iPad 2 ekran çöktü

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yarım saat kadar önce ipad cihazımın ekranı bozuldu açtığım zaman ekran yeşil çizgilerden oluşuyor.Ne yapabilirim yardım edermisiniz?

Fikirterzisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk usulu birkaç vur gitsin. :D Şaka maka geçmiş olsun umarım düzelir. :)

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağol.peki bir bilgin varmı yapabileceğim birşey?

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon tamircilerine goturmekten baska çôzûm yok heralde:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipad ses çıkıyo ama ekran hep siyah yerede düşmedi kuaiyong hack programından bedava oyun indirirken oldu ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler renkler birbirine girdiyse tablet/telefon darbe almış olabilir saçma gelecek biliyorum ama hafifçe vurun veya yere yavaşça atın sdahgdsfah ciddiyim zarar vermeyecek şekilde yapın bunu düzeliyor, servis falan uğraşmayın çok ilkel i yöntem gibi geliyor ama işe yarıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler renkler birbirine girdiyse tablet/telefon darbe almış olabilir saçma gelecek biliyorum ama hafifçe vurun veya yere yavaşça atın sdahgdsfah ciddiyim zarar vermeyecek şekilde yapın bunu düzeliyor, servis falan uğraşmayın çok ilkel i yöntem gibi geliyor ama işe yarıyo
Arkadaşlar bir deneyeyim dedim hakikatten düzeldi ama çok vurmadım hafif hafif vurdum

Veliiiiik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir deneyeyim dedim hakikatten düzeldi ama çok vurmadım hafif hafif vurdum

Valla Allah razı olsun sizden az önce teknik servisten geldim250-300 tl masraf çıkar dediler vermedim. Şimdi bu yorumları okuyunca ıpad 2 'm elimi yumruk yapıp yavaş yavaş herbir köşesine vurdum birden renkler normale döndü sizde deneyin sizdeyse işe yarar inşallah

alportio26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede aynısı oldu servise gonderdin kullanıcı hatası dediler telefoncuya gittim 60 tlye yaptırdım