iPad Air 3'ü mü bekliyim iPad Air 2 mi alıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -Master
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar laptop alıcaktım ama vazgeçtim :)

iPad'lere yöneldim ve Air serisi hoşuma gitti.

Air 2'yi mağazada inceledim hoşuma gitti ama Air 3'te yakın tarihte çıkacağı söyleniyor. Şimdi beklemelimiyim yoksa iPad 2 oldukça güzel ve uzun süre gidecek bir tablet mi?

Şimdi iPad alıp 2 ay sonra aynı fiyata iPad Air 3 çıkarsa verdiğim paraya üzülürüm. Ama bir yerde Kasım 2015 , bir yerde Mart , Bir Yerde Eylül 2016 , bir yerde Ocak yazıyor. Mart'ta çıkacaksa beklemem zor. Kararsızım :( Almalı mıyım beklemeli miyim?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Apple'ın klasik lansmanları Haziran ve Eylülde yapılır, muhtemelen Air 3 Haziranda tanıtılır.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bekleme çünkü 2016 eylül ayına kadar yeni ipad yok. Haziranda artık yeni cihaz tanıtmıyor. Çünkü o etkinliğin amacı geliştiricilerle buluşmak.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
alıcağım o zaman bu şekildeyse tarihler o kadar bekleyemem maalesef :(

Ama dikkatii çeken şey ;

iPad Air = Kasım
iPad Air 2 = Ocak

ta çıkmış. Ve bazı yerlerde bu yüzden Mart'ta çıkacağı söyleniyor. Mart'ta çıkacaksa beklerim ama daha fazlasını bekleyemem maalesef :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
alıcağım o zaman bu şekildeyse tarihler o kadar bekleyemem maalesef :(

Ama dikkatii çeken şey ;

iPad Air = Kasım
iPad Air 2 = Ocak

ta çıkmış. Ve bazı yerlerde bu yüzden Mart'ta çıkacağı söyleniyor. Mart'ta çıkacaksa beklerim ama daha fazlasını bekleyemem maalesef :(

Tanıtılma tarihlerine bakmak lazım. Tanıtıldıktan sonra üretim, dağıtım işlerine göre tarih değişir.

ibo4fun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence beklemeyin Air 2 alın.
Sirayla önce Ekim-Kasim Ipad Pro gelecek 4gb Ram+Kalemli tahmini 1 sene sonra ios 10 lu ipad Air 3 çıkar bence 3 veya 4gb ram ile yola devam ederler buda extra maliyet olur ...

Suan Air 2 1600tl Air 3 3 ay sonra ciksa bile ozelliklerine göre ayni fiyat olması imkansız Air 3 Ipad pro dan biraz ucuz olur 2000-2200tl gibi tahmin ediyorum .

Alin Air 2 kullanin 2 sene sonra Air 3 le devam edersiniz

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu sene daha ipad tanıtılmaz tanıtılcak olsa geçen sene gibi ekim ayının başında tanıtılırdı

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bu sene daha ipad tanıtılmaz tanıtılcak olsa geçen sene gibi ekim ayının başında tanıtılırdı
1-2 ay daha bekleyip çıkacak haberlere göre alıcağım eğer yeni bilgiler çıkmazsa iPad Air 2'yi alıcağım. Çıkarsa biraz daha beklerim :)