Sakaryali13
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
16 yaşındayım prıvate serverda oyun oynuyoruz a kışısıyle çok yakınız hesaplarımızı paylaşıyoruz vs kendısı 28 yaşında b kışısıde aynı yaşta onun en yakın arkadaşı gerçekten benı hıç sevmıyor ıkısıde bulgarıstandan
ben a kışısıne sınırlenıp hesabının şıfresını ve emaılını değıştırmıştım ve IP adresım sıtede yazıyor sonra gerı verdım zaten a kışısıyle hala çok yakınız ama e maılını eskısı gıbı yapmak ıçın 1 hafta beklemek zorundaydım hata verıyordu b kışısısıne söylemış b kışısıde bır şekılde e-malını fılan gerı almış vs, o sırada benım IP adresımı de almış benı hesap çalmaktan dava edıcegını söylüyor
sorum şu
1 - benı a kışısının ıznı olmadan b kışısı dava edebılır mı
2 - edebılırse cezası nedır
3 - 18den küçük oldugum ıçın ebeveynlerıne ulaşıcam dıyor ulaşabılır mı
4 - IP adresımı değıştırmenın bır yolu var mı, modem resetle değışebılıcegıne ınanmıyorum
5 - oyunda bulgarca "ben ırkçıyım" dedıgın screenshotu var bununla napabılırım
sanaldan uluslararası dava hakkında bılgısı olan bırısı cevaplarsa çok sevınırım
ben a kışısıne sınırlenıp hesabının şıfresını ve emaılını değıştırmıştım ve IP adresım sıtede yazıyor sonra gerı verdım zaten a kışısıyle hala çok yakınız ama e maılını eskısı gıbı yapmak ıçın 1 hafta beklemek zorundaydım hata verıyordu b kışısısıne söylemış b kışısıde bır şekılde e-malını fılan gerı almış vs, o sırada benım IP adresımı de almış benı hesap çalmaktan dava edıcegını söylüyor
sorum şu
1 - benı a kışısının ıznı olmadan b kışısı dava edebılır mı
2 - edebılırse cezası nedır
3 - 18den küçük oldugum ıçın ebeveynlerıne ulaşıcam dıyor ulaşabılır mı
4 - IP adresımı değıştırmenın bır yolu var mı, modem resetle değışebılıcegıne ınanmıyorum
5 - oyunda bulgarca "ben ırkçıyım" dedıgın screenshotu var bununla napabılırım
sanaldan uluslararası dava hakkında bılgısı olan bırısı cevaplarsa çok sevınırım