iOS'ten Android'e Geçmek?

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle merhaba arkadaşlar :) 1 yıldan fazladır iPhone kullanıyorum. 10.2.1 güncellemesinden önce iPhone 6'dan şikayetçiydim. Ama son güncellemeden sonra eskisine göre daha iyi oldu. Bu aralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone zamlarından sonra Android'e yönelmeye başladım. Aklımda Huawei P9, Mate9 ve HTC 10 var (Lg G5'te olabilir). Sizce Android'e mi yöneleyim yoksa bir üst iPhone modeline mi geçeyim(iPhone 7 & 7 Plus)?

Telefonu; müzik dinlemek(kulaklıktan ve hoparlörden), fotoğraf çekmek, YouTube'den video izlemek ve en önemlisi sosyal medya (Snapchat(en önemlisi), Twitter, Instagram) için kullanıyorum. Çoğu Android'li cihaz Snapchat'te kasıyor gibime geliyor.

Uzun oldu biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim :) şimdiden teşekkür :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
iPhone dan geçişlerde Sony veya HTC cihaz almamızı öneririm. Kendim uzun bir süre iPhone kullanıcısıydım şimdi uzun süredir Sony.

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle cevabın için teşekkürler [emoji4] Sony'e karşı bi soğukluğum var nedensizce [emoji28]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Eğer profesyonel olarak kullanmayacaksanız android sizi memnun etmez

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dediğim gibi sosyal medya kamera ve müzik ağırlıklı olarak kullanacağım. Cevabın için teşekkürler :)

eren_3425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Android telefonu sadece sosyal medyada gezmek veya oyun oynamak için kullanmayan daha geniş yelpazede telefonla işler yapan insanları daha mutlu eder sen ios la devam etmelisin bence.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Android telefonu sadece sosyal medyada gezmek veya oyun oynamak için kullanmayan daha geniş yelpazede telefonla işler yapan insanları daha mutlu eder sen ios la devam etmelisin bence.
Ann katiliyorum. Android fanboyu olarak eger butcen varsasa muzik oyun vb seyler icin gelmeyin.Çünkü 2 yıl sonra bide nazınızı çekiyoruz.Yok telefonum kasıyorda yok pili az gidiyorda yok türkiyeye güncelleme 1 hafta geç geliyorda vs...

Aslında bu sorunlara çözüm olarak tek yapman gereken costum rom kurmak(ve bide rootlamak) ama işte daha telefonunu recovery moda alamayan android kullanıcılar var biz bunlara nasıl costum recovery kurmayı anlatalım...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
hayatımda ilk defa android cihaz alım. Şu anda rom kuruyorum inanılmaz bir haz:)
iOS pimanlıktır

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iPhone'den önce android kullanıyordum (Galaxy S4) arada bazı takılmalar dışında memnundum. Şuan kullanmayı unutmuşum desem yeridir [emoji28] ama HTC 10 iyi gelmeye başladı gibi.

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu arada düşünceleriniz için teşekkürler [emoji4]

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Android, iOS'u aratır :) hiç gerek yok uygun fiyata iPhone 7 veya 6S Plus bulabilirsin

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Anladım :) düşüncen için teşekkürler [emoji4]

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şuan için üst segment Iphone alınmaz eğer Androide geçiş yağmak istiyorsan kesinlikle LG V20 tavsiye ederim gerek cihaz özellikleri gerek yanında verilen hediyeler olarak şuan Android cihazların arasında em üstün bir cihaz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Şuan için üst segment Iphone alınmaz eğer Androide geçiş yağmak istiyorsan kesinlikle LG V20 tavsiye ederim gerek cihaz özellikleri gerek yanında verilen hediyeler olarak şuan Android cihazların arasında em üstün bir cihaz
Bence lg v20 çok geç bir cihaz yakında yeni sd işlemciler çıkacak ve eski seri kalacak v20

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bence lg v20 çok geç bir cihaz yakında yeni sd işlemciler çıkacak ve eski seri kalacak v20
Yeni SDlere göre yinede 820 çok güçlü ve ideal bir işlemci fakat android'in güncellemeleri ve uygulamaları Yen'i çıkan işlemcilere göre yapılırsa 820yi yorar mı bilmem. İşte bende bu yüzden Apple kullanıyorum

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynen 835'li cihazlar beklenmeye değer.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Yeni SDlere göre yinede 820 çok güçlü ve ideal bir işlemci fakat android'in güncellemeleri ve uygulamaları Yen'i çıkan işlemcilere göre yapılırsa 820yi yorar mı bilmem. İşte bende bu yüzden Apple kullanıyorum
Yeni çıkan işlemcilere göre yapılma durumu olmaz çünki android cihazlarda sadece benim bildiğim 5 6 ayrı işlemci var her biri için ayrı uygulama üretilimez tabi android uygulamalarında önemli olan arm mimarisidir.

Bu konuda çok bilgim olmasada çoğu scriptin eski sürümlerle uyumluluğu mevcutur.bu yüzden sorun çıkmaz (ve tabi bildiğim kadarıyla sd 820 ile sd 830 un arm mimarileri aynı)

Ancak her zaman yeni olan daha avantajlıdır mantığı 830 tercih edilmelidir:)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Ben 4 yillik iOs kullanicisiydim ve androide gectim. Gunluk 6 saatin uzerinde ekran surem var yani telefonla cok icli disliyim. Kesinlikle daha cok haz aliyorum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben 4 yillik iOs kullanicisiydim ve androide gectim. Gunluk 6 saatin uzerinde ekran surem var yani telefonla cok icli disliyim. Kesinlikle daha cok haz aliyorum.
Androidde geçirdiğin ilk 2 tul zaten iosdan farksız önemli olan 2.yılın sonunda ne yapacağın

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu arada söylemeyi unuttum telefonu 1 yıl kullandıktan sonra değiştiririm [emoji28] bu yüzden fazla kasılacağını zannetmiyorum. Artık eskisi gibi donan telefonlar da yok.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Geçme. Ne gerek var aksiyona. Rom işlerine felan girmem diyorsun. Sosyal medya için IOS daha iyi gibi. SD820 li LG G5 bile snap de kasıyor.

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Anladım cevabın için teşekkürler [emoji4]

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Androide geçeceksen mate 9 öneriyorum.Bugün denedim ve efsane bir telefon.Kamerası vs. çok iyi.
Ama sadece dediğin işler için kullanacaksan iOS kullanman daha yerinde olur.

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle merhaba arkadaşlar :) 1 yıldan fazladır iPhone kullanıyorum. 10.2.1 güncellemesinden önce iPhone 6'dan şikayetçiydim. Ama son güncellemeden sonra eskisine göre daha iyi oldu. Bu aralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone zamlarından sonra Android'e yönelmeye başladım. Aklımda Huawei P9, Mate9 ve HTC 10 var (Lg G5'te olabilir). Sizce Android'e mi yöneleyim yoksa bir üst iPhone modeline mi geçeyim(iPhone 7 & 7 Plus)?

Telefonu; müzik dinlemek(kulaklıktan ve hoparlörden), fotoğraf çekmek, YouTube'den video izlemek ve en önemlisi sosyal medya (Snapchat(en önemlisi), Twitter, Instagram) için kullanıyorum. Çoğu Android'li cihaz Snapchat'te kasıyor gibime geliyor.

Uzun oldu biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim :) şimdiden teşekkür :)

Kardeşim yazını okudum ve ilk once ben ıphoncuyum 3g den beri ıphone kullanırım suan elimde 7 plus 128 gb var cihaz gercekten mukemmel bı onceki cihazım ise 6s plus 64 du asıl konuya gelelim eger androıd dunyasına gırersen yazılım olarak 1-0 geriden baslarsın benim 6 plusum varken satıp s7 edge aldım tamam androıd ama gercekten kamera konusunda mukemmel bı cıhazdı ekran kamera artırabılır hafıza felan fevkalede ama ınan 10 gun sonra sattım cihaz donuyordu ama kamera konusunda hala s7 edge favorimdir 7 plus kullanmama rahmen eger butcen varsa androıd ıstıosan s7 edgeyi tavsiye ederim ama iphon dersen 7 plus 128 derim ben 4030 aldım 1 hafta sonra 4950 oldu buda senin sansınaa :)