Ipad air aldim yardim

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bende retinalı mini aldım pek bilgim yok sap gibi kaldık ortada iyimi :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
tavsiyeniz var mıdır hocam

Forumda ipad uygulama kampanyalari diye konum var orayi takip et bedava uygulamardan isine yarayanlari indir ... ayarlardan asistive touchi ac boylece fiziksel menu tusunu kullanmazsin bozulmasina engel olursun ... indirimleri ayrica appzap pro uygulamasindan takip edebilirsin ve ben kredi karti bilgilerimi vermek istemediğim icin itunes 25 tl hediye karti aldim onunla yukluyorum ucretlileri ayrica bircok ucretsiz gazete ve dergi mevcut bunlari takip edebilirsin :)

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumda ipad uygulama kampanyalari diye konum var orayi takip et bedava uygulamardan isine yarayanlari indir ... ayarlardan asistive touchi ac boylece fiziksel menu tusunu kullanmazsin bozulmasina engel olursun ... indirimleri ayrica appzap pro uygulamasindan takip edebilirsin ve ben kredi karti bilgilerimi vermek istemediğim icin itunes 25 tl hediye karti aldim onunla yukluyorum ucretlileri ayrica bircok ucretsiz gazete ve dergi mevcut bunlari takip edebilirsin :)
PC deki video ve müzikleri nasıl atıcam ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pcye daha baglama ihtiyaci hissetmedim o konuda bir bilgim yok ancak bulut hesaplar araciligiyla kablosuz atabilirsin sanirim
ilk deneyimim garip geldi aldığım yer 14 saat sarj et demişti siz de mi öyle yaptınız ilk şarjı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
ilk deneyimim garip geldi aldığım yer 14 saat sarj et demişti siz de mi öyle yaptınız ilk şarjı

Yeni teknolojilerde gerek yok diye biliyorum ben sarji bitirdim gece taktim sabah aldim su an 9-10 saat arasi gidiyor sarji

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni teknolojilerde gerek yok diye biliyorum ben sarji bitirdim gece taktim sabah aldim su an 9-10 saat arasi gidiyor sarji
şimdi şarja taktım bende 14 saat dursun mu durmasın mı karar veremedim sabah uyanıncaki ruh haline göre ayarlarım kendimi artık :D elime aldığımda 83 dü saat 7.40da falan şimdi bitebildi anca çok iyi dayanıyor

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaptan o kılıf bütçemi çok asıyor artık idareten ebaydan alıcım bısey birde dediğin ayarları bulamadım tam olarak nereden ayarlıyoruz uygulama indirirsen şifre sormamayı birde ram yöneticisine nereden girebiliyorum
Arkadaşım Bencede eBay'den Al Çünkü Normal Kılıfı Bile 109 TL'den Aşağı Değil.Bu Arada Hayırlı Olsun Tabletten Memnun Musun?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşım Bencede eBay'den Al Çünkü Normal Kılıfı Bile 109 TL'den Aşağı Değil.Bu Arada Hayırlı Olsun Tabletten Memnun Musun?

Tabletten cok memnunum uygulamalar jet gibi aciliyor ucretsiz gazete ve dergiler okuyorum film izliyorum zaten 64 gn aldigim icin hafiza sorunum falan yok cok rahatim :) ama kilif olmadigi icin daha evden disari cikarmadim ebaye gelirsek kur cok yuksek su an biraz dusmesini bekliyorum