FiReSHiNe
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
hocam bende retinalı mini aldım pek bilgim yok sap gibi kaldık ortada iyimi 

hocam bende retinalı mini aldım pek bilgim yok sap gibi kaldık ortada iyimi![]()
tavsiyeniz var mıdır hocamBende ilk defa ios kullaniyorum lakin hizla ogreniyoruz birseyler![]()
tavsiyeniz var mıdır hocam
PC deki video ve müzikleri nasıl atıcam ?Forumda ipad uygulama kampanyalari diye konum var orayi takip et bedava uygulamardan isine yarayanlari indir ... ayarlardan asistive touchi ac boylece fiziksel menu tusunu kullanmazsin bozulmasina engel olursun ... indirimleri ayrica appzap pro uygulamasindan takip edebilirsin ve ben kredi karti bilgilerimi vermek istemediğim icin itunes 25 tl hediye karti aldim onunla yukluyorum ucretlileri ayrica bircok ucretsiz gazete ve dergi mevcut bunlari takip edebilirsin![]()
PC deki video ve müzikleri nasıl atıcam ?
ilk deneyimim garip geldi aldığım yer 14 saat sarj et demişti siz de mi öyle yaptınız ilk şarjıPcye daha baglama ihtiyaci hissetmedim o konuda bir bilgim yok ancak bulut hesaplar araciligiyla kablosuz atabilirsin sanirim
ilk deneyimim garip geldi aldığım yer 14 saat sarj et demişti siz de mi öyle yaptınız ilk şarjı
şimdi şarja taktım bende 14 saat dursun mu durmasın mı karar veremedim sabah uyanıncaki ruh haline göre ayarlarım kendimi artıkYeni teknolojilerde gerek yok diye biliyorum ben sarji bitirdim gece taktim sabah aldim su an 9-10 saat arasi gidiyor sarji
PC deki video ve müzikleri nasıl atıcam ?
ön bellek nasıl temizliyiceğim ?![]()
neye göre sınırı var kiO yok iste sistem doldukca temizliyor sanirim
neye göre sınırı var ki![]()
Arkadaşım Bencede eBay'den Al Çünkü Normal Kılıfı Bile 109 TL'den Aşağı Değil.Bu Arada Hayırlı Olsun Tabletten Memnun Musun?Kaptan o kılıf bütçemi çok asıyor artık idareten ebaydan alıcım bısey birde dediğin ayarları bulamadım tam olarak nereden ayarlıyoruz uygulama indirirsen şifre sormamayı birde ram yöneticisine nereden girebiliyorum
Arkadaşım Bencede eBay'den Al Çünkü Normal Kılıfı Bile 109 TL'den Aşağı Değil.Bu Arada Hayırlı Olsun Tabletten Memnun Musun?