OBirGamer
Profesör
hep bir ipad sahibi olmak istemişimdir ve ipad 6 letgoda 1800-2000 arası 2. el bi tane alayımmı yani brawl stars pes vb. oynatır mı (ipad konusu bulamadım iphoneye açtım varsa ipad konusu ayarlarsanız sevinirim)
Alınabilir.hep bir ipad sahibi olmak istemişimdir ve ipad 6 letgoda 1800-2000 arası 2. el bi tane alayımmı yani brawl stars pes vb. oynatır mı (ipad konusu bulamadım iphoneye açtım varsa ipad konusu ayarlarsanız sevinirim)
biraz kalın çerçeveli ama alınırekranı da tam benlik ha![]()
Birkaç kontrol de sorun yaşarsın ama zamanla alışırsın merak etme.ama hiç ios bir şeye -sadece dokundum- sahip olmadım sorun olurmu
zamanla alışırsınama hiç ios bir şeye -sadece dokundum- sahip olmadım sorun olurmu
o da iyi olurda sıfır alman daha sağlıklı benceipad 5 nasıl olur peki benim için
Sonrası yok o ipad 5 daha satılmaz. İpad 6 al derim en az.ipad 5 alsam yeni geçeceğim için iosa özellik önemli değil bana belki sonra daha iyisini alırım
İpad 6 dan daha iyi olacağını sanmam 2000 tl ye.bence ''2000tl tablet önerisi'' diye bir konu aç sıfır bir cihaz almak daha mantıklı olur tablet için olan kriterlerini söyle sana göre bir sürü tablet bulunabilir
mam açüyümbence ''2000tl tablet önerisi'' diye bir konu aç sıfır bir cihaz almak daha mantıklı olur tablet için olan kriterlerini söyle sana göre bir sürü tablet bulunabilir
hmm ben pek ıpad tabletleri bilmiyorum ikinci el olursa sıkıntı çıkabilir diye dedimİpad 6 dan daha iyi olacağını sanmam 2000 tl ye.