note 8.0 al bence android olduğu için
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ipad mini daha kalite li ama ipad zengin işi android deki gibi ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemessin. ipad de mecbur para verecen.
Uygulamalara para vermek zengin işi de uygulamaları çalıp hırsızlık yapmak normal insan işi mi oluyor.Hiç mi geliştiricileri düşünmüyorsunuz.Bu arada bence İpad mini al.Androidte her ne kadar uygulamaları daha kolay çalabilsende tablet optimizasyonu olan uygulama çok az ve android marketteki çoğu uygulamada işlevini yerine getiremiyor.Sadece yok ben resim çizcem oyunlarla uygulamalarla işim olmaz diyorsan note 8.0 al.Ama note leğen plastiğinden yapıldığı için bir kalite hissiyatı da vermeyecek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Uygulamalara para vermek zengin işi de uygulamaları çalıp hırsızlık yapmak normal insan işi mi oluyor.Hiç mi geliştiricileri düşünmüyorsunuz.Bu arada bence İpad mini al.Androidte her ne kadar uygulamaları daha kolay çalabilsende tablet optimizasyonu olan uygulama çok az ve android marketteki çoğu uygulamada işlevini yerine getiremiyor.Sadece yok ben resim çizcem oyunlarla uygulamalarla işim olmaz diyorsan note 8.0 al.Ama note leğen plastiğinden yapıldığı için bir kalite hissiyatı da vermeyecek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hoş bir yanıltmaca http://www.teknosa.com/urunler/125042928/apple-ipad-md531tua-mini-16gb-wifi-white bu ipad mini
buda : http://www.teknosa.com/urunler/125043603/samsung-n5110-galaxy-note-8-0-white-tablet-pc 8.0 bak bakalım aradaki fiyat farkına zengin işi mi ? Sırf görünüşlerinden bile ipad mini tercih edilebilir çünkü 8.0 gerçekten iğrenç bir görüntüye sahip ne yazık ki şu fikre bende katılıyorum tam bir tepsi görüntüsünde .Jailbreak denen şeyi üstteki arkadaş inşAllah duymuştur
Ne alakası var? Sanki eline alıp kullandın da leğen, plastik diyorsun. Tablet optimizasyonu olan uygulama nasıl az? Telefona yüklediğin her uygulama, oyunu yüklersin note a. Çok saçma ve Fanlık yapmak için yorum yapmışsın.
Evet de uygulama telefonda nasıl gözüküyorsa tablettede aynı şekilde gözüküyor.yani tabletin ekranının avantajından faydalanamıyor. Ha bu arada nerden biliyorsun demişsin. Bendede bir tane note 8.0 var.Çizim vs. note'un işi de bence uygulamalar konusunda hemfikiriz.
Ben kullanıcısı olarak Note 8.0 al derim...
note 8.0 var acer için allshare apk yapabilme imkanın varmı acerda uyumlu değil diyor marktte çok makbule geçer evde smart tvler var uyumlu bir allshare bulamadım
yav senin eski adın (android değilmiydi avatardan tanıdımda ?)
Tabletin ekranının avantajından faydalanamıyor derken neyden bashedşyorsun? Ios ta olan da bunda olmayan ne?
Android tabletlerde ve ipadde olan Facebook uygulamalarına bakabilirsin![]()
Apple fanısın ve Apple daha iyi yapıyor demek için yazıyorsun...
Hergün onlarca iPad ve diger tablet satan büyük uluslararası bir mağazanın IT bölüm takım lideriyim. Sunu rahatca soyleyebilirimki Ipadin tek avantajı bir sene sonra satayım dersen çok değeri düşmez. Kullanmak için alacaksan kesinlikle android daha özgür. Ios kapalı bir işletim sistemi ve çoğu şeyi kısıtlar. Dusunsene orijinal usb otg donusturucusu var flashbellek okumuyoryalnizca resimleri goruyor. Appstore icin program yapanlarida ayni olcude kisitladigi icin programlarin bilgi calma virus bulasma vs. Gibi bir riski olmuyor ve kullanmadiginiz zaman ram kullanmayi birakip cihazin hizini yavaslatmiyor. Bankacilik vs gibi islemleri cok yapacaksan ipad al.
ben isin icinde biri olarak note8 aldim cunku altyazili mkv filmler izliyorum cihaza surukleyip izlemek istiyorum donusturucu programlar vs ugrasmadan. Hatta otg kabloyla flash bellek uzerinden izliyorum. Harici guc girisli otg ile 1tb diski bile gordu alet maksimum 64 dedigine inanmayinAcik kodlu oldugu icin istedigim programlari kurabiliyorum playstation gamepadini tablete baglayip oyun oynayabiliyorum vs aklina ne gelirse. Note8 legen plastigi diyen arkadas youtubedan iphone5 ve galaxy s4 drop testlerini izlesin. Aliminyum olunca daha kaliteli olduguna inaniyorsa gitsin polypad alsin.
apple sadece ikinci elde dovuyor samsunglari. Iki yil once samsung galaxy s ve iphone4 yeni ciktiginda ben iphone almistim arkadas ayni paraya galaxy s aldi. Kullanirken ben jb yaptigim halde ozellik olarak beni her turlu ezdi. Iki yil gecmesine ragmen ben 1000liraya sattim o 300e veremedi. Tek artisi buydu bana applein![]()
bence ipad mini al hem daha kaliteli hem hafif hem ekrranı büyük ve zengin işi değil şu anda normal,860 civarı bir fiyatı var. Ama paralı uygulamaları bedava indiremezsin ya da kart alıcaksın ordan indirirsin(itunes hediye kartı). Ama para ödemek istemiyorsan jailbreak diye bir olay bar ordan yaparsın ama garanti dışı kalırnote 8.0 al bence android olduğu için
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ipad mini daha kalite li ama ipad zengin işi android deki gibi ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemessin. ipad de mecbur para verecen.