IP Degistirici v2.1

Sizce yararlı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    5

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba, bazı arkadaşlarımın isteği üzerine bana da lazım olan bir IP degistirici yapmaya karar verdim ve yaptım şimdi de size sunuyorum:cool: Umarım beğenirsiniz..

1- LINK

||
\ /

http://www.mediafire.com/?3r9ys3g30c2fifq

GÖRSEL İÇERİKLİ ANLATIM

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

Lütfen Yorumlarınızı eksik etmeyin :yes:

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 ve 8 nolu resimlerde ip değişimi ortada..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu ip ler Türkiye lokasyonlu mu yoksa rastgele mi ? :)

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağ Bağlantı İsmini nasıl değiştiriyoruz.

İşletim sistemin XP ise ;
1-Denetim masasını aç
2-Ağ ve internet bağlantılarına gir
3-aşağıdaki ağ bağlantıları klasörüne tıkla
4-İsmi "Yerel Ağ Bağlantısı" olan şeye sağ tıkla ad değiştire bas "Local Area Connection" yaz Programı çalıştır.

Diğer işletim sistemlerini kullamıyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben indirdim yükledim yerel ağ bağlantısı adınıda değiştim buraya kadar herşey normal ama Ip değişitiğinde aynı Ip yine karşıma çıkıyo :)

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlışın var kardeşim 7 ve 8. resimlere bak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır dostum uygulama düzgün çalışıyor biyerde hata yapmışsındır :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yerel ağ bağlantısı yok kablosuz var pc windows7 help meee bu ip değiştirsem forumlarda değişirmi bi yere çok oy atmam laızm onlar ip alıyolar heralde help mee

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gerek yok böyle programlara, gereksiz bence. Google yardımcı oluyor zaten Proxy bulmada. :devil:

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Şaka mı bu. Yerel ip yi değiştiriyor. Wan ip değiştirmediği müddetçe hiçbir işe yaramaz.

11kxob8.jpg

Elemanın mesaj sayısı 20. winrarlayıp tekrardan winrar.exe haline getirmiş tam trojan gömme taktiği. Fakat virustotal de bişey bulmuyor hayret. Kaspersky güncel var o da bişi bulmadı.

Bunda bir iş var amma neyse sanal pc de denemiştim zati :)

https://www.virustotal.com/tr/file/...bd2f5a542689ae6e6893270b/analysis/1383493594/

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şaka mı bu. Yerel ip yi değiştiriyor. Wan ip değiştirmediği müddetçe hiçbir işe yaramaz.

11kxob8.jpg

Elemanın mesaj sayısı 20. winrarlayıp tekrardan winrar.exe haline getirmiş tam trojan gömme taktiği. Fakat virustotal de bişey bulmuyor hayret. Kaspersky güncel var o da bişi bulmadı.

Bunda bir iş var amma neyse sanal pc de denemiştim zati :)

https://www.virustotal.com/tr/file/...bd2f5a542689ae6e6893270b/analysis/1383493594/

1-Şaka ?!:lol: İstersen turbobitten dosya indirip ip değiştirdikten sonra bir daha indirmeyi deneyebilirsin:thumbdown: bu tür siteler senin wan ip ne bakmaz rahat ol:thumbup1:

2-Bu arada milletin mesaj sayısına laf etmeden önce kendininkine bakarsan daha iyi olur :4: ve mesaj sayısının az olmasının nedeni ise daha çok dh de takılmam :yes:

3-Bu exe den sonra rar lama olayını da belki boyut küçülür diye düşünerek yaptım :blink:

4-Kaspersky ve virustotal ın bişi bulmaması çok normal ss de ki gibi bitdefender da bulmadı çünkü temiz :yes:

5- Ayrıca bu kadar şeye dikkat etmişsin keşke bir virüste ismimi belirtememin ne derece normal olacağına da dikkat etseydin :yes:

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41

Yahu arkadaş ne dıngırdamışsın be.

1- ip değiştirmiyor diyorum sen halen turbo bit falan dı fistan dı diyon. Sende değiştiriyor olabilir. ben kullandım değiştirmedi.
2- Milletin mesaj sayısına laf etmemin sebebi dosya paylaşım yapana. Kendim dosya mı paylaştım da mesaj sayıma bakayım.
3- Boyut küçülmediyse normal yollaman gerekirdi.
4- Viruslu, trojanli demedik ki kendi açımdan şüpheli.
5- Burda zati ne diyon anlamadım.

Neyse sen kullan programını. Kullananda kullansın. Şüphelenme ile iftira atmayı birbirine karıştırma yeter.

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu arkadaş ne dıngırdamışsın be.

1- ip değiştirmiyor diyorum sen halen turbo bit falan dı fistan dı diyon. Sende değiştiriyor olabilir. ben kullandım değiştirmedi.
2- Milletin mesaj sayısına laf etmemin sebebi dosya paylaşım yapana. Kendim dosya mı paylaştım da mesaj sayıma bakayım.
3- Boyut küçülmediyse normal yollaman gerekirdi.
4- Viruslu, trojanli demedik ki kendi açımdan şüpheli.
5- Burda zati ne diyon anlamadım.

Neyse sen kullan programını. Kullananda kullansın. Şüphelenme ile iftira atmayı birbirine karıştırma yeter.

1-Arkadaşım yolladığın ss ye "bakarsan kullanılabilir bağdaştırıcı bulunamadı" hatası vermiş.:thumbdown:
2-Millet faydalansın diye paylaştım.
3-Ona hiç dikkat etmemiştim, direk raraladım.:blink:
4-"Bunda bir iş var amma" neyse sanal pc de denemiştim zati :) bu cümle ne anlama geliyor
5-Anlayan anlamıştır gayet açık ve imlaya uygun.