Mr_bsrrn55
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Cevaplarınız için teşekkürler [emoji4] Samsung'u fazla düşünmüyorum Mate 9'a ve HTC 10'a sıcak bakıyorum. Görüşlerinize göre iOS'te kalacağım galiba.
Htc 10[emoji33] [emoji33] [emoji33] vay be direk stcok android iosdan sonra baya karmaşık gelecektir sizeCevaplarınız için teşekkürler [emoji4] Samsung'u fazla düşünmüyorum Mate 9'a ve HTC 10'a sıcak bakıyorum. Görüşlerinize göre iOS'te kalacağım galiba.
Launcher kısmını kastetmedim mesela notifcatıon bar veya ui si çok sade ve farklı bence iostan geçiş için htc uygun bir telefon deyilLauncher ile hallederiz [emoji23]
BU yoruma katılıyorum bende İOS' ta kalın Iphone 7 Plus veya Iphone 6S Plus alın, rahat edin. Android' e hiç bulaşmayın.Android, iOS'u aratırhiç gerek yok uygun fiyata iPhone 7 veya 6S Plus bulabilirsin
Android açık kaynak kod işletim sistemli olduğu için daha güzel lakin en güvenli mobil işletim sistemi sırasında çok düşük bir puan aldı.Ben 4 yillik iOs kullanicisiydim ve androide gectim. Gunluk 6 saatin uzerinde ekran surem var yani telefonla cok icli disliyim. Kesinlikle daha cok haz aliyorum.
Kesinlikle katılıyorum kişiselleştirme ve görsel bakımından iyi fakat güvenlik bakımından düşük. En iyi güvenlik sistemi İOS değil Windows.Android açık kaynak kod işletim sistemli olduğu için daha güzel lakin en güvenli mobil işletim sistemi sırasında çok düşük bir puan aldı.
Dogrudur, ben aldigim hazdan dolayi yorum yaotimAndroid açık kaynak kod işletim sistemli olduğu için daha güzel lakin en güvenli mobil işletim sistemi sırasında çok düşük bir puan aldı.
Yok ben İos'ta kullandım kısa bir zaman ve gayet memnun kaldım(4s) lakin 9.3.5 mahvetti lanet kapitalizm.Dogrudur, ben aldigim hazdan dolayi yorum yaotimsanirim ios hicbir zaman bana uygun olan sistem olmamis
![]()
Windows'ta var benim için ama bittiği için yazmadım ah Windows ah.Kesinlikle katılıyorum kişiselleştirme ve görsel bakımından iyi fakat güvenlik bakımından düşük. En iyi güvenlik sistemi İOS değil Windows.
Androidde güvrnlik seviyesini istediğin kadar arttırabilirsin çünki yazılım sana açık ancak windows ve iosda kapalı kodlar mevcut...Kesinlikle katılıyorum kişiselleştirme ve görsel bakımından iyi fakat güvenlik bakımından düşük. En iyi güvenlik sistemi İOS değil Windows.
Bana göre en iyi sistem Windows ama yazılım devi mobile ile uğraşmak istemiyor heralde. Halbuki ne kadar da güzel bir sistem yapılmıştı. Bizim verdiğimiz kıymeti ve değeri kendi yapanlar vermedi.Yok ben İos'ta kullandım kısa bir zaman ve gayet memnun kaldım(4s) lakin 9.3.5 mahvetti lanet kapitalizm.
--- Gönderi Güncellendi ---
Windows'ta var benim için ama bittiği için yazmadım ah Windows ah.![]()
Şimdi olsa almam küstürdü.Bana göre en iyi sistem Windows ama yazılım devi mobile ile uğraşmak istemiyor heralde. Halbuki ne kadar da güzel bir sistem yapılmıştı. Bizim verdiğimiz kıymeti ve değeri kendi yapanlar vermedi.
Bu dediğinizi son kullanıcılar yapabiliyor mu ?Androidde güvrnlik seviyesini istediğin kadar arttırabilirsin çünki yazılım sana açık ancak windows ve iosda kapalı kodlar mevcut...
Ki androidde bilinmeyen kaynakları kapatırsan iısdan daha güvrnli olucaktır
Halen aklımda. Kullanmasını özledim ama haklısınız bir zamanın amiral telefonlarına W10 desteğini hemen kesti. Takip ediyorum, Microsoft iyi bir iş çıkarırsa Surface' ler ile tekrar geçeceğim Windows' a.Şimdi olsa almam küstürdü.![]()
Öncelikle merhaba arkadaşlar1 yıldan fazladır iPhone kullanıyorum. 10.2.1 güncellemesinden önce iPhone 6'dan şikayetçiydim. Ama son güncellemeden sonra eskisine göre daha iyi oldu. Bu aralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone zamlarından sonra Android'e yönelmeye başladım. Aklımda Huawei P9, Mate9 ve HTC 10 var (Lg G5'te olabilir). Sizce Android'e mi yöneleyim yoksa bir üst iPhone modeline mi geçeyim(iPhone 7 & 7 Plus)?
Telefonu; müzik dinlemek(kulaklıktan ve hoparlörden), fotoğraf çekmek, YouTube'den video izlemek ve en önemlisi sosyal medya (Snapchat(en önemlisi), Twitter, Instagram) için kullanıyorum. Çoğu Android'li cihaz Snapchat'te kasıyor gibime geliyor.
Uzun oldu biliyorum ama cevaplarsanız sevinirimşimdiden teşekkür
![]()
Ömründe synapse kullanmamış insanların bu yorumları yaoması çok normalAndroid yıllarca kullandım sürekli yenileme ihtiyacı duyuyorsun bi süre sonra yetmiyor uygulamalar güncellendikçe telefon geri kalıyor iphone kullanıyorum neredeyse 1 sene oldu gerek müzik gerek oyun gerek kamera olsun tatmin ediyor performans konusunda bir gram yavaşlama donma olmadı desem yeridir bunların hepsini android cihazda yapınca 3 gün kendine gelemiyor telefon rami boşalt depolamayı azalt format at apple ı baş tacı yapan yazılımıdır android ile bir tutulamaz bile ama iphone alırken S takısına dikkat et 5s 6s yada SE al 6 7 bunlar ilk denemeler daha iyisi her zaman S modelinde Doğan SLX gibi![]()
Belli bir süreden sonra düzenleyemzsinArkadaslar burdaki paylaştığımız konuları haberleri tekrar nasıl düzenliyoruz bulamıyorum bir turlu?