iPad Air 3.nesil brawl starsta donuyor.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Tablet pubg de çok çok az ya da hiç donmuyor fakat brawl starsta hep donmaya başladı. Bu sorun oyundan mı tabletten mi internetten mi kaynaklıdır?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Tablet pubg de çok çok az ya da hiç donmuyor fakat brawl starsta hep donmaya başladı. Bu sorun oyundan mı tabletten mi internetten mi kaynaklıdır?
Nasıl donduğuna bağlı.

Oyun değil de aksiyondayken karakterler falan mı donuyor yoksa oyunun tamamı mı donuyor?

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Nasıl donduğuna bağlı.

Oyun değil de aksiyondayken karakterler falan mı donuyor yoksa oyunun tamamı mı donuyor?
O kadar kafaya taktımki en ufak bişey olsun çok sinirleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman tabletle değil de internetinle alakalı. Tüm oyun donsaydı sıkıntı daha çok tabletle alakalı olurdu.
Brawl starsta donup pubg de donmamasının sebebi nedir?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Brawl starsta donup pubg de donmamasının sebebi nedir?
İlk olarak sunucu yerinden kaynaklı olabilir. Sunucuya daha uzaksan doğal olarak pingin daha yüksek olur.

Brawl stars hiç oynamadım ama internetin kötü olunca mekanikler de farklı olabilir. Bazı oyunlarda internetin kötü olunca karakterin tamamen donuyor, bazılarında ise karakterini falan kıpırdatabiliyorsun ama internetin iyileşince sunucunun aldığı bilgiye göre eski yere ışınlanıyorsun.

Pubg ikinci dediğimi yapıyor ve birinci dediğime göre daha az belli ediyor.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Sunucu yerinden kaynaklı olabilir. Sunucuya daha uzaksan doğal olarak pingin daha yüksek olur.

Brawl stars hiç oynamadım ama internetin kötü olunca mekanikler de farklı olabilir. Bazı oyunlarda internetin kötü olunca karakterin tamamen donuyor, bazılarında ise karakterini falan kıpırdatabiliyorsun ama internetin iyileşince sunucunun aldığı bilgiye göre eski yere ışınlanıyorsun.

Pubg ikinci dediğimi yapıyor ve birinci dediğime göre daha az belli ediyor.
Tamam şuan donma azaldı buda internetten olduğunun kanıtı mıdır? Yardımınız için teşekkürler?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Tamam şuan donma azaldı buda internetten olduğunun kanıtı mıdır? Yardımınız için teşekkürler?
Sorunun internetten kaynaklandığına %99 eminim. Sadece karakter değil de tüm oyun donsa/kasılsa o zaman daha çok tablete doğru yönelirdim.

Bu arada oyun esnasında şu logoyu görüyor musun?
B0E61907-53A7-4B78-A896-A70A08FA4DE3.jpeg

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İnternetten midir tabletten midir belli değil şuan.
Şöyle yapabiliriz: PUBG de sorun yoksa oyunu sileriz (Brawl Stars) sonra yeniden yükleriz.
İnternet hız testi yapar sonucunu atarız.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Sorunun internetten kaynaklandığına %99 eminim. Tüm oyun donsa o zaman daha çok tablete doğru yönelirdim.

Bu arada oyun esnasında şu logoyu görüyor musun?
Ekli dosyayı görüntüle 137723
hayır o uzun zaman aşımında çıkıyor

H
Şöyle yapabiliriz: PUBG de sorun yoksa oyunu sileriz (Brawl Stars) sonra yeniden yükleriz.
hız testi nasıl yapabilirim?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
hayır o uzun zaman aşımında çıkıyor
Ha anladım. Dediğim gibi brawl stars’ı oynamadığım için ne zaman çıktığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum :)

Eğer hala emin değilsen başka bir internete bağlan, öyle dene. Hücresel veri de olabilir, başka bir wifi da...Sorun düzeldiyse internetinden kaynaklandığını daha da belirgin eder.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bide şuan kardeşim valorant oynuyor ondan kaynaklı olabilir mi gerçi oyuna girmediği haldede donuyordu

Bu iyi bir sonuç mu

Nasıl donduğuna bağlı.

bu videodaki gibi ama daha oynanabilir

Son düzenleme: