 de oldukça hızlı . Yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum önceleri note 10.1 alacaktım ipad 4 ile kıyaslıyordum kararsız kalmıştım ve ikisinide kullandım inceledim note 10.1 e karar vermiştim sonra note 8.0 çıktı ve daha çok hoşuma gitti 2 aydır bu tableti araştırdım ve gidip kullandım gerçekten çok güzel kullanışlı tablet. Tasarım olarak tabiki ipad mini daha güzel ama tasarım var diyede alınmaz. Ben de 2-3 hafta içinde inşallah note 8.0 almayı düşünüyorum . Note 8 in yapabilildiği şeyleri ipad mini yapamıyor sana tavsiyem note 8.0 al kesinlikle farkı göreceksin . S pen i ve özellikleri buna özel uygulamalar gerçekten mükemmel bunların hiçbiri ipad de yok . En basitinden bi multiscreen bile yok ipad de . Ben 1-2 günden sonra kıyaslamadım bile bu 2 sini . 2 aydırda tabletin özelliklerini araştırdım baktım gerçekten çok çok güzel bir tablet . Sana kararlılıkla ve ısrarla söylüyorum note 8.0 al :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Note 8.0 ekranıyla başlayıp tasarımıyla devam edip içeriğiyle kendine bağlayan bir tablettir ki telefon özelliğini de açtım tadından yenmiyor... S pen ile yapabileceğin hiç bir şeyi Ipad mini ile yapamazsın yakında bir inceleme videosu yükleyeceğim foruma hız nedir görürsün o zaman :) stabil olması yönünden Ipad mini önde ama bununda bir sebebi var; android özgür bir yazılım olduğu için ücretsiz tonla uygulama var ... yazılımcı mesela evinde uygulama yaparken wondera göre yapar siz note 8 e kurarsınız ama IOS öyle değil herşey kronik ve IOS a özel... alındıktan 1 saat sonra kendini resetleyen donan S4 lerle çok karşılaştık S4 kötü mü? Tabiki de hayır ama adam FBI bilmem nesini polis telsizini kurmuş ... hangi cihaz olursa olsun uygulamalarınızı özenle seçin ...

Tercihin Note 8den yana olmalı :)

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple fanısın ve Apple daha iyi yapıyor demek için yazıyorsun...

Note 8.0 la galaxy s3 kullanıyorum ve emin ol telefon konusunda tam bir android fanıyım. Ama iPad kullandıktan sonra tabletimi her gün camdan aşağı atasım geliyor. Benim işim oyun ve uygulamalarla. Belki senin ipadden daha çok işini görüyordum ama benim değil.

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hergün onlarca iPad ve diger tablet satan büyük uluslararası bir mağazanın IT bölüm takım lideriyim. Sunu rahatca soyleyebilirimki Ipadin tek avantajı bir sene sonra satayım dersen çok değeri düşmez. Kullanmak için alacaksan kesinlikle android daha özgür. Ios kapalı bir işletim sistemi ve çoğu şeyi kısıtlar. Dusunsene orijinal usb otg donusturucusu var flashbellek okumuyor :) yalnizca resimleri goruyor. Appstore icin program yapanlarida ayni olcude kisitladigi icin programlarin bilgi calma virus bulasma vs. Gibi bir riski olmuyor ve kullanmadiginiz zaman ram kullanmayi birakip cihazin hizini yavaslatmiyor. Bankacilik vs gibi islemleri cok yapacaksan ipad al.
ben isin icinde biri olarak note8 aldim cunku altyazili mkv filmler izliyorum cihaza surukleyip izlemek istiyorum donusturucu programlar vs ugrasmadan. Hatta otg kabloyla flash bellek uzerinden izliyorum. Harici guc girisli otg ile 1tb diski bile gordu alet maksimum 64 dedigine inanmayin :) Acik kodlu oldugu icin istedigim programlari kurabiliyorum playstation gamepadini tablete baglayip oyun oynayabiliyorum vs aklina ne gelirse. Note8 legen plastigi diyen arkadas youtubedan iphone5 ve galaxy s4 drop testlerini izlesin. Aliminyum olunca daha kaliteli olduguna inaniyorsa gitsin polypad alsin.
apple sadece ikinci elde dovuyor samsunglari. Iki yil once samsung galaxy s ve iphone4 yeni ciktiginda ben iphone almistim arkadas ayni paraya galaxy s aldi. Kullanirken ben jb yaptigim halde ozellik olarak beni her turlu ezdi. Iki yil gecmesine ragmen ben 1000liraya sattim o 300e veremedi. Tek artisi buydu bana applein :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hergün onlarca iPad ve diger tablet satan büyük uluslararası bir mağazanın IT bölüm takım lideriyim. Sunu rahatca soyleyebilirimki Ipadin tek avantajı bir sene sonra satayım dersen çok değeri düşmez. Kullanmak için alacaksan kesinlikle android daha özgür. Ios kapalı bir işletim sistemi ve çoğu şeyi kısıtlar. Dusunsene orijinal usb otg donusturucusu var flashbellek okumuyor :) yalnizca resimleri goruyor. Appstore icin program yapanlarida ayni olcude kisitladigi icin programlarin bilgi calma virus bulasma vs. Gibi bir riski olmuyor ve kullanmadiginiz zaman ram kullanmayi birakip cihazin hizini yavaslatmiyor. Bankacilik vs gibi islemleri cok yapacaksan ipad al.
ben isin icinde biri olarak note8 aldim cunku altyazili mkv filmler izliyorum cihaza surukleyip izlemek istiyorum donusturucu programlar vs ugrasmadan. Hatta otg kabloyla flash bellek uzerinden izliyorum. Harici guc girisli otg ile 1tb diski bile gordu alet maksimum 64 dedigine inanmayin :) Acik kodlu oldugu icin istedigim programlari kurabiliyorum playstation gamepadini tablete baglayip oyun oynayabiliyorum vs aklina ne gelirse. Note8 legen plastigi diyen arkadas youtubedan iphone5 ve galaxy s4 drop testlerini izlesin. Aliminyum olunca daha kaliteli olduguna inaniyorsa gitsin polypad alsin.
apple sadece ikinci elde dovuyor samsunglari. Iki yil once samsung galaxy s ve iphone4 yeni ciktiginda ben iphone almistim arkadas ayni paraya galaxy s aldi. Kullanirken ben jb yaptigim halde ozellik olarak beni her turlu ezdi. Iki yil gecmesine ragmen ben 1000liraya sattim o 300e veremedi. Tek artisi buydu bana applein :)

Her șeyi noktasına kadar söyledin, tebrikler, söz kalmadı söyleyecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen arkadaşlar mantıklı olalım i pad mini 1 gb ram a sahip note 8.0 2 gb ram ipad mini 2 çekirdek işlemci note 4 çekirdekli s pen den bahsetmiyorum bilee ekran kalitesi olarak da note 8.0 öne çıkıyor ipad mini yi inceledim kötü bir izlenim yarattı ve bazı arkadaşlar görünümünün kötü olduğunu söylüyor ki bu tasarım i pad a göre çok harika ötesi çünkü tek tuş değil 3 tuş işlev görüyor ve onu tek elle kullana biliriz ama i padda bu mümkün değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy s2 kullanıcısı iken bende de tablet konusunda ipad iyidir görüşü vardı. biraz araştırdıktan sonra gidip ipad mini aldım. abartmıyorum 2 gün sonra satış ilanı verdim ve aldıktan 1 hafta dolmadan sattım. gittim hemen note 8 aldım. şu kadarını söyleyeyim bunlar aynı sınıf değil kesinlikle. samsung note 8 ile iyi iş yapmış gerçekten.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0

bence ipad mini al hem daha kaliteli hem hafif hem ekrranı büyük ve zengin işi değil şu anda normal,860 civarı bir fiyatı var. Ama paralı uygulamaları bedava indiremezsin ya da kart alıcaksın ordan indirirsin(itunes hediye kartı). Ama para ödemek istemiyorsan jailbreak diye bir olay bar ordan yaparsın ama garanti dışı kalır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zengin işi falan değil ipad'a baktım çoğu güzel şeylerin hepsi ücretsiz bence ipad daha mantıklı kısa bir süre sonra almayıda düşünüyorum.