gunler.Lutfen hepsini okuyun benim icin cok onemli. Ben su anda lise son ogrencisiyim. Malum koronadan oturu ogretmenlerimiz sanal ortamdan odevler gonderiyor. Yazicim felan olmadigi icin yapamadim.Bende kendi capimda ev yapimi stylus yaptim.Sonra ipad almak aklima geldi gelecegim icin biriktirdigim ufak capli birikimimle ipad almak istiyorum.[[Ama bir yandanda zorluklarla biriktirdigim paralari bu kadar pahali bir seye harcamakda korkutuyor beni.Seneye okul baslayinca beyler ben 3 binliraya ipad aldim dedigimde apple dusmani arkadaslarim tarafindan idam edilmekten korkuyorum .]]su anki odevlerime hemde universitede not tutmak icin faydasi oluyormus .O zaman alicama simdiden aliyim hem o zaman hem simdi kullanirim dedim bende. (Ayrica videolari izleyince biraz canim cekti acikcasi.) Once 7.nesil almak istedim arastirinca air 3 ude gordum.Gecen seneki gibi bats solo felan kampanyasi cikar diye bekliyorum (Amacim beats solo sahibi olmak deil ucuza gelmesi icin onu satip kalem alicam zaten)
Simdi aklimdaki sorular sunlar sunlar:
-Air 3 mu 7 Nesil mi
-Kampanya ne zaman cikar fiyatlar sartlar tahmini nasil olur
-Unide ipad faydasi oluyormu bazi uniler kullanmayi yasaklayabilirmi yani bole bi haklari varmi
-Birikimimi buna harcamalimiyim kisa sureli bir istekmi bu sonra pisman olurmuyum
-İndirimler ciktiginda yurt disiyla es zamanlimi oluyor? Yurt disindan bir akrabam vardir belki ona aldirtayim?
-Lise ogrencisiyim kendi adima indirim yaptirabailirmiyim yaptiramassam baskasi adina yaptirsam skinti olurmu?
Simdi aklimdaki sorular sunlar sunlar:
-Air 3 mu 7 Nesil mi
-Kampanya ne zaman cikar fiyatlar sartlar tahmini nasil olur
-Unide ipad faydasi oluyormu bazi uniler kullanmayi yasaklayabilirmi yani bole bi haklari varmi
-Birikimimi buna harcamalimiyim kisa sureli bir istekmi bu sonra pisman olurmuyum
-İndirimler ciktiginda yurt disiyla es zamanlimi oluyor? Yurt disindan bir akrabam vardir belki ona aldirtayim?
-Lise ogrencisiyim kendi adima indirim yaptirabailirmiyim yaptiramassam baskasi adina yaptirsam skinti olurmu?