qwertqwert
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
Tablet pubg de çok çok az ya da hiç donmuyor fakat brawl starsta hep donmaya başladı. Bu sorun oyundan mı tabletten mi internetten mi kaynaklıdır?
Nasıl donduğuna bağlı.Tablet pubg de çok çok az ya da hiç donmuyor fakat brawl starsta hep donmaya başladı. Bu sorun oyundan mı tabletten mi internetten mi kaynaklıdır?
Karakter donuyorNasıl donduğuna bağlı.
Oyun değil de aksiyondayken karakterler falan mı donuyor yoksa oyunun tamamı mı donuyor?
O zaman tabletle değil de internetinle alakalı. Tüm oyun donsaydı sıkıntı daha çok tabletle alakalı olurdu.Karakter donuyor
O kadar kafaya taktımki en ufak bişey olsun çok sinirleniyorumNasıl donduğuna bağlı.
Oyun değil de aksiyondayken karakterler falan mı donuyor yoksa oyunun tamamı mı donuyor?
Brawl starsta donup pubg de donmamasının sebebi nedir?O zaman tabletle değil de internetinle alakalı. Tüm oyun donsaydı sıkıntı daha çok tabletle alakalı olurdu.
İlk olarak sunucu yerinden kaynaklı olabilir. Sunucuya daha uzaksan doğal olarak pingin daha yüksek olur.Brawl starsta donup pubg de donmamasının sebebi nedir?
Tamam şuan donma azaldı buda internetten olduğunun kanıtı mıdır? Yardımınız için teşekkürler?Sunucu yerinden kaynaklı olabilir. Sunucuya daha uzaksan doğal olarak pingin daha yüksek olur.
Brawl stars hiç oynamadım ama internetin kötü olunca mekanikler de farklı olabilir. Bazı oyunlarda internetin kötü olunca karakterin tamamen donuyor, bazılarında ise karakterini falan kıpırdatabiliyorsun ama internetin iyileşince sunucunun aldığı bilgiye göre eski yere ışınlanıyorsun.
Pubg ikinci dediğimi yapıyor ve birinci dediğime göre daha az belli ediyor.
Sorunun internetten kaynaklandığına %99 eminim. Sadece karakter değil de tüm oyun donsa/kasılsa o zaman daha çok tablete doğru yönelirdim.Tamam şuan donma azaldı buda internetten olduğunun kanıtı mıdır? Yardımınız için teşekkürler?
hayır o uzun zaman aşımında çıkıyorSorunun internetten kaynaklandığına %99 eminim. Tüm oyun donsa o zaman daha çok tablete doğru yönelirdim.
Bu arada oyun esnasında şu logoyu görüyor musun?
Ekli dosyayı görüntüle 137723
hız testi nasıl yapabilirim?İnternetten midir tabletten midir belli değil şuan.
Şöyle yapabiliriz: PUBG de sorun yoksa oyunu sileriz (Brawl Stars) sonra yeniden yükleriz.
İnternet hız testi yapar sonucunu atarız.
Safariye hız testi yazarak TT nin sitesinden hız testi yapabilirsiniz.hayır o uzun zaman aşımında çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
H
hız testi nasıl yapabilirim?
Ha anladım. Dediğim gibi brawl stars’ı oynamadığım için ne zaman çıktığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldumhayır o uzun zaman aşımında çıkıyor
Bide şuan kardeşim valorant oynuyor ondan kaynaklı olabilir mi gerçi oyuna girmediği haldede donuyorduİnternetten midir tabletten midir belli değil şuan.
Şöyle yapabiliriz: PUBG de sorun yoksa oyunu sileriz (Brawl Stars) sonra yeniden yükleriz.
Bu iyi bir sonuç muİnternetten midir tabletten midir belli değil şuan.
bu videodaki gibi ama daha oynanabilirNasıl donduğuna bağlı.