S
SDN Okuru
SDN Okuru
Pc varsa pcden atın yoksa musictube den mp4 formatında videoyu inderebilirsiniz
Pcden atamitorum maalesef format desteklemiyor vs hatasi alıyorumPc varsa pcden atın yoksa musictube den mp4 formatında videoyu inderebilirsiniz
Film video olizlemekse amacin iPad Air al ancak 32 bile yetmiyor haberin olsunipad air mi ipad mini 2 retina mı hangisini alayım ? Alacaksam kaç gb olacağını söyleyin
ben kullanıyorum, galiba keşfet butonunu göremediğiniz için soruyorsunuz.İpad de güncel twitter uygulaması kullanan var mı arkadaşlar?
ben kullanıyorum, galiba keşfet butonunu göremediğiniz için soruyorsunuz.
eğer öyle ise ben de keşfetin nerde olduğunu merak ediyorum açıkcası :d
Arama butonuna keşfet yazınca mı çıkıyor acaba ��.Keşfet butonu gitti tt listesine bakamıyorum. Arama butonuyla bakılıyormuş ama bende çıkmıyor o şekilde. Nette araştırdım kimse bilmiyor.
Sorsaydın soyleyebilirdim bunlari
Dün aldı babam yalnız whatsapp kurulamıyor ve iphone uyumlu uygulamaları yukleyince çok kalitesiz açıyor.
Sorsaydın soyleyebilirdim bunlari
Sadece ipad icin olan uygulamalari sec magazadan, ipad uygulamalari kalitelidir
Bi bug var ama yav, yatayda ekran kilitli kullanıyorum bildirim panelini indirirken ilk önce dikey, hatasını farkedince yatay indiriyor.
Her Apple ürünündeki meşhur bug.Açıp kapatınca geçiyor dert etme.
Bende böyle geçti.
Bişey daha soracam. Bazı apple urunleri siyah ekranda bazıları beyazda açılıyor. Benim tel siyahta ipad ise beyazda açılıyor. Neye göre değişiyor bu?
İpadin siyahsa beyaz , açık renkli ise beyaz.
Yalnız telefon da uzay grisi ama siyah açılıyor
Bende kulübe iPad Air 2 ile katılayım. Cihazımı uzun süredir kullanıyorum ve aşırı derecede menunum. Hiç bir sıkıntı çıkmadı.
@Mr.Utar
iPad Air'ının Cellular+WiFi cinsinden olup olmadığına dikkat et. (Cellular: Sim kart takılabilir anlamına geliyor)
Eğer cihazın cellularlı değilse, Whatsapp falan yükleyemezsin. Çünkü Whatsapp yükleyebilmek için sim kart gerekiyor.
düşük kalite konusuna gelince, App Store'da bulunan uygulamaların bazıları yalnızca iPhone için optimize edilmiş. Ve sen, iPhone için optimize edilen uygulamaları, iPad'inde kullanmayı deneyince, doğal olarak uygulama iPad ekranını tamamen kaplayacak şekilde büyütülüyor. Bu da, kalitenin düşmesine neden oluyor.