ipad air 16 gb yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapacağım şeyler sosyal medyada gezinmek internetten film izlemek ve yine internette dolanmak,şarkı yükleme gibi bir aliskanligim yoktur genelde YouTube'dan dinlerim şarkıları bunlar için 16 gb yeter mi?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Eğer çok fazla depolama kullanmayacaksanız yeter. Ağustos ayında doğum günü hediyesi olarak gelmişti banada. Mübareği şarja takıp internete bağlı halde bırakmıştım, 10 dk gittim geldim bi baktım güncelleme yüklüyor. Hafızanın yarısı güncellemeye gitti diğer yarısını da ben yidim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Uygulamada mı yüklemeyeceksin. Bence yeterli olmaz. İster istemez uygulamalar Zaman'la şişiyor.

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli başlı sosyal medya uygulamalari olur tabiki ama çok fazla yüklemeyi düşünmüyorum başka uygulama,benim için başlıca ihtiyaç internette gezinme ve sosyal medyayı kullanma olacak.

batos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oyun için yetmiyor ama youtube müzik vb. için yeter çünkü iosta öncellek temizleme özelliği var otomatik

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iOS'ta otomatik önbellek temizleme mi var. Sana uygulamaların önbelleğini gösteririm aklın çıkar.

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben kesinlikle yetmediğini söyleyebilirim. Sosyal medya uygulamaları ve önbellekleri + ofis/not programları + 3-4 film atıyım derken yetmiyor. Hiç oyun atmadığımı varsaydım bi de.

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi bi 32gb'lik almak olacak öyleyse

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide filmi neden atıyorsunuz cihaza internetten izlemek varken?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam iphone lere 16 gb yetmezken almışken hafızası yüksek al pişman olma bence.

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32gb'lik alacağım hocam yorumlarda da genelde yetmeyecegini söylüyorlar

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bana yetiyor hiç eksikliğini hissetmedim. şuanda 6gb kadar da boş yerim var. 2 senedir kullanıyorum. telefonda en çok yeri fotoğraf ve video kaplıyor. ama tablette pek foto video çekmediğim için hiç yer sıkıntısı yaşamadım. hatta yolculuğa çıkarken içine film dizi filan da yüklüyorum. bence fazlası senin için lüzumsuz olur ama her zaman fazla mal göz çıkarmaz diyebilirim

aliyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tablette fotoğraf ve videoyla işim olmaz zaten koca tableti elime alıp ta ortalıkta foto video falan ugrasmam o işi telefonla hallederim. Dediğin gibi 16 yetebilir, ama ne olur ne olmaz 32gb alacağım zaten çok pahalı da değil

I

irem131

SDN Okuru
ben ipad almak istiyorum oyun oynamak,film izlemek,müzik dinlemek ve internette dolaşmak için istiyorum.ekranın büyük olması taraftarıyım wifi modelinde nano sim kart takılıyor ise wifi takılmıyorsa cellular modelini alıcam yaklaşık 1500 tl civarında bir fiyat sınırım var sizce hangi ipad modelini tercih etmeliyim??????????????????????????????????????????:confused1::cursing:

demir346346

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ıpad air var,16gb oyunlar programlar yüklü,müzik çok yüklü değil, herhangi bir kasma sorunı yasamadım yeterli

Emremmcuu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kasma olayının zaten depolamayla alakalı bir şey değildir kasma olayı ipadlerde çok zor olur ve bunun sebebi işlemcinin o yılki uygulamarla optimasyon sorunudur yani senin 2013 yılında aldığın tablet o yılki şartlarda yerli gelebiliyor yalnız bu bir süre geçtikten sonra o cihazları öncelik verilmediği için yeterli gelmiyor zaten kasma olayının en çok androidde olmasının büyük sebebi bu apple bu konu üzerinde daha hassas duruyor ama android daha çok geliştirmeye açık olduğu için ister istmez kasma olayları oluyor

Emremmcuu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
16 gb tabikide yeterli olabilir yalnız tableti 3 4 yıl kullanırım diyorsan daha fazla depolama alanı olanını seçmeni tavsiye ederim ama yetmediği bi durum olursa bir aparat sayesinde flas veya micro sd kart kullanabiliyorsun

serif83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Air kullanıcısından tavsiye, minumum 32gb arkadaşlar.