- Reaksiyon puanı
- 530
iPad ile ilgili sorunlar, görüşler, tavsiyeler bu konuda olacak.
Bende varim ama mahkemeligiz dartyle ipad suan bozuk bekliyor
Simdi biz ipadi dusurmustuk ekraninda sorun olmustu sevise verdik giris raporunda ekran cizik yaziyordu zaten o bize ait bir sorundu dusmeyle ilgili degildi. Sonra cikis raporunda da sag alt kosede ezik var kullanici hatasi vardi. Serviste dusurmusler sucu bize atmaya çalışıyorlar zaten biz dusurmedik baya belli oluyor dusurseydik bilirdik yani o ezik bizimle alakali degil onlar yapmis. Bizde tuketici haklarında mahkemeye verdik sonuçlandı 4-5 ay sonra ama darty kabul etmiyor. Yani ne tamir ettirebildik ne parasini nede yenisini alabildik. Darty topu servise servis topu dartye atiyo burda magdur biz oluyoruz. Sorun boyle baya uzun
itools ile atabileceğin gibi itunes ile de atabilirsin. itunes e tableti bağla ve videoları tutup üstüne at.Mp4 formatinda videolari bilgisayardan nasil atiyoruz bilen var mi?
video formatını desteklemiyor atmak için denedim itunesi çevirmek mi ne gerekiyormuş videoyutüketici hakları kararı çıktıktan sonra 15 gün itiraz süresini bekliyorsunuz, daha sonra direkt o karar ile hem darty i hem de servisi aynı anda icraya veriyorsunuz. çünkü satılan bir maldan hem satıcı hem üretici hem de servis müteessilen sorumludur. bu arada bende klube hoşgelmiş olayım. ipad air ı türkiyeye ilk geldiğinde almıştım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
itools ile atabileceğin gibi itunes ile de atabilirsin. itunes e tableti bağla ve videoları tutup üstüne at.
öyleyse atmak istediğin video ipad in desteklediği codec ile sıkıştırılmamıştır. her mp4 aynı codec ile oluşturulmuyorvideo formatını desteklemiyor atmak için denedim itunesi çevirmek mi ne gerekiyormuş videoyu
öyleyse atmak istediğin video ipad in desteklediği codec ile sıkıştırılmamıştır. her mp4 aynı codec ile oluşturulmuyor
çözüm itunes onu uygun hale getirene kadar bekleyeceksin. itunes bu işlemi zaten otomatik yapıyor.Çözüm var mi peki
çözüm itunes onu uygun hale getirene kadar bekleyeceksin. itunes bu işlemi zaten otomatik yapıyor.
Bir İpad air sahibi olarak bende kulübe girmek istiyorum
Test Sonuçları iyi
Son sürüm mü yüklü çünkü ondada fark ediyor bakBozuk mu bizimki yav
Bende de son surum yuklu acaba fazla uygulama yukledigimden olabilir mi ki bu arada tavsiyeniz falan var mi uygulama olsun kullanim olsunSon sürüm mü yüklü çünkü ondada fark ediyor bak
iPhone 7.0.6 yüklü iken
7.1 yüklü iken
Bendekinde en fazla 20 uygulama var diğerleri iPhone'de ama uygulmayla alaklıda olabilir , uygulama olarak bilindik şeyleri kullanıyorum ama iPad'de daha fazla oyun oynuyorumBende de son surum yuklu acaba fazla uygulama yukledigimden olabilir mi ki bu arada tavsiyeniz falan var mi uygulama olsun kullanim olsun
Bendekinde en fazla 20 uygulama var diğerleri iPhone'de ama uygulmayla alaklıda olabilir , uygulama olarak bilindik şeyleri kullanıyorum ama iPad'de daha fazla oyun oynuyorum
Aynen il geldiğinde 2 saat aralıksız takıldım iPad ile sonra iPhone çok küçük gelmeye başladıGazete teknoloji dergileri okuyorum folm dizi anime izliyorum uno clash of clans oynuyorum ucretsoz uygulamalari takip etme programi var onu takip ediyorum youtube bile tablette kullaniyorum telefon zevklo gelmiyor artik