ipad 2

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
merhaba arkadaşlar
dün ipad 2 32 gb 9.7 inçlik versiyonun buldum.Ancak ram 512 mb imiş.Bu ipad ile oyun oynamak için ideal midir ?

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu bahsettiğim tablet benim için değil de bir başkası için araştırma yapmıştım.
Çocuğu tablette oyun oynamak istiyormuş ancak fazla para veremezmiş.Ben de ikinci el 500 lira gibi bir fiyata bu tableti buldum.500 lirayı veremeyecek birisi değil ancak pazarlık yapabilir misin diye sordu hatta.
Başka öneriniz var mı o halde illaki ios olmasına gerek yok.Tabi mümkün mertebe ucuz olsun.Çünkü bu adam kesinlikle fazla para vermektense çocuğuna tablet almamayı tercih eder gibi geliyor bana :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tablet alanında en güncel olanlar iPadler diye biliyorum. Diğer 300-400 liralık tabletler en fazla bir yıllık. iPad Air aldım geçen sene, aldığım zaman sıfır kutuda 2 senelikti hala çatır çatır çalışıyor.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bu bahsettiğim tablet benim için değil de bir başkası için araştırma yapmıştım.
Çocuğu tablette oyun oynamak istiyormuş ancak fazla para veremezmiş.Ben de ikinci el 500 lira gibi bir fiyata bu tableti buldum.500 lirayı veremeyecek birisi değil ancak pazarlık yapabilir misin diye sordu hatta.
Başka öneriniz var mı o halde illaki ios olmasına gerek yok.Tabi mümkün mertebe ucuz olsun.Çünkü bu adam kesinlikle fazla para vermektense çocuğuna tablet almamayı tercih eder gibi geliyor bana :)
Küçük oyunlar oynayacaksa açar sıkıntı olmaz.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
iPad air altına inmeyin derim

mini alıcaksınız mini 3 den aşağı inmeyin ama 2 de olur