Staj maaşımla alacağım için operatör üzerinden alıyorum. Maalesef sadece 32 GB model bulunuyor.Eğer varsa 64 veya da 128 gb versiyonunu alırsan daha iyi olur ama 32 gb'nin yeteceğinden emin değilim.
Yeter,yapacaklarına göreStaj maaşımla alacağım için operatör üzerinden alıyorum. Maalesef sadece 32 GB model bulunuyor.![]()
Eğer sadece film izleyeceksen falan bu tür şeyler için yeterli ama oyun falan oynayacağım ben diyorsan sıkıntı çıkarabilirStaj maaşımla alacağım için operatör üzerinden alıyorum. Maalesef sadece 32 GB model bulunuyor.![]()
Sd kart takılmıyor.Eğer sadece film izleyeceksen falan bu tür şeyler için yeterli ama oyun falan oynayacağım ben diyorsan sıkıntı çıkarabilir
NOT: pek anlamam fazla ama eğer oluyor ise tablete sd kart falan takıp hafızasını arttırabilirsin.
Yeter fakat 64 GB'lık modeli alabilirsen onu almanı öneririm.Merhaba. Ders çalışmak / not almak, video ve film izlemek için iPad 8. nesil almayı düşünüyorum. Belki bir ihtimal ileride çizim de yapabilirim. Sizce 32 GB yeterli mi, iCloud kullanımıyla beraber sorunsuz kullanabilir miyim?