İPAD kullanan var mı ?

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Laptopumu satıp masaüstü dizicem.Taşıması kolay olsun diye tablet almayı düşünüyordum gece biraz araştırdım ipad düz ipad en ucuzundan :D güzel bir şeye benziyor içinde office falanda oluyor anladığım kadarıyla kullanan var mı memnun mu önerir mi ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İpad kullanıyorum 2015’ten beri. Aklında ne tür soru var?

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
İpad kullanıyorum 2015’ten beri. Aklında ne tür soru var?
laptopu satıp masaüstü sistem kurmak istiyorum
ama işim ve okulum için yanımda taşımam gereken bir sistem olmalı
içinde office olsa ve internete bağlanabilsem yeter diye düşünürken bu ipade bi bakayım dedim hoşuma gitti fiyatıda yani uygun değilse bile apple için uygun hiç sıkıntı yaşadın mı amacım oyun vs de değil sadece office ve internetde gezinsem netflix youtube vs ve klavye nasıl bağlanıyor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
laptopu satıp masaüstü sistem kurmak istiyorum
ama işim ve okulum için yanımda taşımam gereken bir sistem olmalı
içinde office olsa ve internete bağlanabilsem yeter diye düşünürken bu ipade bi bakayım dedim hoşuma gitti fiyatıda yani uygun değilse bile apple için uygun hiç sıkıntı yaşadın mı amacım oyun vs de değil sadece office ve internetde gezinsem netflix youtube vs ve klavye nasıl bağlanıyor
Hala iPad mini 2 kullanıyorum, şuan senin bahsettiğin işlemleri yapıyorum. Sorun yaşatmıyor. Bazen uygulamalarda geç açıyor ama 5 yıllık bir cihaza göre bende iade edebilir seviyede. Öyle kağnı gibi de değil hani. Yine orta seviye android den daha iyi performans sergiliyor. Şuanki güncel iPadler ile bu dediğini çok çok rahat yaparsın.

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Teşekkür ederim :) Bakalım ilk masaüstünü kurayımda almayı çok istiyorum...