Overclocked
Profesör
beta sürümleri bolca hata barındırıyor. Adı üstünde denemek için yayınlanıyor ve sizde denek olmayı kabul ediyorsunuz. En basitinden verileriniz silinebilir, sizi fazlaca uğraştırabilir.
Tabletimde pek veri yok zaten denemeden bişey diyemem denemem lazımbeta sürümleri bolca hata barındırıyor. Adı üstünde denemek için yayınlanıyor ve sizde denek olmayı kabul ediyorsunuz. En basitinden verileriniz silinebilir, sizi fazlaca uğraştırabilir.
Bu normal birşey , telefon/tabletler açık oldukları sürece pil tüketilerHerkese selam. iPad Air 4 tabletimde kullanılmıyorken pil düşmesi sorunu yaşıyorum. Bazen 3, bazen 2 düşmeler yaşıyorum ve Wi-Fi arka plan yenileme hepsi kapalı halde oluyor. Pil yerinde de kullanılan uygulama gözükmüyor. Nedeni nedir?
Ama bende iphone kullanıcısıyım ve böyle bir sorun yaşamıyorum aynı şekilde arkadaşım da yaşamıyorBu normal birşey , telefon/tabletler açık oldukları sürece pil tüketiler![]()
ciddi pil tüketimi olsaydı sorun olurdu ama bunda birşey yokAma bende iphone kullanıcısıyım ve böyle bir sorun yaşamıyorum aynı şekilde arkadaşım da yaşamıyor