iPad air 3 ısınıyor

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Pubg de 1 el team deatmach girdiğimde ısınması gerektiği kadar ısındığını düşünüyorum ama youtube izlerken ya da safaride gezerken ekranın alt siyah şerit kısmı biraz ısınıyor normal midir? Sıkıntı mı vardır? Yoksa yeni fark ettiğim için bana mı öyle geliyor?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
El değmeyecek kadar sıcaksa sorun vardır.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Yok o kadar değil hani böyle yanağınla anlayabileyek ya da elini ipad in üstünden altına parmağınla kaydırınca anlaşılıyor daha çok
Sorum şu biraz olsa da safaride falan ısınması normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubg dekini mi soruyorsunuz?
PUBG deki sıcaklığı konuşmuyor muyuz?
Çok fazla ısınmıyorsa sorun yoktur.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
El değmeyecek kadar sıcaksa sorun vardır.
2 maç pubg team deathmatch tan sonra ipad in sağ alt kısmı (tablet dikken) 32 32.5 falan oldu sol alt 31 derece

PUBG deki sıcaklığı konuşmuyor muyuz?
Çok fazla ısınmıyorsa sorun yoktur.
Safaride ve youtube da tabletin alt kenarları biraz ısınıyor o normal mi diye pubg değerlerini de yazdım

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
2 maç pubg team deathmatch tan sonra ipad in sağ alt kısmı (tablet dikken) 32 32.5 falan oldu sol alt 31 derece

Safaride ve youtube da tabletin alt kenarları biraz ısınıyor o normal mi diye pubg değerlerini de yazdım
32 derece gayet normal hatta sıcak bile değil diye düşünüyorum

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Isınması için birçok faktör var: Oda sıcaklığı, uygulamaya girmeden önce tabletle ne yaptığın, uygulamada ne yaptığın, hangi uygulama olduğu vs vs...

Eğer 40 derece gibi bir sıcaklık değilse korkulacak bir şey yok. Benimki de bazen normal kullanımda ısınabiliyor.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Isınması için birçok faktör var: Oda sıcaklığı, uygulamaya girmeden önce tabletle ne yaptığın, uygulamada ne yaptığın, hangi uygulama olduğu vs vs...

Eğer 40 derece gibi bir sıcaklık değilse korkulacak bir şey yok. Benimki de bazen normal kullanımda ısınabiliyor.
Eli rahatsız edebilecek ya da kolay hissedilebilecek şekilde mi ısınıyor sizinki?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Eli rahatsız edebilecek ya da kolay hissedilebilecek şekilde mi ısınıyor sizinki?
Rahatsız edecek bir şekilde değil. Tahminimce yüksek 20’ler ile düşük 30’lar arasında. Termometrem olsa daha detaylı bir şekilde söylerdim.

Yinede dediğim gibi birçok faktör var. Biz aynı yerde değiliz,aynı model tableti kullanmıyoruz ve aynı şeyleri de yapmıyoruz. Bundan dolayı ben, sıcaklık çok yüksek olmadığı sürece telaşlanmazdım.

Eğer tableti, home tuşu solda olacak bir şekilde tutuyorsan alt çerçevenin orasında işlemcisi bulunuyor.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Rahatsız edecek bir şekilde değil. Tahminimce yüksek 20’ler ile düşük 30’lar arasında. Termometrem olsa daha detaylı bir şekilde söylerdim.

Eğer tableti, home tuşu solda olacak bir şekilde tutuyorsan alt çerçevenin orasında işlemcisi bulunuyor.
Sadece safari veya youtube açıkken (daha önceden bişey açılmamış halde) işlemci orayı biraz ısıtıyor böyle düşük uygulamalarda normal midir ?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Pubg de 1 el team deatmach girdiğimde ısınması gerektiği kadar ısındığını düşünüyorum ama youtube izlerken ya da safaride gezerken ekranın alt siyah şerit kısmı biraz ısınıyor normal midir? Sıkıntı mı vardır? Yoksa yeni fark ettiğim için bana mı öyle geliyor?
Normal olduğunu düşünüyorum.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Sadece safari veya youtube açıkken (daha önceden bişey açılmamış halde) işlemci orayı biraz ısıtıyor böyle düşük uygulamalarda normal midir ?
Normal olduğunu düşünüyorum. Parlaklık hangi seviyede?

Benim tabletim 4 Era maçında ısınmaya başlıyor birde benim tablet 5.Nesil sıkıntı yok normal kullanımdada ısınıyor benim ki .
5. Nesil ne? Ipad 5 mi? Ipad mini 5 mi? Başka bir markadan mı?

Her tablet aynı değil biliyorsun.

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Normal olduğunu düşünüyorum. Parlaklık hangi seviyede?

5. Nesil ne? Ipad 5 mi? Ipad mini 5 mi? Başka bir markadan mı?

Her tablet aynı değil biliyorsun.
iPad 5.Nesil direkt mini değil