Ipad air aldim yardim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler bugun ürün elime ulasti ancak ipad hakkinda hicbisey bilmiyorum actim duruyor su an hangi uygulamalar yuklemeliyim film yada muzik ucretsiz indirme programi var mi önerileriniz nelerdir bekliyorum ... turkce anime programi var mi ?? Ucuz kilif oneriniz neler ??

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Appsfire ve camscanner tavsiye ederim :)
Filmleri izlemek için programa ihtiyaç duymuyorum çünkü tarayıcısı coğu videoyu açıyor
Kılıf olarakta orjinal kılıfını kullanıyorum ama yanlarında açılmalar oldu bende şu sıralar kılıf almayı düşünüyorum
Müzikte ise genelde radyodan müzik dinlediğim için müzik indirme programı arayışına girmedim :)

ve son olarak hayırlı olsun :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Gencler bugun ürün elime ulasti ancak ipad hakkinda hicbisey bilmiyorum actim duruyor su an hangi uygulamalar yuklemeliyim film yada muzik ucretsiz indirme programi var mi önerileriniz nelerdir bekliyorum ... turkce anime programi var mi ?? Ucuz kilif oneriniz neler ??
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın piyasanın en iyisi tablette ipad air...
nasıl bir tablet hızı ekranı sesi kalitesi kamerası nasıl parasını hakediyormu....

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın piyasanın en iyisi tablette ipad air...
nasıl bir tablet hızı ekranı sesi kalitesi kamerası nasıl parasını hakediyormu....

Hakediyor geldiginde ipad mini sandim o derece inceltip kucultmusler tarayicisi falan cok iyi yalniz kilof almadim daha cizilcek diye korkuyorum :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipadde ekran goruntusu nasil aliniyor ve menu tusunun alternatifi var diye duymustum o nedir bir de tapatalka tapatalk id ile giris yapilmiyor mu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oglenden beri uğraşıyorum daha şarjı yüzde 65 şarj konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ipadde ekran goruntusu nasil aliniyor ve menu tusunun alternatifi var diye duymustum o nedir bir de tapatalka tapatalk id ile giris yapilmiyor mu

Hayırlı olsun öncelikle, ilk apple deneyimi sanırım.

Kilit tuşu ve home tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alırsın. Menu tusu dediğin home butonu ise assive touch ı açarsan daha az kullanırsın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayırlı olsun öncelikle, ilk apple deneyimi sanırım.

Kilit tuşu ve home tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alırsın. Menu tusu dediğin home butonu ise assive touch ı açarsan daha az kullanırsın.

Teşekkür ederim buldum asistive touchu actim sayende baska onerilerin de varsa bekliyorum :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Her uygulama indirirken sifremi tekrar istiyor appstore bunu istememesininde yolu varmi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uygulama nasıl kaldırılıyor ya rezillik su an bulamadım :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Müzik için Spotify iyidir. Tunein ve karnaval radyo da güzeldir.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende de ipad 3 var şarj konusunda çok çok iyi denilebilir ama çok uzun sürede şarj oluyor. Bence tek dezavantajı bu. Yoksa rakipsiz

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Teşekkür ederim buldum asistive touchu actim sayende baska onerilerin de varsa bekliyorum :)

Uygulamanın üstüne uzun süre basılı tutarsan çarpı belirir, Klasör oluşturmak içinde uzun süre bastıkdan sonra bi uygulamayı diğer uygulamanın üstüne surukleyerek bırakırsan oluşur. Kılıf olarak önerim pahalı ama kesinlikle bunu almalısın http://store.apple.com/tr/product/MF053ZM/A/ipad-air-smart-cover-siyah?fnode=3b Farklı renk seçenekleri var. Takılırsın etiketliyerek sorabilirsin. Ayrıca ayarlarda appstore şifre sormama ayarı var ordan düzeltebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple kullanıcısına bakın, uygulama nasıl kaldırılır diye sormuş bir de gidip bilmem kaç çekirdekli işlemci alıyor :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Apple kullanıcısına bakın, uygulama nasıl kaldırılır diye sormuş bir de gidip bilmem kaç çekirdekli işlemci alıyor :D

Çok komiksin sen android kullanıcısıyım ilk defa Apple kullanıyorum ve öğrenmeye çalışıyorum öyle bilmediğim şeyi sormazsam sizin gibilerden farkım kalmaz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uygulamanın üstüne uzun süre basılı tutarsan çarpı belirir, Klasör oluşturmak içinde uzun süre bastıkdan sonra bi uygulamayı diğer uygulamanın üstüne surukleyerek bırakırsan oluşur. Kılıf olarak önerim pahalı ama kesinlikle bunu almalısın http://store.apple.com/tr/product/MF053ZM/A/ipad-air-smart-cover-siyah?fnode=3b Farklı renk seçenekleri var. Takılırsın etiketliyerek sorabilirsin. Ayrıca ayarlarda appstore şifre sormama ayarı var ordan düzeltebilirsin.

Kaptan o kılıf bütçemi çok asıyor artık idareten ebaydan alıcım bısey birde dediğin ayarları bulamadım tam olarak nereden ayarlıyoruz uygulama indirirsen şifre sormamayı birde ram yöneticisine nereden girebiliyorum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar appstoredan uygulama indirirken her seferinde sifre istiyor var mi bunu duzeltmenin yolunu bilen

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yukardaki sorunun cevabı nedir birde ücretsiz oyun ve uygulama önerileriniz neler yer sıkıntı değil gelişmiş oyun olabilir

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle hayırlı olsun benimde bir kaç sorum var öncelikle kaç tl ye ve nerden aldın, kaç gb aldın ve hangi renk aldın :)
Eğer kılıf alıcaksan orjinal bişey al derim eğer kafana takılan bişey varsa banada sorabilirsin bende eski ios'cuyum:D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Öncelikle hayırlı olsun benimde bir kaç sorum var öncelikle kaç tl ye ve nerden aldın, kaç gb aldın ve hangi renk aldın :)
Eğer kılıf alıcaksan orjinal bişey al derim eğer kafana takılan bişey varsa banada sorabilirsin bende eski ios'cuyum:D

Bimeksden 1528 tl ye 64 gb uzay grisi aldim intde yakaladim urunu bu arada

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Pil durumunu merak edenler için :)
nazurase.jpg
u6u6ymaj.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ios icin uygulamalarin onbellegini temizleyecek uygulama ya da yontem bilen varmi uygulama indiriyorum 30 mb simdi 300 mb onbellek olmus

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar cevap verebilecek varmı Facebook oldu 250 mb ben bunların önbelleklerini nasıl temizleyeceğim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Galaxy s3 telefonumdaki goruntuyu ipade yansitmak istiyorum bunun icin uygulama ya da cozum bilen arkadas varsa cok sevinirim